Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Esc08aR, Ne znam smem li ovde da navodim ime radnje al dobro ipak cu reci pa ako hoce nek brisu poruku
....ako si iz Bg-a nosi ga u InfoTim u Njegosevoj 1,ja sam tamo popravljao sve telefone koje sam imao...brzi su i ne deru,vec naplacuju realno....pozzzzz 

Poslednja izmena od vertu u Uto, 10. Apr 2007. 16:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
99%, vazi...
Ja samo znam da sam ciscenjem resio tri SE od kojih su dva trenutno kod mene i koristim ih.
Inace jedan od ta dva je bio namenjen 'otudjivanju' zato sto se prethodni vlasnik mnogo nervirao zbog joystick-a. Kontakt sprej,produvavanje i 'rucno razgibavanje' je sve sto je resilo problem. Bar u mom slucaju.
Ja samo znam da sam ciscenjem resio tri SE od kojih su dva trenutno kod mene i koristim ih.
Inace jedan od ta dva je bio namenjen 'otudjivanju' zato sto se prethodni vlasnik mnogo nervirao zbog joystick-a. Kontakt sprej,produvavanje i 'rucno razgibavanje' je sve sto je resilo problem. Bar u mom slucaju.
Pomagajte!
Imam odavno (2002 ili 2003, ne znam tacno...davno bese
) Ericsson R600
...vise nije neko tehnolosko cudo, ali mene odusevljava zbog svoje velicine, i koristim ga kao drugi fon...
elem... poceo je da zeza: resetuje se i prebaci na madjarski (valjda mu je to standardni jezik),
izbrisu se poruke...prilikom tog reseta pojavi se horizontalna shtrafta na ekranu.
Primetih temu...pa da i mene ne oderu u nekom servisu
Da li trebam mozda da kupim novu bateriju (citao sam drugu stranu teme), ova sada drzi max 1 dan.
HVALA UNAPRED

Imam odavno (2002 ili 2003, ne znam tacno...davno bese

...vise nije neko tehnolosko cudo, ali mene odusevljava zbog svoje velicine, i koristim ga kao drugi fon...
elem... poceo je da zeza: resetuje se i prebaci na madjarski (valjda mu je to standardni jezik),
izbrisu se poruke...prilikom tog reseta pojavi se horizontalna shtrafta na ekranu.
Primetih temu...pa da i mene ne oderu u nekom servisu

Da li trebam mozda da kupim novu bateriju (citao sam drugu stranu teme), ova sada drzi max 1 dan.
HVALA UNAPRED
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
kad dodjes u bilo koju radnju reci ce ti da je popravka skuplja nego sto kosta telefon. ajde samo mi objasni kada se gasi , u opste sam od sebe ili prilikom pritiskanja tastera, ili kad dobija signal na primer . i jos jedna stvar uzmi i ugasi telefon i opet ga upali par puta tako i vidi da li ce se desiti da se ugasi cim dobije signal. probaj jednom 5 puta za redom.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
U poslednje vreme ovo se desava u toku slanja poruke ili uspostavljanja poziva. Iskucam celu poruku i pocne sa slanjem i tada se pojavi strafta i ugasi se. Ja ga upalim a on je podesen na madjarski, sva podesavanja vracena na pocetno fabricko stanje.
Probao sam ovo sa sa 5 puta pali-gasi. Ugasio se pri 4. paljenju.
nadam se da sam uspeo da ti slikovito onjasnim problem
Probao sam ovo sa sa 5 puta pali-gasi. Ugasio se pri 4. paljenju.
nadam se da sam uspeo da ti slikovito onjasnim problem

- _______________
Izmenio akki, nepotreban citat.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
a ja se nadam da si ukapirao da ja znam sta ti je problem?!? ovo neces moci sam da resis moras u servis. na zalost telefon ce ti se sve vise gasiti i na kraju ce ti biti problem im da ga upalis. nosi u servis ali nadji nekoga ko zna da odradi ali i hoce da odradi a ne da odneses u neki servis gde ce samo da skuplja prasinu i na kraju ti ga nece ni odraditi.
Phone market
dobio sony ericsson k800i, swisscom, full paket. ukljucio da se puni. samo ekran zasvetleo, ugasio se nakon pola sata i punio celu noc. ujutru izvadio punjac, upalio. samo se fon zatresao malo kao na vibraciji, upalio se ekran i dalje nista. ni da se pomeri. nemam pojma sta je. onaj indikator malo svetleo sa strane crveno, posle se i on ugasio. jel to baterija? il je kodiran?
hvala unapred.
hvala unapred.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
prijatelju jel si ti palio taj tvoj k800 pre nego sto si ga stavio na punjac. ovako deluje kao da je softver i to vrlo verovatno, e sad i to sto je swisscom znaci da verovatno nije dekodiran ali bi se bar upalio i napisao na ekranu incorect sim card ili insert corect sim card tako da ti to nikako nije do dekodiranja nego je softver.
Phone market
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
u ns ne postoji ni jedna veleprodaja koja nudi originalne baterije za nokie. originalne baterije mogu da se poruce iz beograda ali je cena 20,2 eura za bl5-c od 970mAh (nemaju druge bl5c samo od 970mAh), ali to je preskupo cak i novosadjanima koji imaju para. za te pare kupiti 8 drugih obicnih baterija pa koliko traju da traju. moj predlog ti je 3g veleprodaja kod kojih mozes da nadjes bl5c ojacanu sa mislim 1200 mAh to je dobar posao po meni a kosta 3,5 evrica a nalazi se kod benziske pecurke preko puta spensa
Phone market
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
phone market, jel rade oni i maloprodaju? Naleteo sam danas na "original" od 850mAh ( 1200din ), jeste kinezara al ima i hologram a i lici na ovu originalnu koju sam dobio uz aparat pa mi sve to jako sumnjivo. Al idem sad do 3g, valjda cu ih naci, pa da vidim sta oni nude tj. da li mogu kod njih. Hvala ti!
P.S. Ako ne uspem da ih nadjem javim ti se pa da mi detaljnije opises gde su
P.P.S. Nasao sam bateriju, ceska je, sa sve hologramom, 1100mAh za 500 din ( bez fiskalnog
) u Zeleznickoj ulici prekoputa MobTrend-a. Videcemo kako ce raditi. A sto se tice 3g-a, njih nisam uspeo da nadjem niti bilo koju prodavnicu telefona i delova za iste tamo gde si me poslao. Jbg..
P.S. Ako ne uspem da ih nadjem javim ti se pa da mi detaljnije opises gde su

P.P.S. Nasao sam bateriju, ceska je, sa sve hologramom, 1100mAh za 500 din ( bez fiskalnog

- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
phone market,drugarizi iz odeljenja je crkao display na Samsungu Z400!
Znaci display je crn i ima samo jednu malo deblju (cini mi se zelenu) liniju,pa reko da te pitam jel to definitivno crkao display (ili je mozda slucajno flat,mada licno ne verujem) i koliko bi bila neka normalna cena za zamenu display-a u nekom servisu!
Znaci display je crn i ima samo jednu malo deblju (cini mi se zelenu) liniju,pa reko da te pitam jel to definitivno crkao display (ili je mozda slucajno flat,mada licno ne verujem) i koliko bi bila neka normalna cena za zamenu display-a u nekom servisu!