Win6.1x, moram da ti kazem da sam imao i N95 ali pored tih telefona imao sam 6620 Classic pa jos more drugih telefona, ali nabrojao sam one koje su se najbolje pokazali i one kroz koje moze da se vidi napredak u Symbian-u
Green, e prije 4 godine to je sinulo mom prijatelju i otisao je kod nekog covjeka i rekao mu da zeli "najveci" telefon u radnji, pa su mu svi telefoni cinili nekako mali i onda je nasao starudiju od Motorole ( koliko dugo niste culi za ovog prozivodjaca ) i reci cu vam samo nekakve karakteristike...
Teska je oko 750g, veca je od prosjecnog peskira koji neko stavi na plazu ( ok, zezam se, ali je ooogromna ) i najbolje od svega je da bi pricao mora da izvuces antenu koja je dugacka oko 50-ak cm i na kraju krajeva ne mozes da saljes SMS, samo mozes da ga primis...

Naravno, svakih 12 sati puni telefon i dan danas ga nosa

Predlagao sam mu ( posto je covjek inzenjer masinstva ) da si kupi posebnu aktovku za telefon, al` kaze da ga blam da nosi 2

S druge strane, kad dodjemo na pice, ( sto si ti
Green rekao kako bi bilo cool da se izbace takvi telefoni na sto ) onda trazi dodatni sto da ima gdje da ostavi telefon

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!