Pa da - a može onolika rupetina za 3,5 mm ulaz!
U svakom slučaju, izgleda da je 4K ekran isti kao na prethodniku: FHD redovno, a 4K samo pri gledanju takvog sadržaja. :O
Meni je ovaj perverzija. Ne fotkam cesto ali ta slo-mo kamera mi je jako zanimljiva, pogotovo kad se vozimo camcem po reci.
Mislim da mi je to pored htc u11 audio zuma najbolja stvar na telefonima ove godine.
https://www.youtube.com/watch?v=-Fr9-eb_95g
Juče me jedan poznanik pitao da li bih mu prodao ovaj moj Asus. Rekao sam da neću, ali bih ga menjao za nov i neraspakovan XZ Premijum - bez doplate.
Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 28. Jun 2017. 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Majstore XZ a na Xl,nije ti ovo pijaca p;a da gledas velicinu majice koju ces da kupis
Inace,ocekujem da se za neki dan pojavi kod operatera,ali ne smem ni da pomislim na cenu,mada opet mislim da ce biti jeftiniji od S8.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Uradili su test zvucnika i poredjenje sa Z2 i izgleda da XZ ima bolje zvucnike sto je odlicno,jer su ovi na Z2 inace extra.
Ma sve znamo maltene,telefon je zverka,proglasen je za telefon godine mada za moj ukus bi valjalo da je par mm kraci,deluje predugacak.
Sent from my D6503 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.