Xperia U ili One v ili...?
Xperia U ili One v ili...?
Najverovatnije uzimam telefon sledece nedelje preko Vipa pa me interesuje koji biste izabrali od ova dva. Pozeljno je da dam sto manje para za uredjaj na licu mesta i da se uklopi u moju mesecnu potrosnju od ~1500 din (100-200 dinara gore-dole je prihvatljivo). Trenutno sam na smart 1100 ali bilo koja kombinacija do pomenute cifre je prihvatljiva, paket + dodatak...
Iskoristicu Ekomotivaciju, dakle imam popust od 5000 din.
Uslov je da telefon ima operativni sistem, wifi, gps i sto bolje performanse pa su mi se ova dva ucinila najboljim.
Na kraju krajeva trazim "bang for the buck" pa sam isto tako otvoren za predloge.
Takodje mi je bitan kvalitet reprodukcije zvuka preko slusalica posto cesto slusam muziku u prevozu.
Iskoristicu Ekomotivaciju, dakle imam popust od 5000 din.
Uslov je da telefon ima operativni sistem, wifi, gps i sto bolje performanse pa su mi se ova dva ucinila najboljim.
Na kraju krajeva trazim "bang for the buck" pa sam isto tako otvoren za predloge.
Takodje mi je bitan kvalitet reprodukcije zvuka preko slusalica posto cesto slusam muziku u prevozu.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Xperia U ili One v ili...?
One V nema nige u Bg, kao i drugih boljih modela.
Re: Xperia U ili One v ili...?
Nije to problem, u igri je i opcija da zamenim taze kupljeni telefon za neki slican. Samo mi treba jos necije misljenje posto ne mogu da prevagnem.
ja sam skoro uzimao kao poklon xperiu U i mogu ti reci da je telefon vrlo dobar... isto sam isao na taj popust od 5000 uz smart 1100 i kostao me je samo 25000... ima sve kao i jaci sony modeli osim hdmi ulaza i malo je manji ekran... dual core, veoma brz, dobra kamera, zvuk je odlican...
one v je imao dosta mana kada se pojavio i zato mi je odbojan pa sam njega vec zaboravio da postoji...
one v je imao dosta mana kada se pojavio i zato mi je odbojan pa sam njega vec zaboravio da postoji...

@Baraba Arc S mi se jedino svidja zbog veceg ekrana, Xperia U ima procesor sa dva jezgra, bolji gpu i USB OTG kao neke od prednosti. Kamera je isto bolja na Arc S mada ja ne slikam nesto puno.
Nisam pametan, imam neki osecaj da ce Xperia U imati duzu upotrebnu vrednost a s druge strane Arc S mi je nekako lepsi i ima ekrancinu.
@Luca ma samo se plasim onog ekrana, nekako je mali. Jel si probao da kucas poruke na njemu, kako to izgleda? Poredio sam ga sa HTC Hero koji trenutno imam i ekran je duzi ali i uzi pa ne znam koliko bi to smetalo. Meni je kucanje poruka na Hero pain in the *ss.
Nisam pametan, imam neki osecaj da ce Xperia U imati duzu upotrebnu vrednost a s druge strane Arc S mi je nekako lepsi i ima ekrancinu.
@Luca ma samo se plasim onog ekrana, nekako je mali. Jel si probao da kucas poruke na njemu, kako to izgleda? Poredio sam ga sa HTC Hero koji trenutno imam i ekran je duzi ali i uzi pa ne znam koliko bi to smetalo. Meni je kucanje poruka na Hero pain in the *ss.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Ma uzmi Xperia U neces pogresiti 

ja nemam taj telefon nego iphone 4 na kome je ekran isti kao na sony-ju... nema problema sa kucanjem, jeste malo manji ekran pogotovu jer sam presao sa HTC One S... 

