V3x

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
pilauda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Mar 2007. 14:42

Post od pilauda »

gameforce, sta kazes da ne sme da se fleshuje telefon dok je pod garancijom, a ono ubrzavanje fona i te stvari, necu valjda da cekam godinu dana

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 23. Feb 2007. 22:42

Post od momir »

[/quote]
Pre će biti da je možda loša verzija sw ili loše flešovan pa brljavi
NE,FLESHOVAO SAM ONAKO KAKO SI TI REKAO+KORISTIO SAM ONAJ FLASH KOJI SI MI PREPORUCIO
Ako je u garanciji ne razmišljaj nego pravo u servis.
VISE NIJE
To ti se ne dešava kada ga nosiš,koristiš u zatvorenom prostoru?
JA MISLIM DA KADA BI GA KUCI I UDARAO OD ZID NISTA MU NE BI BILO,JEDNOSTAVNO KAD JE NAPOLJE HLADNO ON POCINJE DA SE GASI,U ZATVORENOM RADI PERFEKTNO

E sad ja mislim da je tu neka frka oko baterije,ne znam da li bi mi promena baterije resila stvar,imam osecaj da je fon ili baterija osetljiva,mada me cudi jer bi onda trebalo da na ovom forumu sretnem takve probleme(dosad osim ovog Djoke koji izgleda ima identican problem(mada je meni samo takav kad je hladno,ne uvek).Sta ti mislis,koje korake da preduzmem?

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

pilauda, home flash-om se gubi garancija naravno pitanje je da li ce serviser/prodavac to da primijeti pa zato...

:wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

pilauda, Možeš da ga flešuješ naravno samo najpre na netu nadji identičan sw koji ti je u tel pa ako zatreba servis vratiš taj i niko nema pojma da si to radio :wink:
momir, Da li je to počelo da se dešava posle feša?
Ili je to bilo i pre?
Super fleševi mogu da pobrljave ako nisu identični originalu makar jedan byte :smutny:
Greška u downloadu recimo :dry:
Ja bi probao u tvom sl.neki drugi flash.
Kažeš da si radio pa znaš kako se radi pa samim tim nemaš šta da izgubiš sem vremena na kompu.
Lako je kupiti bateriju a šta ako je recimo flat?
Ili samo sw?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

I pre i posle
Probao sam flash koji si ti savetovao,ok probacu i neki drugi mada ne verujem da ce to resiti problem,to nije nikakva greska,ocigledno je da je telefon(ili baterija)neotporan na malo hladnije vreme
Sta je flat?

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

vjerovatno mislis na (flat) kabal koji kod v3x nije bas najsrecnije odradjen jer je prekratak pa zna da se otkaci (ne skroz :) )

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

uzeo sam v3x od drugara, i za sad sam zadovoljan kako radi,..

kako da vidim koji imam softwer ? i ako neko moze da mi preporuci koji da instaliram i da mi da link ?

unapred hvala ;)

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

@dadinho
ja cu ti reci samo malo kasnije(za sat-dva)
Ljudi probao sam sve ono sto ste rekli i evo sta se dogadja:
1.Flesovao sam trecim softverom i ponovo se sve isto desava
2.Uzeo sam od lika novu bateriju na probu i nista se nije promenilo
Sta sad da radim?
Ponavljam telefon se gasi samo kad je malo hladnije,a i primetio sam jednom da kad sam ga otvorio da vidim da li se ugasio(nije) i kad sam ga zaklopio on se ukocio!
Najverovatnije gubi kontakt,mozda mu se neki provodnik skupi kad je hladnije,stvarno ne znam sta da radim,neverovatno je to da se nista od toga ne desava kad je toplo ili kad sam u zatvorenoj prostoriji.Megatron,Gameforce sta vi mislite?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Sledeće ti preostaje ako imaš dovoljno znanja i alata da proveriš da li je flat kabl dobro zakačen.Dešava se jako često da nije.Za to naravno moraš da otvoriš telefon.Ako nisi siguran bolje u servis.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

@dadinho
http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm
Instaliraj 99.50(to su ti dva zadnja broja)
Settings-phone status-other information-s/w version

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

hvala momire ;)

softwere je ...85.83.e7p

jel to fabricki sw ili je mozda ovaj sto mi prodao mob. vec flesovao to?

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

Ovaj nije fabricki,a taj koji ti imas je najverovatnije iz Italije(Palm Treo mreza),trebalo bi da bude ok

ww
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Mar 2007. 20:41

Post od ww »

procitala sam temu i nisam nasla neke odgovore ne moja pitanja pa da ih sad postavim :) .od nedavno imam V3x imala sam ranije V3 sve je ok kod moto V3x ali ne mogu nigde da pronadjem gde se vidi u telefonu kolicina preuzetih kb . trebalo bi da se nalazi u recent calls ali tamo nema te opcije.

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

Ajd neka mi neko objasni kako je nekima povecana interna memorija kad su fon odneli u servis :?
megatrone,gameforce kako mi obicni smrtnici da uradimo isto
Jos nesto:
Kako da ubacim smiley-je u fon?
od kako sam fleshovao fon izgubio sam sve sa telefona;ja koliko znam jedino siley-je mogu da nabavim preko neta,pa da ih onda prebacim u fon.Problem je sto ih ja moram snimiti kao sliku,i onda automatski kad ih koristim poruka se odmah iz SMS pretvara u MMS

Spojio:gameforce:koristi opciju IZMENI za dopunu!

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

momir, pa ovi sto imaju vecu int. memoriju koliko sam primijetio da su promijenili plocu sto znaci da je interna memorija integrisana na ploci pa svi ostali smrtnici bi trebali da zamijene stampanu plocu sa vise int. mem. :wink:

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 14:57

Post od lud »

Sa spoljne strane kod kamere..ono malo staklence(znaci kad telefon posmatramo sklopljenog okrenutog ka sebi) desno od blica taj cosak nize sto se granici sa svetlom za blic. Malo je krenuo da se odvaja :x milimetar mozda. I sta sad?!? Nije vise u garanciji :disgust:

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

lud, mozda nisi postavio pitanje na pravom mjestu,ja nisam serviser ali to se i meni desilo i nije
bilo veliki hendikep pri prodaji, pa je vjerovatno i dalje pod garancijom jer to ne utice na rad tel.

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lud »

:wacko: Kako nisam na pravom mestu?!?!?! Pa V3X je u pitanju!!! I ne da je pravo mesto nego je PRAVO! Ne razumem uopste tvoj post? Kakva prodaja? Ja ne prodajem tel. I izasao je iz garancije! Neshvatljiva mi je tvoja izjava verovatno je i dalje pod garancijom kad NIJE!

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

....aaaaaaaaaaaaa :oops: u pravu si ja sam mislio da ti pitas da li to utice na garanciju :) :)
vjerovatno nema odgovora zato sto je pitanje malo konfuzno :wink:

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lud »

Pa kazem ja :) nema sta da te zbunjuje..cosak staklenceta koji pokriva kameru sa spolnje strane telefona koji se dodiruje sa lampicom (sa desne strane blica ako je uopste i bitno) za blic krenuo je da "cveta" tj. malo ka gore da se savija (milimetar), pa se plasim da se ne prosiri i odlepi se cela :(

Odgovori