Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Takođe, "milion novih korisnika" nije isto što i "milion korisnika više, nego prošle godine". Ovde se, čini mi se, ne pominju korisnici koji su otišli.

Činjenica je (prema njihovim podacima) da imaju više korisnika sada, nego prošle godine. Činjenica je da to nije za milion više nego prošle godine. Moja pretpostavka računice je:

Staro stanje + novopridošli - otišli = novo stanje
Samsung Omnia HD 8GB

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Telenor nagradjuje!Dopunite svoj racun do 21.oktobra,a mi cemo vasu prvu dopunu uvecati za 50%.Dopunu nije moguce prebacitina drugi racun. Vas Telenor.
To mi je stiglo malo pre na pri-paid broj.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Jorgovan napisao:Takođe, "milion novih korisnika" nije isto što i "milion korisnika više, nego prošle godine". Ovde se, čini mi se, ne pominju korisnici koji su otišli.

Činjenica je (prema njihovim podacima) da imaju više korisnika sada, nego prošle godine. Činjenica je da to nije za milion više nego prošle godine. Moja pretpostavka računice je:

Staro stanje + novopridošli - otišli = novo stanje
nisi pazljivo procitao intervju
gen. dir. kaze lepo

"...Економски параметри су добри, задржали смо затечене клијенте и привукли милион нових корисника."

po toj logici telenor nema "otisle" korisnike tako da ti komentar bas i ne stoji
Remember, remember
The 5th of November

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

lepo su dopunili ponudu telefona http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3701 steta samo sto vecina telefona nije dostupna preko (toliko hvaljenog) eShopa...

stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

Interesuje me da li uz te nove telefone (3110,k530,k550...) vazi reciklaza?I naravno uz one sto su im smanjili cene(k320) da li jos uvek vazi reciklaza?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

stefanomene, evo cena telefona uz reciklazu, nisam primetio te sto si ti naveo. LINK

PozZ

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

I meni je stigla poruka da ce me nagraditi sa 50% kredita, e sada me zanima da li to vazi ako dopunim kredit sa post-paid broja, jednom sam tako dopunio i nista nisam dobio!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

korki, pa jel to samo za one kojima je stigla poruka ili za sve korisnike? Verovatno samo za neke... sumnjam da vazi za ostale.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Ja sam dobio poruku samo na jednom tel a na drugom nisam, tako da verovatno vazi samo za one koji su dobili!!
poslao sam im mejl pa cu videti sta ce reci!!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Malo pre videh novu reklamu za Telenor, onu sa dugom.
Gledam, na pocetku neki klinac i kao prica o nekom cudu- garant reklama za patike, tako one pocinju obicno.
Gledam dalje- kroz prozor ljudi pocese da izvlace carsave, odecu i svasta drecavih i jakih boja- ovo mora da je reklama za omeksivac il' prasak! Garant... jer boja ne bledi, jaka je kao i posle prvog pranja, svi nasmejani.
Gledam dalje... :)
Odjednom boje postaju dominantne. Oblici vise nisu bitni, kroz prozor prostiru samo carsave. Boje na sve strane izlecu, drece... Stvara se duga. Garant neki Samsung "zamisli.." monitor il' plazma ekrani il' neki stampaci- kao 'vise boja nego sto mozes da vidis'.
Kad ono... "Misli lepse, vidi dalje. Telenor."
Al' interesantna reklama :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Lobachewsky gledao sam i ja tu reklamu, i ja sam pomislio da je u pitanju neki prasak za ves. inace da dodam i ovu informaciju:
Telenor se u Madjarskoj zove Pannon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Jorgovan »

Jel' zna neko gde je snimano? Meni deluje kao da je animacija ... Totalno mi je nerealno da su uspeli da organizuju ceo blok zgrada (možda negde na NBGD) i da ga sinhronizuju i naprave ono i snime iz 10 uglova ...

Ako nije animacija, nego je sve rađeno "uživo" - kapa dole režiseru, verovatno je ostao bez kose 15 puta ... :)
Samsung Omnia HD 8GB

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Jorgovan, a ko ti garantuje da je uopste snimano u srbiji? :wink:

PozZ

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Много скупо

Post od DukeofSerbia »

Убацили су Нокије 2626, 3110 Classic, SE K530i, K550i и Samsung X540 (колико сам ја приметио).

Како су јадни! SE K550i нa 2 године у Prenesi125/Flexi500 je 11.990! Aлo! Има ли кога?! :o Па ја сам платио уз исти пакет (MIX500) у mt:s-u Нокију 6120 Classic 10619. K530i je чак 13.990! :shock:
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

nije animacija... tacnije animirano je samo malo da bi lepse ispalo i to samo totali... ;) snimano je na NBGD-u...

ne treba kapa dole reziseru... nego organizatorima, producentu... rezija nije spektakularna mada daleko od toga da je losa...

btw, snimano je 3 dana... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Jeste BG, vidi se Usce...
Cini mi se da je to onaj blok zgrada u bulevaru Zorana Djindjica, pored novog Merkatora... :unsure:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Naša reklama, bre!Evo dokaza ;) Odlična je!
make. believe

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Првобитни спот који је снимио Теленор када су купили Моби63 је био снимљен у Суботици (можда није баш први, али међу првима јесте). Дневница је била колико се сећам 600-700 динара. Заборавио сам колико су статиста били тражили.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Jorgovan »

I stand corrected ...

'ladno je snimano u mom starom kraju, Blok 30 ... ne verujem da nisam prepoznao!

Vrhunski ... nemam šta da dodam ... a ista je priča kao i sa onim kockama prošle godine - ne kapiraš u startu, ali ono ... jedan poziv menja sve, jedna ideja može da učini mnogo ...

Super je!
Samsung Omnia HD 8GB

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38

Post od Stoned Ryder »

batancev napisao: "...milion novih korisnika..."
ne novih kartica, nego novih korisnika tako da nemoj se ti truditi da demantujes gen. dir. telenora
:D :D
1 SIM kartica = 1 korisnik

Inače, od početka svog rada u Srbiji do kraja godine, dakle u periodu 01.09.2006-01.01.2007. Telenor je privukao više od 450.000 novih korisnika, prvenstveno zahvaljujući svojim prodajnim akcijama telefonskih aparata. Tako da cifra od 1.000.000 novih korisnika uopšte nije nerealna.
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!

Odgovori