- Baraba
Ekran ćeš svaki dan da gledaš i da tapkaš isti, bolje veći. Skokni do neke radnje/poslovnice i uporedi. uzmi kucaj poruke na oba, pusti neki video, surfuj malo i videćeš o čemu ti pričam.antec napisao:@Baraba Arc S mi se jedino svidja zbog veceg ekrana, Xperia U ima procesor sa dva jezgra, bolji gpu i USB OTG kao neke od prednosti. Kamera je isto bolja na Arc S mada ja ne slikam nesto puno.
I ja sam kao i ti imao hero i prešao sa 3.2 na 4 inča i sada nikako manji ekran ne bi koristio. Osim onih koji su morali da vole tu veličinu ekrana za veliku većinu je to malo, sve ti je na 4+ inča lakše i lepše.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Baraba, telep, i meni je poceo da smeta manji ekran zato se i premisljam. Ide mi na zivce ovaj single core na Arc S, pravice problema vrlo uskoro inace bih ga odmah kupio.
Mogao bih da prodam Xperia U za nadam se 200 evra pa da dodam malo za neki Sensation ili Evo 3d, ne znam koliko je sII?
Odlucicu se valjda. Strasno mrzim kada trebam da biram, uvek se dodje na "...ako dodam jos malo imam za ovo i ono...". Hvala na savetima.
Mogao bih da prodam Xperia U za nadam se 200 evra pa da dodam malo za neki Sensation ili Evo 3d, ne znam koliko je sII?
Odlucicu se valjda. Strasno mrzim kada trebam da biram, uvek se dodje na "...ako dodam jos malo imam za ovo i ono...". Hvala na savetima.
- Baraba
antec, Arc S sam koristio kratko i veoma je brz telefon, služi će ti on na duže staze bez problema, šta ti znači i da imaš i Quad-core kad nemaš programe za njega? Ni ovi procesori nisu iskorišćeni (sem za igrice, ako si gamer onda jbg šta da ti kažem opet bolji veći ekran
), ne znam zašto je tebi sporo 1.4 GHz koji je u Arc S? očito (bez ljutnje) nisi se poigrao sa telefonom.
Opet kažem, idi do neke poslovnice gde su izloženi telefoni i istestiraj oba, koji ti više leži taj uzmi. Ako misliš da prodaš tel. koji uzmeš onda S2 je vrh, ekran razbija (ako se odlučiš za arc s ne upoređuj u poslovnici sa s2 jer ćeš se smoriti kad im uporediš ekrane, a arc s ima dobar ekran ali ako ga staviš pored s2 biće wow nije onaj baraba lud
), milina gledati i koristiti ga, brz, gomila custom romova i odlična podrška, samsung nije komplikovan kao htc i zaguljen sa zaštitama i možeš da mu radiš i budžiš kako hoćeš (pogledaj zadnje 2-3 strane u temi o s2, član sa foruma je zezno s2 kada je flešovao i u servisima mu konstatovali da mora da menja matičnu itd. a rešenje našao na xda i vratio telefon u život i uštedeo 200e), da je s2 bolji od senzacije i evo 3d pokazuje i cena polovnih telefona, s2 je skuplji a pojavili su se u isto vreme i isto su koštali.

Opet kažem, idi do neke poslovnice gde su izloženi telefoni i istestiraj oba, koji ti više leži taj uzmi. Ako misliš da prodaš tel. koji uzmeš onda S2 je vrh, ekran razbija (ako se odlučiš za arc s ne upoređuj u poslovnici sa s2 jer ćeš se smoriti kad im uporediš ekrane, a arc s ima dobar ekran ali ako ga staviš pored s2 biće wow nije onaj baraba lud

Baraba, ma kakva ljutnja pa zbog misljenja sam i otvorio temu
. U pravu si kada kazes da se nisam dugo igrao sa Arc S, minut sam ga cackao u radnji.
Izgleda da ce kurs akcija biti Xperia U (posto ga mogu uzeti za din uz paket) > oglasi> 200 evra meni >guljenje za jos 50 eura> S2.

Izgleda da ce kurs akcija biti Xperia U (posto ga mogu uzeti za din uz paket) > oglasi> 200 evra meni >guljenje za jos 50 eura> S2.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
antec, pa tako ti je najbolje da uradis...dobra ti ideja
)) a xperia je solidna masinica 

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Iskreno meni su Sony telefoni bas zapali za oko ,razmisljam da mozda sledeci bude bas njihov,praticu kakva su iskustva korisnika,pa kad dodje vreme za menjanje(nece skoro) ako sve bude u redu eto Sony-a kod mene 

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
obrati paznju na sony ericsson sector ovde na forumu,(mada bih ga ja nazvao ili dodao i Sony), ima dosta zanimljivih tema koje smo razvlacili u nedogled... bice dobrih modela, xpeira V, T, TX... 

Uzeo malopre Xperia U, solidno telefonce.
Ide odmah na prodaju, ako je neko zainteresovan neka pusti pp. Vise detalja u odgovarajucoj temi.
Ide odmah na prodaju, ako je neko zainteresovan neka pusti pp. Vise detalja u odgovarajucoj temi.