z10 napisao:Dobio je i odgovor koji glasi : za evropsko trziste je broj ogranicen na 448mb
,a za Americko 576mb.
Pa rekao bih da je dobio los odgovor.
Na poledjini kutije Desire (koji je kupljen u VIPu), pise ima 576MB
Ja ludim sa baterijom i to je razlog zbog koga cu ga najverovatnije prodati.
Uzeo sam ga prekjuce.
Evo moja iskustva.
Ekran ima jako zivopisne boje i velika je razlika u odnosu na TFT telefone.
Kada se okrene pod uglom, kod mene bela boje postaje malo zelenkasta (postaje i na modelu izlozenom u VIPu ali malo manje),
Velicina telefona je sasvim OK kao i tezina. Po mom misljenju i misljenju ljudi kojiu su u mojoj okolini gledali i probali, HD2 u tom pogledu nema sta da trazi. Desire je manji, lepse lezi a opet dovoljno veliki i robusan. Odlicno lezi u ruci.
Ledja su jako prijatnog 'gumiranog' materijala, ali se uzasno tesko skidaju. Misli osam da se na Heroju skidaju tesko ledja ali sam se zeznuo. Citao sam o tome i bio ubedjen da nece biti problem jer znam za cimanje sa Herojom, ali sam se uplasio da ce se slomiti na donjim zabicama. Neko rece d aje to i dobro jer ne krcka. Nema problema sa zazorima.
Kazu da je telefon brz. Hmm... Ja bih pre rekao da je telefon 'momentalan'. Sve sto pritisnem momentalno otvara.
Kamerom sam prijanto iznenadjen, slike su jako dobre, video klip takodje. Ako neko zeli da poredi, defintivno bolja nego na HD2.
I jedina i najveca mana mu je baterija. Grr... ludim sa njom. Mislio sam da posle HTC Diamonda necu imati problema da mi baterija jedva sastavi uvece ili ne sastavi uopste. Sto se mene tice, jeste da sam ga uzeo pre 2, ali ga ne cackam puno. Evo juce sam poslao 40 sms poruka, sat vremena razgovora, non-stop ukljucen mobile network i jedno sat vremena neta preko wirelessa i NIJE mogla da sastavi do uvece.

Sacekacu jos malo ali mi se ne dopada to ni malo.
Sve u svemu telefon je fenomenalan. Kao i Hero. Koliko para toliko muzike.
ps. ni ja nemam nikakav problem u radu sa optickim dzojstikom i takodje imam utisak da je preosetljiv
@ninjans
Koristim Motonav. U sustini to je Igo pisan za Moto Droid. Razlog za njeno koriscenje je to sto iGO ne podrzava 480*800 rezoluciju.