Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
kvaka33, +1. Svidja mi se ovo za sabane. Jeste mozda surovo ali u sustini tako je. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Takvih je mali milion primera. Nebitno da li se radi o iPhoneu, S3,4,5 ili nekom trećem telefonu, ali je činjenica da neke odlične telefone imaju noobovi koji ne znaju ništa već jure te telefone jer su popularni. Nekada mi bude zao kada u servis dodju ekstra telefoni ugušeni od koje kakvih gluposti i očajnog korišćenja
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kvaka33, srećom svi oni ne posećuju forum, a i vi ćete morati malo da se potkujete znanjem, jer će i vas pitati, glupo svaki put da ne znate ništa o najpopularnijim telefonima na svetu 

- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
E to si dobro rekao - najpopularnijim. A nikako najboljimBaraba napisao:najpopularnijim telefonima na svetu

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- Baraba
Jedno vuče drugo 

- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Nikako!
Po toj logici je Golf II najbolji auto na svetu!

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- Baraba
Ko kaže da nije? 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 27. Mar 2014. 13:13
- :: Note 3
Poručio sam Note 3 iz okoline Bg-a, platio 350 evra ili u dinarima sve sa poštarinom i cenom transfera novca 42.245,00 dinara. Dobio sam kinesku kopiju. Čovek mi je izdiktirao pravi IMEI sa kutije, a u kutiji loša kopija. Neka bude za nauk drugima, kada sam već ja bio naivčina.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Zasto svaki korisnik mora da zna sta je root, sta je rom, sta je kernel itd itd.. Zasto svaki korisnik mora da bude najnapredniji korisnik ? Ne mora..El Laki napisao:Takvih je mali milion primera. Nebitno da li se radi o iPhoneu, S3,4,5 ili nekom trećem telefonu, ali je činjenica da neke odlične telefone imaju noobovi koji ne znaju ništa već jure te telefone jer su popularni. Nekada mi bude zao kada u servis dodju ekstra telefoni ugušeni od koje kakvih gluposti i očajnog korišćenja
A drugo, nazivas druge noobovima, a 99% sam siguran da, bez wiki , ne bi umeo da objasnis cemu , na primer , kernel zaista sluzi...
Ja mogu za sebe da kazem da sam bio hc korisnik androida.. A onda mi je sve to dopizdelo i presao sam na ios... Ne poredim sisteme, da ne krene svadja opet.. Samo kazem da ne moraju svi da koriste telefon nerdy kao sto ih mi koristimo
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pogresno si razumeo El lakija,on prica o noobovima koji kupuju telefone da se pokazu ,ja ih zovem sabanima ,on je samo bio blazi
I upotrebio rec noob(licno mislim da je saban mnogo primerenija rec za takve )
I upotrebio rec noob(licno mislim da je saban mnogo primerenija rec za takve )
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bas kao sto kvaka33 kaže, nisam se možda najbolje objasnio ili me ti nisi razumeo. Ja evo prvi ne znam to što si me pitao za kernel, nisam neki stručnjak ali se sasvim solidno razumem. Ja sam ciljao na one ljude koji kupe telefon uzmi primer S4 samo eto da se vidi da ima S4, A ne zna npr ni 10% prednosti, noviteta, mogućnosti koje taj telefon pruža. A da ne pričam o onima koji kupuju ekstremno jake telefone A imaju 800mb rama slobodno itd. Po meni je to obično ku*rčenje i seljanima.
Imao sam situaciju da mi dođe lik sa S4 i počne pričati o mogućnosti S4 da prati oči prednjom kamerom i tako održava ekran upaljenim, govoreći o tome kao da je najnovija tehnologija, A to postoji odavno, jos je S3 imao to. Nadam se da me sad razumes
Imao sam situaciju da mi dođe lik sa S4 i počne pričati o mogućnosti S4 da prati oči prednjom kamerom i tako održava ekran upaljenim, govoreći o tome kao da je najnovija tehnologija, A to postoji odavno, jos je S3 imao to. Nadam se da me sad razumes
Pozdrav,ljudi.Upravo mi je telefon skinuo update ali ga jos nisam instalirao,da li ce sa novim updateom da brise postojece aplikacije,slike i sl ili ne?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
beksic, ma sve će da ti obriše , ni slučajno ne instaliraj
.... šalim se naravno , samo napred 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ljudi šta se ovo dešava zadnjih dana sa cenama , prosto neverovatno kakav pad cena u oglasima

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ljudi šta se ovo dešava zadnjih dana sa cenama , prosto neverovatno kakav pad cena u oglasima

16 godina na forumu MOBILNISVET
Zoreli,haha,tako sam i mislio al da pitam za svaki slucaj :)Inace,telefon sam uzeo bas od prodavca kog si ti postavio,sve preporuke.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Aj si ni mi na pp li k do tog prodavca. Vredi imati takvog coveka
Ova cena je vise nego primamljiva

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Zanimljivo, zanimljivo. Jes' da sam tek uzeo S3, ali ako ovako nastave cene da lude... Neću moći da odolim prodaji i kupovini novog 

E ljudi dvoumim se izmedju s5 I note 3. Cale ima Note 3 I znam kakv je fon. Al ajde nek neko napise prednosti olovkice I kako je koristite. To ce mi najverovatnije presuditi u odluci.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- El Laki
- Prijatelj foruma
Možeš da kupiš olovku i za S5
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Cene Note 3 ce uvek da padaju za one koji daju "radnu garanciju". Takve garancije macku o rep. Pogledajte cene telefona sa vipovom, telenorovom ili garancijom mtsa. Nema velikih padova (osim naravno posle duzeg vremenskog perioda, sto je normalno). Morate i da razumete da ako neko recimo prodaje telefon po nekoj da kazem ok ceni. Drugi lik uzme okaci lazan oglas za manje pare onda te okrene i kaze, pa brate spusti cenu, ovaj iznad tebe za 30e jeftinije prodaje, pa se neki onda kolebaju. Meni se bas to desavalo. Uzmem nazovem onda tog sto prodaje jeftinije on nedostupan.
Aleksandrovski, jednostavno moras vise da pazis. Mogu da ti napisem spisak stvari koje treba da proveris pre kupovine. Al nemam sad bas vremena.
Aleksandrovski, jednostavno moras vise da pazis. Mogu da ti napisem spisak stvari koje treba da proveris pre kupovine. Al nemam sad bas vremena.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Uzeo je jedan moj drugar od tog prodavca S4 original sve uredu...
Ta cena od 380e je za telefon i bateriju bez punjaca.Da naglasim da taj note nema IMEI nalepnicu ispod baterije niti ovu foliju na ekranu,dobijete ga u kesici...koliko bi vas uzelo takav telefon je pitanje.Ja licno ne bih uzimao bez kutije i sve pratece opreme a takav je kod njega 430e.Tako da ova cena nije realna...
Ta cena od 380e je za telefon i bateriju bez punjaca.Da naglasim da taj note nema IMEI nalepnicu ispod baterije niti ovu foliju na ekranu,dobijete ga u kesici...koliko bi vas uzelo takav telefon je pitanje.Ja licno ne bih uzimao bez kutije i sve pratece opreme a takav je kod njega 430e.Tako da ova cena nije realna...