Još uvek mi je na zadnjoj strani p10 light zalepljena originalna folija, kada sam stavljao foliju na ekran nije bilo da se uzme za zadnju stranu nisam proverio možda je u međuvremenu stigla u prodavnicu kod garija [emoji3] što stavlja folije.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Jeste tačno visoka je cena, ali takođe je tačno i to da sve ima svoju cenu. Ukoliko ti na pr. ne ide od ruke stavljanje folije na ekran pa kada sve pokušaje sabereš izađe ti to svojeručno mnogo više nego tih 1200 din. koje bi dao da ti neko iz cuga namesti i naravno sa njegovim rizikom da ne uspe iz prve. Ne kažem možda tebi i uspe iz prve ali šta ako ipak fejluješ da li bi onda na sve to gledao kao dranje?
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Pa fora je sto nigde ne postoji garancija (normalno) da se nece ubrzo odlepiti (jednostavno nezgodne su zakrivljene ivice). Znaci ispada da je ok da ti uzme 500 dinara sto ti lepi foliju?
Ako tebi ne odgovara ti nemoj uzimati. Da, meni je ok da uđem i radnju, bacim liku telefon na pult, zalepi mi odmah foliju MNOGO bolje, brže i preciznije no što ću ja ikada moći, platim i izađem.
Podrzavam predlog da se nadjemo negde u NS na cugi mozda Petrus kafic na cosku Ilije Ognjanovica i Modene . Ko je iz NS neka baci neki predlog Stvarno nije uredu Evi da se nisi javio drugarima da si u NS-u
Pa, pola foruma je iz NS, morao bih da ponesem celu platu da vas sve podmirim.
Nisam bio kod vas mesecima, ali kad dođem sledeći put, javljam se da me vodite kod tog lika što stavlja folije na ekran.
Da li neko zna gde mogu da kupim običnu foliju za tablet od 7 inča. Trenutna folija koju imam na Tabu 4 LTE 7.0 je izgrebana, a na par mesta gde sam pitao nemaju foliju za taj model.Takođe krucijalno mi je da oni nude i uslugu lepljenja folije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.