Neverovatno kako se svaka tema koja dotakne poređenje između nekog android uređaja i iPhone pretvori u pravi mali rat. Istina je da je bela na LCD bolja od bele na AMOLED-u, isti tako je sasvim jasno da je crna na AMOLEDU dosta bolja od crne na LCD-a. Svako neka bira šta mu odgovara, ali tvrditi generalno da je jedan ekran bolji od drugo jednostavno ne drži vodu. Meni je AMOLED savršen i od tog ekrana ZA MENE ne postoji bolji, ekran iPhone 4S PO MENI deluje smešno pored bilo kog boljeg AMOLED-a (iPhone 5 nisam imao priliku da poredim sa AMOLED-om na S2 i S3), ali to je moje mišljenje i zato ću nastaviti da koristim telefone sa AMOLED ekranima.
Glas i od mene za zatvaranje ove teme koja, očigledno, ne vodi ničemu s' obzirom da je autor teme kupio telefon.
Iphone 5 VS Xperia Z VS HTC One
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Iphone 5 VS Xperia Z VS HTC One
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
USKORO... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Protiv zatvaranja teme sam, ovo mora da se utvrdi i raščivija 

- znemanja
- Moderator
Nema šta da se utvrđuje, prešao si na maračnu stranu, tako da svaka diskusija sa tobom je uzaludna

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Realno, ios bolje radi, stabilniji je, fluidniji, app su bolje odrađene. Jesam se borio za android i bio protiv apple i Miodraga, ali kad vidiš kako ios radi počinješ da se pitaš zašto ga pre nisi probao.
To se mozda ti pitas.
Ja nisam imao dilemu.
Posle 2 meseca iphone vratio sam se na android i super mi je.
Ne mogu ja da coratam na tom ekranu a za racunatom da sedim necu jer me mrzi.
Ovako se zavalim u krevet i imam phablet za sve sto mi treba.
Ja nisam imao dilemu.
Posle 2 meseca iphone vratio sam se na android i super mi je.
Ne mogu ja da coratam na tom ekranu a za racunatom da sedim necu jer me mrzi.
Ovako se zavalim u krevet i imam phablet za sve sto mi treba.
- znemanja
- Moderator
Realno, posle iPhone 3G nisam posedovao lično nijedan iPhone, ali susrećem se svaki dan sa iPhone 4 i 4S, čak i više nego što bih hteo
i ne hvala to nije za mene. Priznajem da neke app deluju vizuelno lepše na iPhone nego na androidu, fluidan je to stoji, ali to su sve sitnice, i ja lično, nisam primetoo da je 4S brži od S2 koji koristim, ekran mi se ne sviđa, napisao sam u predhodnom postu da je za mene AMOLED savršen.
Kvalitet izrade iPhone jeste na zavidom nivou, ali džaba kada ja to moram da stavim u sillikon, bamper i sl. 4/4s padne sa matra visine i ode staklo u parčiće, a kada padne s2/s3 sa iste visine najgore što može da prođe da ima neku ogrebotinu na plastici.

Kvalitet izrade iPhone jeste na zavidom nivou, ali džaba kada ja to moram da stavim u sillikon, bamper i sl. 4/4s padne sa matra visine i ode staklo u parčiće, a kada padne s2/s3 sa iste visine najgore što može da prođe da ima neku ogrebotinu na plastici.