http://www.gsmarena.com/htc_tattoo_gets ... s-1175.php
Hm... I HTC postaje neozbiljan Nije losa fora, al to nekako prilici Samsung-u ili Nokia-i, a ne HTC-u...
Ne vidim šta je ovde problem. Ja bih rado posedovao jedan uređaj ovog tipa sa "ne dosadnom" maskom. Nokiine serije su bile S40a ovo sada je daleko ozbiljniji uređaj.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ma meni je to skroz okej, pogotovo mogućnost personalizacije...pukneš parice i imaš fon kakav niko drugi nema....ja bih to prvi uradio! Nego, treba maknuti ovu temu u Android sekciju
Stigao Tattoo u VIP. Nema ga jos na siteu, ali ga imaju u radnjama.
Fina stvarcica, lepo lezi u ruci, a hardware simpatican. Rezistivni ekran je stvarno odlican, a i prikaz je dobar, bez obzira na rezoluciju.
Deluje kao ozbiljan akndidat za kupovinu, samo jos da se malo vise ljudi oglasi po pitanju dostupnosti QVGA aplikacija.
odlicna ponuda!
od pre 2 meseca sam na VIP mrezi.Njima me privukao touch pro2,350mb ukljucenog u cenu internet saobracaja i zelja da promenim operatera.ni najmanje se nisam pokajao,pokrivenost je odlicna.
lovd, kome treba ovaj fon i OS, to je odlična ponuda (mislim na cifru), mada mislim da sve što nije kapacitivni ekran je danas već malo zastrelo (za novi uređaj), ali sve manje pretplate od te kidaju sa cenom.
araphel, što je još čudnije nema olovčicu tako da za onoga ko želi da se igra sa softverom i customizuje masku ovo je dobra prilika, ali ko na ovakvom ekranu želi da kuca dosta poruka - moje saučešće.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
sto se meni tice imao sa Daimond do pre 4 meseca , velicina ekrana 2.8 za kucanje je po meni korektna , a sto se olovke tice ne secam se kad sam je vatio na daimondu ....
simparican model mora da priznam .... svaka cas VIPu za ponudu ALI uvek postoji ono ALI ......
lovd, ja sa dometom nikad nisam imao problem, a evo vec sesti mesec privatno na Vipu i skoro dve godine sa poslovnim fonom. A ponuda je odlicna sto se cene tice!!!
Procitah nocas neki review gde u sustini nahvalise telefon, osim eto sto ekran zahteva malo jaci pritisak i to.....nego,kazu da malo ima aplikacija koje rade na toj rezoluciji....ali kontam da ce se to brzo resiti
Juce sam u vip-u malo cackao ovaj telefon. Simpaticnog i inovativnog je dizajna moram priznati. Ali opsti utisak je da su ekran i kvalitet izrade za klasu ispod magic-a i heroja. Ali koliko para, toliko muzike, ipak je to "budget" klasa htc-a ...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.