Malone napisao: samo ne znam koliko je to zaista neophodno.
Na Androidu i ostalim GNU/Linux OS-ovima je apsolutno nepotreban. Jedino cemu ti moze posluziti je da slucajno ne preneses neki zarazeni fajl na neku windows masinu jer ga ti neces ni primetit. Ovo ti kazem iz iskustva!
Hvala puno, da ne gusim telefon za dzabe.
Trazim neku futrolu da bih mogao da ga bacim u torbu gde drzim kljuceve i ostale stvari. Ne znam dal ima tako nesto, secam se da sam za E1000 morao da uzmem futrolu za manji fotoaparat.
Bar u pocetku dok prvi put ne ispadne ili se ogrebe, posle se vec manje cimam.
Ja imam ovu Teracell Defender sa plasticnim ledjima i silikonskim rubovima. Odlicna je, telefon lepo lezi u njoj i sve deluje cvrsto i utegnuto. Telefon je za nijansu vecih dimenzija i tezine sa njom, ali sa kojom ozbiljnom futrolom nije... Zameram joj sto na poledjini pise Teracell i bila bi jos lepsa da nema tog natpisa. Ja sam moju kupio online za oko 1000 dinara, sada je 800 dinara, na stranici sve za mob.
Hvala, imam neku crnu zastitu koja se kaci na telefon, nego sam mislio da ga sa sve njom strpam u futrolu. Nasao sam onu sto sam koristio za e1000 od fotoaparata, taman stane i zakopcam.
psyhound napisao:Malone, Teracell je izbacio neke varijante futrola koje su kombinacija Hardshell i silikonskog bumpera... oko 800din. Mozda ti to bude odgovaralo.
Ja uzeo ovako nesto...
Nego koliko vam telefon kida RAMa ,meni je stalno oko 75%...
Cuo sam da Sense 4.0 sredjuje to i da ce biti manje od 200???Zna li se kad moze da ocekujemo update na sense 4.0 i moze li da radi bez ICS?
Stock Sense 4.0 tesko da ce dobiti, a jos teze za GB... Najverovatnije ce stock ICS ici sa 3.6, ali ce 99% neko sa XDA zbudziti mod za 4.0. Tako je bar sa Sensation-om.
Sto se tice RAMa moras uzeti u obzir da deo odlazi na GPU (mislim da skoro 200MB, ali nisam siguran)...
pise da ga cekaju i Evo 3D, Desire S, Incredible S... ali jos uvek nista... jednostavno ljudi moraju da kupuju nove modele kako bi isli u korak sa novim verzijama Androida i Sensa...
Zeljkamp, postavio sam gore link za procurelu verziju, ali ne preporucujem da se igras sa njom mnogo... A posto se bar ta verzija pojavila, to bi znacilo da ce ga biti u skorije vreme.
Danas mi se 2 puta desilo,telefon pozvoni,ja se javim niti on cuje mene niti ja njega???
U cemu li je problem?Da li se desavalo nekome?
MT:S je u pitanju
Jel mogu nekako da mu potpuno iskljucim vibraciju. Recimo kad stiskam back dugme ili kad kucam poruku. Sve pretrazih i nema, a cuje se zujanje vibracije kad je tisina.
Svidja mi se ovaj fon,i videcu da ga uzmem u skorije vreme. A trajanje baterije me ne plasi,jer moj Topaz drzi ceo dan. Svako vece na punjac. Non-stop je na netu,vremenska prognoza na svakih 1h,1-1:30h poziva,20-tak poruka. Ako i on bude drzao tako,bicu zadovoljan!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.