|
|
 |
|
|
|
|
|
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem. Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica: ● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Autoru |
Poruka |
|
acamatic  Expert - Pon, 07. Jan 2013. 15:55 |
|
|
goran_bl, jedino resenje i najbolje je,a to si trebao odmah da odradis,ako nisi znao trebao si da pitas.Lepo preko fenixa odradis fles,a pre toga skines preko navifirma potrebne fajlove za balkansku verziju i sve to preko fenixa flesujes.A kako se to radi,imas u temi "Fenix i N8".
|
|
|
3692 poruka od Pon, 10. Okt 2011. 12:24
|
|
|
|
Sale_M  Akcionar Mobilnog Sveta - Pon, 07. Jan 2013. 19:52 |
|
|
Procitao sam negde na netu da ce uskoro da izadje novi softver za sve belle refresh modele...ne zna se chage log,ali sumnjam da nesto jos mogu da poprave novim softverom.
|
|
|
12966 poruka od Pet, 23. Nov 2007. 18:14
: • Huawei P30
: • Nokia 7 plus
|
Huawei P30 aurora+Nokia 7 plus black copper Nokia 8 polished blue+Nexus 5x 16gb ice |
|
|
goran_bl  Slučajni prolaznik - Pon, 07. Jan 2013. 21:08 |
|
|
acamatic nije mi padalo na pamet da bi se moglo nešto tako desiti. a i telefon mi je hitno trebao, u tom trenutno je to bilo jedino rešenje.
|
|
|
3 poruka od Pon, 07. Jan 2013. 11:20
: • HTC Dash 3G
: • Nokia X2-00
|
|
|
|
Stranica 86 od 86
|