LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: LG G2
Možda ti problem pravi i fast dormancy ako ti mreža ne podržava tj. repetitor na koji si zakačen (ako ti je slab 3g ili ga ne koristiš). Možeš da isključiš u skrivenom meniju. Ako koristiš 3g i imaš dobar signal onda nemoj da isključuješ jer je to dobra stvar.
Razmišljao sam i o tome, ali uglavnom mi je signal pun, a trenutno sam samo u mogućnosti da koristim 3g.
Videću u svakom slučaju kako će se ponašati u nekom narednom periodu, pa ako bude bilo potrebe možda i to ugasim, ali za sad sam zadovoljan, kako je bilo
EDIT:
Evo još nekih slika kitkat-a 4.4 za Lg g2, primetićete da je dečko kačio slike redom po vremenu i videćete koliko mu je baterija brzo otišla za kratko vreme.
http://www.zpsjbbs.com/thread-6168-1-1.html
Videću u svakom slučaju kako će se ponašati u nekom narednom periodu, pa ako bude bilo potrebe možda i to ugasim, ali za sad sam zadovoljan, kako je bilo

EDIT:
Evo još nekih slika kitkat-a 4.4 za Lg g2, primetićete da je dečko kačio slike redom po vremenu i videćete koliko mu je baterija brzo otišla za kratko vreme.
http://www.zpsjbbs.com/thread-6168-1-1.html
Pozdrav svima, definitivno uzimam ovaj telefon, ali ne znam gde da ga kupim.
Neke internet prodavnice ga prodaju i za 420e ali je garancija 12meseci, preko operatera je 59000, a gledao sam na oglasima prodaje se i za 370e. Iskreno nije mi toliko bitno da li cu dati 50e gore ili dole vec mi je bitno da za svoj novac dobijem ono sto ocekujem, nov neostecen telefon. Da li neko ima neki savet kako je najbolje da ga kupim, pomalo sam zbunjen
Pozdrav svima i srecni praznici!
Neke internet prodavnice ga prodaju i za 420e ali je garancija 12meseci, preko operatera je 59000, a gledao sam na oglasima prodaje se i za 370e. Iskreno nije mi toliko bitno da li cu dati 50e gore ili dole vec mi je bitno da za svoj novac dobijem ono sto ocekujem, nov neostecen telefon. Da li neko ima neki savet kako je najbolje da ga kupim, pomalo sam zbunjen

Pozdrav svima i srecni praznici!
- Baraba
lonzur, ovu sliku sa jagodom u ruci sam dobio i ja sa poslednjim update na 10E.
Primetio sam da sada da prvi % od 100% duže drži, treba mu dosta više vremena da padne na 99%:

Primetio sam da sada da prvi % od 100% duže drži, treba mu dosta više vremena da padne na 99%:

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: LG G2
Kupi za 370€ od poznatih prodavaca na Kupujem-prodajem (MobilniNS, Mladen, Jasmin) i tu nećeš pogrešiti.Drakenzen napisao:Da li neko ima neki savet kako je najbolje da ga kupim, pomalo sam zbunjen![]()
16 godina na forumu MOBILNISVET
Stavio sam update,ide prilicno brzo preko PC Suite.
Evo vec je na 70% posle nekih 20 min od kako je krenuo.
Edit:evo sa 70% je odma krenuo da radi update.
Znao sam da nesto nece valjati

Evo vec je na 70% posle nekih 20 min od kako je krenuo.
Edit:evo sa 70% je odma krenuo da radi update.
Znao sam da nesto nece valjati

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nisam mogao da nadjem to,gde si ti skinuo?
Na LG sajtu je totalna konfuzija
Na LG sajtu je totalna konfuzija
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Posalji i meni na pp gde da skinem, ako ti nije problem.
Hvala
Hvala
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Da li je obavezno raditi ovaj update,kako bi kasnije kad izbace odradio update na Kit Kat?
Ovaj mi update nije preko potreban,pa bi sa stock firmawera direktno isao na 4.4 kad dodje vreme
Ovaj mi update nije preko potreban,pa bi sa stock firmawera direktno isao na 4.4 kad dodje vreme

- Baraba
Behemoth, ti pošto si taličan za svaki slučaj odradi backup, ja sam radio samo app i slika:

A imaš za ceo fon, imaš samo za imenik, poruke...
kutijagreha, ne znam, ali ne verujem da bi to bio uslov za 4.4. Ne može da škodi i ne gubiš podatke. Osim ako nisi u mogućnosti zbog brzine neta ili veličine koje skida ako si ograničen protokom. Svakako sam primetio bolju bateriju što sam i argumentovao gore. I možda je subjektivan osećaj ali brže ulazi u Podešavanje.

A imaš za ceo fon, imaš samo za imenik, poruke...
kutijagreha, ne znam, ali ne verujem da bi to bio uslov za 4.4. Ne može da škodi i ne gubiš podatke. Osim ako nisi u mogućnosti zbog brzine neta ili veličine koje skida ako si ograničen protokom. Svakako sam primetio bolju bateriju što sam i argumentovao gore. I možda je subjektivan osećaj ali brže ulazi u Podešavanje.
Ma vec je krenuo update,sad me apsolutno briga i da zvekne..
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Baraba,
Sta kaze autofokus?
Da li bolje fokusira objekte?
Sta kaze autofokus?
Da li bolje fokusira objekte?
Ma necu da se kladim,optimista sam al ono,poznato je da sam stalno imao problema sa telefonima
S2 mi se brikuje 2 puta u 2 dana,HD2 mi se isto brikovao,al sam uspeo nekako sam da ga ozivim,one prastare Nokie su pucali softveri isto pa sam ih nekako ozivljavao.

S2 mi se brikuje 2 puta u 2 dana,HD2 mi se isto brikovao,al sam uspeo nekako sam da ga ozivim,one prastare Nokie su pucali softveri isto pa sam ih nekako ozivljavao.
Najjaca situacija mi je bila,kad sam uzeo 5800,nova potpuno,lik hteo da me zezne,mislio da ima neku falinku sa ekranom,a ono nije hteo da otkljuca iz prve.
Kupim je za 160e,bila je oko 300 tad.
Ja dodjem kuci,vidim zeza to govno,tresnem mu update i on proradi
EDIT:
Prosao update,ne vidim nikakve promene i sl.
Cak nisam dobio ni ta obavestenja koja ste vi dobili.
Kupim je za 160e,bila je oko 300 tad.
Ja dodjem kuci,vidim zeza to govno,tresnem mu update i on proradi

EDIT:
Prosao update,ne vidim nikakve promene i sl.
Cak nisam dobio ni ta obavestenja koja ste vi dobili.