Njega ces sad da "opravdas" kilometarskim postom, jer ti riba koristi isti sistem kao i on.

Ко о чему, Срби о теоријама завере. Јест, Гугл је најгори, Мајкрософт је мица мала, power to the people и слично.Da je to bila šala od sistema, ne bi ih Google sabotirao sa gašenjem oficijelnih aplikacija na onakav način.
Дај, бре, Гари, не измотавај се. Како се то не виде све датотеке где се складиште фотке? Како ја могу да видим где се складиште?Google Photos koji ne prikazuje fotografije iz svih foldera gde se fotografije skladište.
Upravo tako. I to ne samo za ljude koji tek uplovljavaju u svet Androida, već i za ljude koji ne žele da se zezaju sa podešavanjima i traganjem za određenim aplikacijama.znemanja napisao:Neko preferira jedno neko drugo. Lično mi se ne sviđa Android One, odnosno stock Android, upravo zbog tih razloga, mnogo više preferiram gotovo rešenje koje nudi Samsung jer tu ima masa stvari koje su Out of the box tu, a ja eventualo sitnicu li dve dodam.
Stoga, smatram da je neki skinovan Android dosta bolje rešenje za one koji tek uplove u svet Androida jer daje dosta funkcionalniju sliku Androida u odnosu na stock.
Naravno, ni Microsoft nije cvećka.ciklon napisao: Ко о чему, Срби о теоријама завере. Јест, Гугл је најгори, Мајкрософт је мица мала, power to the people и слично.
Ta aplikacija ne umanjuje svoje zahteve ni da je platim. Jedino rešenje je lepo kupiti telefon drugog proizvođača gde ne moraš da zavisiš od developera čija aplikacija može da vidi brojeve tvoje platne kartice.ciklon napisao: И лепо наведу шта траже да им се дозволи, али људи желе бесплатне апликације, без реклама и верују да то тако треба да буде, да је све што пожеле фрај.
Pa ne vide se slike iz foldera odmah, već mogu da potražim odgovarajuću sliku u određenom folderu. Možda su nedavno popravili, ali tako je bilo bar do nedavno, nisam sve video na jednom mestu. Ne znam šta je to tačno što je bilo falilo.ciklon napisao: Дај, бре, Гари, не измотавај се. Како се то не виде све датотеке где се складиште фотке? Како ја могу да видим где се складиште?