HTC Evo 3D
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pozdrav svima.
Trenutno koristim N86... Promenio bih telefon, i sve vise naginjem ka ovom modelu. U glavi su mi jos uvek Nexus i Xperia S, ali mislim da ovim telefonom dobijam sve sto i nexus i XS imaju + 100e (i vise) u dzepu. Telefon bih uzeo na duze vreme, nekako mi ovo dodje kao best buy. Hteo bih da cujem vase misljenje... Jel vam ne pretstavlja problem 170g u dzepu?
Trenutno koristim N86... Promenio bih telefon, i sve vise naginjem ka ovom modelu. U glavi su mi jos uvek Nexus i Xperia S, ali mislim da ovim telefonom dobijam sve sto i nexus i XS imaju + 100e (i vise) u dzepu. Telefon bih uzeo na duze vreme, nekako mi ovo dodje kao best buy. Hteo bih da cujem vase misljenje... Jel vam ne pretstavlja problem 170g u dzepu?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Dzoni18, razmisli još jednom. Uporedi ova tri telefona ovde na sajtu, videćeš da se prilično razlikuju. Ako već kupuješ telefon koji treba da te služi duže vreme, preporučujem ti da sačekaš malo i odabereš od priličnog broja modela koji su se pojavili (ili će se pojaviti). Tako osiguravaš da i nakon tih par godina još uvek imaš realtivno aktuelan telefon.Dzoni18 napisao:Pozdrav svima.
mislim da ovim telefonom dobijam sve sto i nexus i XS imaju + 100e (i vise) u dzepu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Dzoni18, mozes izaberes samo pravi dizajn koji lezi u ruci ili komad plastike koji lezi u ruci, ta je razlika, ko jos gleda gramazu? sitna je razlika...a ako vec hoces telefon koji vrijedi pomena uzmi sensation...govorim iz iskustva jer sam ima evo i XS i S2 baterija na zavidnom nivou....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
luca, happy sam zbog kolicine love koju sam dobio za njega.
Sad mozes kupiti nov sa garancijom za 315€! Ovaj nije imao garanciju, a jos sam imao i neki sugavi punjac sa svajcarskim (valjda) standardom.
Ja nisam ni rekao da je telefon los. Cak naprotiv, imam jednu jedinu zamerku, a to je baterija. U svakom slucaju pokrio sam to sto sam potrosio na Sensation XE u dinar i to je najveci razlog za ":D". x)

Ja nisam ni rekao da je telefon los. Cak naprotiv, imam jednu jedinu zamerku, a to je baterija. U svakom slucaju pokrio sam to sto sam potrosio na Sensation XE u dinar i to je najveci razlog za ":D". x)
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
luca, viewtopic.php?t=25048
Ja sam ga najvise uzeo zbog dizajna jer mi je jedan od najlepsih, ako ne i najlepsi, telefon trenutno na trzistu. CPU mislim da je samo fabricki overklokovan, ima malo manje RAMa, mnogo bolju izradu i dolazi sa 16GB microSD za razliku od EVO 3D koji ima "samo" 8GB... i naravno 8Mpix kamera!
Ja sam ga najvise uzeo zbog dizajna jer mi je jedan od najlepsih, ako ne i najlepsi, telefon trenutno na trzistu. CPU mislim da je samo fabricki overklokovan, ima malo manje RAMa, mnogo bolju izradu i dolazi sa 16GB microSD za razliku od EVO 3D koji ima "samo" 8GB... i naravno 8Mpix kamera!

-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
Instalirao sa memory cleaner i oslobodio mi memoriju sa oko 200mb free na jedno 440mb.
U task manager procesima nije prikazivao sve procese od kojih su neke aplikacije koje sam obrisao. Gasenje telefona nije ubijalo te procese.
Jel koristite neki antivirus? Vidim ima avast i hvale ga, samo ne znam koliko je to zaista neophodno.
U task manager procesima nije prikazivao sve procese od kojih su neke aplikacije koje sam obrisao. Gasenje telefona nije ubijalo te procese.
Jel koristite neki antivirus? Vidim ima avast i hvale ga, samo ne znam koliko je to zaista neophodno.