Xiaomi Mi Mix
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Xiaomi Mi Mix
Ljudi sta vam je, ovo je tema o mobilnom telefonu koja se pritom nalazi na forumu "Mobilni svet", malo cudno zar ne? Brendovima, kao i njihovim vrednostima, nije mesto ovde, makar ne u ovom delu foruma.
Drzite se teme a iz naslova iste se da zakljuciti o cemu treba da se pise.
Dakle, lepo sam rekao na samom pocetku da su razvalili sa ovim modelom, kao i sa novim Mi Note 2. Moglo bi se reci da je svojevrstan naslednik Max-a ali sam siguran da ce njega sledece godine izbaciti kao Max 2 a da ce Mix kao posebnu seriju zadrzati.
Neko je pokrenuo temu oko podrske i update za Xiaomi telefone. Da, lepo je kolega napisao, svake nedelje izlazi novi update, podrska je odlicna, postoji i Mi Forum gde se mozete informisati o svemu, ljudi na njemu su profesionalni i odgovaraju na pitanja u najkracem mogucem roku.
Moj Max je na MIUI 8 i MM a ocekuje se da pocetkom naredne godine dobije i Nugat, tako da ta prica o podrsci ne pije vodu.
Ja sam licno sa Saomijem prezadovoljan, svaka im cast kakve telefone prave i to po kakvim cenama.
Drzite se teme a iz naslova iste se da zakljuciti o cemu treba da se pise.
Dakle, lepo sam rekao na samom pocetku da su razvalili sa ovim modelom, kao i sa novim Mi Note 2. Moglo bi se reci da je svojevrstan naslednik Max-a ali sam siguran da ce njega sledece godine izbaciti kao Max 2 a da ce Mix kao posebnu seriju zadrzati.
Neko je pokrenuo temu oko podrske i update za Xiaomi telefone. Da, lepo je kolega napisao, svake nedelje izlazi novi update, podrska je odlicna, postoji i Mi Forum gde se mozete informisati o svemu, ljudi na njemu su profesionalni i odgovaraju na pitanja u najkracem mogucem roku.
Moj Max je na MIUI 8 i MM a ocekuje se da pocetkom naredne godine dobije i Nugat, tako da ta prica o podrsci ne pije vodu.
Ja sam licno sa Saomijem prezadovoljan, svaka im cast kakve telefone prave i to po kakvim cenama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Na svakoj listi apple i google dominiraju. Jedino što kod njih nema Huawei uopšte, ali tu su pljuge.m@c|-|oR napisao:Kod Forbsa su stvari nešto malo drugačije LINK
Ne kaže niko da je ovo loš fon, čak naprotiv, ali povela se diskusija oko cene i poređenja...
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Kada ih budemo imali u rukama (a nadam se da hocemo)tada cemo videti kako i sta
U svakom slucaju zanimljiv model mada mislim da tako nesto ima Sharp(mislim na nepostojanje bazela) samo hardverski mnogo mnogo losiji telefon
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
U svakom slucaju zanimljiv model mada mislim da tako nesto ima Sharp(mislim na nepostojanje bazela) samo hardverski mnogo mnogo losiji telefon
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
I reč je o starijem telefonu... Sharp Aquos Cristal inače..
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Videcemo kako ce taj zvucnik ondnosno to preko stakla da funkcionise u bucnim prostorija i na javnim mestima gde je nivo buke povecan...ostalo je sve super
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Svih 10.000kom otišlo za 10sek, čuda li čuda. Mesečno ih izbacuju samo 10.000kom, limitiran za Kinesko tršište. Tema može i da se zaključa što se mene tiče.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
I tih 10 000 je ogromna brojka s obzirom da se radi o koncept modelu. Ne vidim razlog da se tema zakljuca.
Kako koncept ako se proizvodi serijski?
Valjda je mislio da moze da se zakljuca jer niko sa foruma nece doci do ovog telefona
Valjda je mislio da moze da se zakljuca jer niko sa foruma nece doci do ovog telefona
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Mnogo je tema na forumu od modela koje niko ne poseduje pa teme nisu zakljucane, ne vidim zasto bi ova bila izuzetak.
