Naravno da jeste. Uslovi su identični u obe godine, apsolutno ništa se ne menja na gore po kupca, jedino može na bolje, ali sve troškove oko garancije snosi prodavac.
Azimuth napisao:Naravno da jeste. Uslovi su identični u obe godine, apsolutno ništa se ne menja na gore po kupca, jedino može na bolje, ali sve troškove oko garancije snosi prodavac.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To je onda ok!
Zanima me dali se u 2 god Tel popravlja ako je u pitanju greska na hardveru ili se uredjaj menja kao sto je slucaj u 1 godini internacionalne garancije?
Ako je Apple rekao da se zbog određenog kvara telefon menja, onda je prodavac u obavezi da tako i postupi u drugoj godini garancije. Takođe, što je ne tako redak slučaj kod nas, ako naši servisi ne mogu da poprave nešto za šta je Apple rekao da se popravlja, prodavac i u tom slučaju vrši zamenu uređaja.
Ne bi trebao da napraviš nikakvu štetu, a sve i da ti nesto krene po zlu, znaj da zapravo nisi obrisao mape već ih praktično sakrio. Ta opcija je došla sa iOS 10.
Uvek možeš da uradiš restore i vratiš se na početak.
Ja bih, pre tog igranja sa brisanjem, za svaki slučaj uradio bekap. Čisto da kasnije ne bi morao da vraćaš sve peške, lakše je ovako.
Za sada jedina stvar koja mi u odnosu na android smeta,ne kapitalno,je da nemogu direktno iz imenika(gde sam stavio adresu...nekoga xx)pristupiti navigaciji,nego moram ručno unositi adresu....
Poslije aktivnog koristenja Iphone-a 5S 2 godine došlo je do slabljenja baterije tj. prebrzo se potroši nakon čega sam odlučio da ubacim novu.
Naravno odnio sam mobitel na servis gdje su mi predpostavljam ubacili kopiju i tad su nastali problemi. Naime, mobitel odlično radi 3-4 dana nakon čega se jednostavno ugasi (sa 50% + na punjaču), ponovo sam ga odnio na servis gdje su izvadili bateriju, napunili je i telefon je super radio 3-4 dana dok opet nije došlo do gašenja.
Molim za mišljenje da li je problem što baterija nije orginalna ili je do nečega drugog?
Klasicno vacarenje u servisu...
stavljaju fals baterije, punjace, ekrane jer ih original kosta mnogo vise...
ne mogu da ti garantujem ali jedino bih verovao u ovlascen servis...
Pošto mi je Mts "tamo negde" otključao telefon(na lični zahtev,jer nije tako u ugovoru),trebam da uradim reset telefona da bih mogao da ga koristim na drugoj mreži.Pitanje je,dali prvo treba da uklonim sve naloge sa telefona,tipa find my phone,icloud,nalog osnovni pa onda da radim reset ili mogu odmah u reset?
Reset u smislu restore? Za to moraš da isključiš FMI. Za ovo ostalo ne moraš.
Uradi bekap pre toga, čisto sa ti bude lakše tj da ne moraš peške da vraćaš sve na telefon.
Par pitanja vezano za ovaj telefon. Jel ga vredi kupati sad? Kakav je u odnosu na SE? Jel je razlika neznatna? I koliko bi on još trebao da ima podršku, i šta bi značilo za telefon kad mu istekne podrška? Koliko sam mogao do sad zaključiti - skoro ništa za prosečnog korisnika koji bi već i sa ovom trenutnom verzijom softvera imao sve što mu treba? I pretpostavljam da kod različitih verzija iOSa postoji i ta kompatibilnost unazad, i da je situacija kao i na Androidu - da i kad uređaj ostane zaglavljen na nekoj verziji softvera, da telefon ima sve što je imao do sad, i nema neke potrebe da se prelazi na noviji telefon?
Konkretno sam ovde mislio na verziju od 16GB...
I odmah da pitam, prebacivanje slika i svega toga na njemu nije bauk, pogotovo je sa iTunes sve jednostavno? (Ne vidim što bi neko izbegavao iTunes nalog.)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.