Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Zasto pojedine teme ne dozvoljavaju setanje po meniju prostim klikom na ponudjeni link?Evo postavio sam scrshot teme koju trenutno koristim,jako mi se svidja tema,ali npr ne mogu kad sam u logu da predjem prostim klikom na propustene ili primljene pozive,vec moram da se vratim skroz nazad pa odaberem iste..Valjda razumete sta hocu da pitam?
Da li ovo ja nekako mogu ispraviti da se mogu koristiti i ove opcije?

P.S.Mislim da nisam prekoracio velicinu slike (400x225) ali ako jesam,neka modovi brisu pa cu postaviti manju.

P.S.Mislim da nisam prekoracio velicinu slike (400x225) ali ako jesam,neka modovi brisu pa cu postaviti manju.
Organski rastvarač (najčešće etar) koji služi kao elektrolit u Li-jonskim baterijama pri punjenju reaguje sa ugljeničnom matricom od koje je napravljena anoda i formira čvrsti omotač (takozvani solid electrolyte interphase, SEI) koji sprečava raspadanje anode. Iako propušta litijumske jone, SEI je izolator koji podiže interni električni strujni otpor baterije. Zbog toga Li-jonske baterije u malim elektonskim uređajima najčešće imaju otpor od oko 320 mili oma, ali zato freška nova baterija tek izašla iz fabrike nema ni trećinu toga, pošto se njen SEI formira u prvih nekoliko punjenja. Niži otpor znači veći protok struje (omov zakon), a time brže punjenje.Igor88bg napisao:morbius, popricaj ti sa nekim iole iskusijim ja secem MU ako si u pravu jer znam da ovo sto si ti rekao nema veze sa vezom!
Pročitaj jednom nešto u životu.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Povremeni posetilac
Nisi ni pokušao da razumeš ono što sam ti rekao. Nove baterije nemaju SEI, zbog čega se pune daleko brže. SEI se formira brzo sa svakim punjenjem i već posle 2 do 4 punjenja je potpuno formiran, što produžava vreme punjenja na ono koje je Nokia deklarisala.Igor88bg napisao:morbius, necu da se prepucavam vodim te u kafic da napunis tel za 30 mina ja cu ti doneti originalno nokijino uputstvo na kom pise baterija na ovom modelu se u porseku puni oko 1 sat i 30 minuta!
Najviše ljudi u Srbiji i ne primeti ovo pošto kupuju dekodirane mobilne telefone kod kojih je baterija već bila punjena. Pri promeni baterije novom bi trebalo da se dobro oseti, pogotovo ako je baterija u pitanju velikog kapaciteta.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Igor88bg, pratim vecinu tema na ovom forumu i u nekima sam aktivan,u nekima pak nisam (iz objetivnih razloga),ali ti si u svakoj temi u kojoj postujes kamen razdora.
Ti sve uvek najbolje znas i svakim svojim postom ulazis u prepucavanje,to vec prevazilazi granice kulturnog ponosanja!
Pored svega toga postujes u temama gde nemas realnog iskustva,o cemu ovaj post dovoljno govori:String Of Life, to pitaj tehnomanijaka ! on to znam verovanto! Ps ja mislim da mozda tema ne podrzava tvoj tel ili sta vec Srećan sam. to je moja neka logika
Ovakvim posotvanje forum ce liciti na ruglo,jer ce svaki drugi pos biti pitaj ovoga,ili pitaj onoga!
A gde to vodi???
Ti sve uvek najbolje znas i svakim svojim postom ulazis u prepucavanje,to vec prevazilazi granice kulturnog ponosanja!
Pored svega toga postujes u temama gde nemas realnog iskustva,o cemu ovaj post dovoljno govori:String Of Life, to pitaj tehnomanijaka ! on to znam verovanto! Ps ja mislim da mozda tema ne podrzava tvoj tel ili sta vec Srećan sam. to je moja neka logika
Ovakvim posotvanje forum ce liciti na ruglo,jer ce svaki drugi pos biti pitaj ovoga,ili pitaj onoga!
A gde to vodi???
D500&E71
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
morbius, zaboravljas samo da se Li-Ion bateriije pre isporuke testiraju i isporucuju se "formirane" - odnosno svi procesi o kojima pricas se u principu zavrse pre nego sto baterije napuste fabrike. Osima ako Nokia ne preskace i testiranje i isporucujue baterije "direktno sa trake".
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 26. Apr 2009. 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
Takodje je bitno reci da zivotni vek jedne Li-Ion baterije pocinje da tece od dana proizvodnje,tako da se lako moze desiti da se kupi neka nova baterija a da ona zapravo slabo drzi jer je dosta ranije napravljena 
DOPUNA da ne bih pisao 2posta za redom:
Da li vam se desava,tj da li je normalno da mi HandyTaskman prikazuje npr da je Messaging aktivan,ja udjem u isti,lepo izadjem na exit,vratim se u HT kad ono i dalje stoji da je aktivno?Takodje,da li vam se desava da kad pokrenete kameru,pa je ugasite,i dalje stoji pokrenut proces cameraapp.exe?-ovaj proces vidim da je pokrenut iz KillMe programa..Cim ga ugasim odmah dobijem 6-8mb rama..Buni me zasto se ne gase procesi sami po zatvaranju aplikacije?Bug u fw-u?
E da i kakvo vam je misljenje o Handy Taskman-u?Ima li boljeg programa iste ili slicne svrhe?

DOPUNA da ne bih pisao 2posta za redom:
Da li vam se desava,tj da li je normalno da mi HandyTaskman prikazuje npr da je Messaging aktivan,ja udjem u isti,lepo izadjem na exit,vratim se u HT kad ono i dalje stoji da je aktivno?Takodje,da li vam se desava da kad pokrenete kameru,pa je ugasite,i dalje stoji pokrenut proces cameraapp.exe?-ovaj proces vidim da je pokrenut iz KillMe programa..Cim ga ugasim odmah dobijem 6-8mb rama..Buni me zasto se ne gase procesi sami po zatvaranju aplikacije?Bug u fw-u?
E da i kakvo vam je misljenje o Handy Taskman-u?Ima li boljeg programa iste ili slicne svrhe?
Male Li-jonske baterije su jeftina roba i testiraju se po pravilu u samo jednom ciklusu. Veće baterije za laptope se već moraju ozbiljnije proveriti zbog opasnosti od požara ili eksplozije.tomas.hokenberi napisao:morbius, zaboravljas samo da se Li-Ion bateriije pre isporuke testiraju i isporucuju se "formirane" - odnosno svi procesi o kojima pricas se u principu zavrse pre nego sto baterije napuste fabrike. Osima ako Nokia ne preskace i testiranje i isporucujue baterije "direktno sa trake".
znaci promenio sam produkt kod na one za koje ima novi firmware i nece da nadje novi firmware preko nsu-a , pa sam pokusao preko nekog programa , koji samo trazi da li ima novi firmware, i kaze da ima , ali nije dostupan, a cuo sam i da neki pricaju da je povucen, da li neko ima nekakvu informaciju ??? 

HTC Legend
dragang, možeš koristiti i alternativu koju ja koristim, udobnije je od bilo kog stilusa, a jednako precizno. Isekao sam nokat na kažiprstu leve ruke u vidu asimetričnog trougla. Podseća malo na onu trzalicu, ali je vrh više ka sredini dlana, prijatnije je za rad tako. Nije uopšte primetno, nećeš izgledati kao čudak.
Probaj, dopašće ti se.
Probaj, dopašće ti se.