Koncept je upravo zbog te kolicine u kojoj se proizvodi. Na neki nacin ovim modelom ispituju trziste. Budimo realni, ovakav telefon za 500€... Pa da je dostupan celom svetu isao bi kao alva, potraznja bi bila daleko veca od ponude pa bi tu doslo i do problema u proizvodnji itd. Mnogo je faktora.
Koncept je upravo zbog te kolicine u kojoj se proizvodi. Na neki nacin ovim modelom ispituju trziste. Budimo realni, ovakav telefon za 500€... Pa da je dostupan celom svetu isao bi kao alva, potraznja bi bila daleko veca od ponude pa bi tu doslo i do problema u proizvodnji itd. Mnogo je faktora.
Mesas pojmove Joksi, zna se sta je koncept. Neki predmet koji se serijski proizvodi i koji se nalazi u prodaji nije koncept. To sto se proizvodi u manjim serijama (za danasnje standarde) I sto se ne prodaje globalno ga ne cini konceptom.
Po istoj logici mozemo reci da je svaki Tesla uredjaj koncept. Prodaje se samo u Srbiji, i svakako su vrlo malo uredjaja "proizveli" do sada. A da se telefoni I televizori prodaju globalno po ceni iz Srbije, u npr Indiji bi isao kao alva zbog jos siromasnijeg trzista nego ovde.
Po istoj logici mozemo reci da je svaki Tesla uredjaj koncept. Prodaje se samo u Srbiji, i svakako su vrlo malo uredjaja "proizveli" do sada. A da se telefoni I televizori prodaju globalno po ceni iz Srbije, u npr Indiji bi isao kao alva zbog jos siromasnijeg trzista nego ovde.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
https://www.google.rs/amp/s/amp.ibtimes ... oid-xiaomi
Prvi link na koji sam naleteo. Oni sami ga nazivaju koncept modelom. Ako si toliko zapeo za jezicki korektan izraz neka bude da je ovaj telefon pravi raritet. [emoji14]
Prvi link na koji sam naleteo. Oni sami ga nazivaju koncept modelom. Ako si toliko zapeo za jezicki korektan izraz neka bude da je ovaj telefon pravi raritet. [emoji14]
Ma bre opusteno, samo mi bode oci rec koncept. Nema ljutnje [emoji2]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Taman posla da se ljutim, samo sam bio ubedjen da sam na vise mesta video da je spomenuta rec koncept i to od strane Saomija, sto se na kraju ispostavilo da je tacno.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Radi se o koncept telefonu. Koliko god čudno zvuči tako je. Ovaj koncept je zaživeo za razliku od mnogih koji nisu (Lumia McLaren, Google Ara...).
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Zvanično ne može biti koncept ako je ušao u proizvodnju i prodaju ga običnom korisniku. To što ga Xiaomi naziva konceptom nema veze. Da je napravljen u nekoliko primeraka i podeljen nekima na test, u redu.
Pa pišemo o tome da li je Mi Mix koncept ili ne. Ima veze baš sa tim telefonom.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Obrisan je deo, ali ta opomena se odnosila na ono zaključavanje.
Elem, telefon je bio zamišljen kao koncept, ali očigledno da je ušao u proizvodnju i prosto više to nije i ne može biti koncept. Eventualno u nekom širem smislu moze biti ako bi se posmatrao kao telefon za ispipavanje tržišta.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Elem, telefon je bio zamišljen kao koncept, ali očigledno da je ušao u proizvodnju i prosto više to nije i ne može biti koncept. Eventualno u nekom širem smislu moze biti ako bi se posmatrao kao telefon za ispipavanje tržišta.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Upravo u tome i jeste fora. 10 000 telefona mesecno je mizerna cifra u odnosu na druge modele.Azimuth napisao:Eventualno u nekom širem smislu moze biti ako bi se posmatrao kao telefon za ispipavanje tržišta.