Takodje kamera od k750 mi je takodje sluzila (tj. macro mode), jer mogu bez problema da uslikam ili kontrolni ili tako neke stvari da da posle abusujem to

To su jedine prednosti k750 (tj. lampica i kamera/af) i sto je mene odvuklo od kupovine w300 (jer inace imam mp3 player), ali stvarno, da w300 ima bilo kakvu lampicu (samo da svetli) bio bi perfekcija od telefona za te pare (a i sada moze se reci da jeste).
A sve ovo moze da se gleda i iz drugog ugla. Ovako: za 150evra dobijesh i telefon i mp3 player (sa super sluskama i 256mb-a) i to sve u jedno. Pa bolje kombinacije nema i nikako se ne isplati kupovati mp3 player i telefon posebno ili bilo koju drugu kombinaciju. Oni koji su imali/culi W seriju telefona a posebno oni koji su cackali w300 ce se sigurno sloziti sa mnom.
@Jones: spoljasni display je namerno tako napravljen iz razloga sto on nema problema kao sto imaju TFT displayevi da im smeta sunce. Tako da, taj potez sto su stavili monohromatski display je PUN POGODAK! (em ih manje kosta, em se vidi bez problema na suncu!).