HTC Evo 3D

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

rux, hmmm... nope! To mi se nije desavalo.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Hvala svima, trebace mi neko vreme dok se uhodam. Videcu koliko se greje pri punjenu, prvi put sam ga punio i koristio pa se mozda tako vise greje nego da sam ga ostavio da se napuni. Nesto ga je brzo napunio pa se mozda zato i vise greje dok se puni.

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

rux, meni se to desavalo ali sam resio sa restartom telefona. Nista strasno, samo cepaj... :wink:

Dzoni18
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Apr 2012. 17:29

Post od Dzoni18 »

Pozdrav svima.

Trenutno koristim N86... Promenio bih telefon, i sve vise naginjem ka ovom modelu. U glavi su mi jos uvek Nexus i Xperia S, ali mislim da ovim telefonom dobijam sve sto i nexus i XS imaju + 100e (i vise) u dzepu. Telefon bih uzeo na duze vreme, nekako mi ovo dodje kao best buy. Hteo bih da cujem vase misljenje... Jel vam ne pretstavlja problem 170g u dzepu?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Dzoni18 napisao:Pozdrav svima.

mislim da ovim telefonom dobijam sve sto i nexus i XS imaju + 100e (i vise) u dzepu.
Dzoni18, razmisli još jednom. Uporedi ova tri telefona ovde na sajtu, videćeš da se prilično razlikuju. Ako već kupuješ telefon koji treba da te služi duže vreme, preporučujem ti da sačekaš malo i odabereš od priličnog broja modela koji su se pojavili (ili će se pojaviti). Tako osiguravaš da i nakon tih par godina još uvek imaš realtivno aktuelan telefon.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Dzoni18, mozes izaberes samo pravi dizajn koji lezi u ruci ili komad plastike koji lezi u ruci, ta je razlika, ko jos gleda gramazu? sitna je razlika...a ako vec hoces telefon koji vrijedi pomena uzmi sensation...govorim iz iskustva jer sam ima evo i XS i S2 baterija na zavidnom nivou....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Otis'o EVO 3D! :)
27 crvenih... mislim da nije lose. :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ako smem da pitam, licno je pitanje pa zato... je l si ti to srecan zbog prodaje ili ja pogresno shvatam? meni je taj model bio u dva, tri izbora pa pitam sto je sugav toliko? :wink: :wink: :wink:

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

i mene zanima :D

i ja sam ga razmatrao, baš sam ga skoro video uživo, ostavlja odličan utisak od izrade do svega ostalog. ekran možda malo bledunjav verovatno delom zbog jakog osvetljenja u radnji, delom što je lcd, ali mi se dopao generalno

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

luca, happy sam zbog kolicine love koju sam dobio za njega. :D Sad mozes kupiti nov sa garancijom za 315€! Ovaj nije imao garanciju, a jos sam imao i neki sugavi punjac sa svajcarskim (valjda) standardom.
Ja nisam ni rekao da je telefon los. Cak naprotiv, imam jednu jedinu zamerku, a to je baterija. U svakom slucaju pokrio sam to sto sam potrosio na Sensation XE u dinar i to je najveci razlog za ":D". x)

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Psyhound je kupio Sensation XE (vidi mu avatar) dok je imao Evo i zbog toga se veseli prodaji. Cisto sumnjam da ga je 3D razocarao. :wink:

EDIT:

Dok sam kucao odgovor Psyhound je odgovorio pre. Necu prepravljati post, samo cu da dodam da sam skoro pogodio... :roll:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

u kom smislu baterija? koliko je to ''losa''? da li zna neko, sta je sa ICS za Evo 3D? svi ga dobise a on kao crna ovca... :dry: :dry: :dry:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

luca, samo kazu "Soon"... hmpf!
Baterija je gurala oko 24h proseka dok mi XE pregura dva dana... naravno, retko ce imati priliku za to. E sad, to moze biti i do ICSa jer kazu da je zdraviji po bateriju od Dzindzera. :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kako si zadovoljan sa XE? koje su razlike izmedju EVO 3D i XE? U principu su isti telefoni, osim procesora, koliko znam... :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

luca, viewtopic.php?t=25048
Ja sam ga najvise uzeo zbog dizajna jer mi je jedan od najlepsih, ako ne i najlepsi, telefon trenutno na trzistu. CPU mislim da je samo fabricki overklokovan, ima malo manje RAMa, mnogo bolju izradu i dolazi sa 16GB microSD za razliku od EVO 3D koji ima "samo" 8GB... i naravno 8Mpix kamera! :)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

a bateriju new spominjes da je tu najveca razlika _:)) 16 gb je sada manje od 15 eura....tako da to ne utice nista :) cpu nije isti
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

hirurg, pa isto je 1730mAh.
A MSM8260 i MSM8660 su u pitanju... nisam obratio paznju. Mislio sam da je 8260 u oba. Sorry, my bad! :D

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

psyhound,
ista jest a traje li isto?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

hirurg, a na to si mislio... :wacko: 'bes moj mozak! :lol:

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Instalirao sa memory cleaner i oslobodio mi memoriju sa oko 200mb free na jedno 440mb.
U task manager procesima nije prikazivao sve procese od kojih su neke aplikacije koje sam obrisao. Gasenje telefona nije ubijalo te procese.

Jel koristite neki antivirus? Vidim ima avast i hvale ga, samo ne znam koliko je to zaista neophodno.

Odgovori