Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Re: Upgrade slušalica i preporuka

Post od georg »

Generalno da, ali sve zavisi koliko bi para dao na sluske...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Sada bas gledam i na sajtu Gigatrona a i Comtrade-a onaj jedan model Sony slusalica je sada na akciji, sok cena (2600 din), u pitanju je ovaj model http://www.gigatronshop.com/slusalice/s ... lack-34309 sada ne znam jos uvek sta da radim, s obzirom da su ovo najbolje sluske od ova tri modela koja sam prethodno naveo, a sada su jeftinije od onog drugog modela za oko 1000 din. :wink:

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Joxy, pa uradi to što si već odavno isplanirao. Tebi zapravo i nisu trebali saveti onih koji se u slušalice razumeju bolje od tebe (sam si rekao da se u to ne razumeš dovoljno), već podrška bilo koga za ono što si ti već naumio da kupiš.

EFC
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Apr 2014. 15:55
:: Sony Xperia T

Post od EFC »

georg, Pa ako su za te pare sasvim solidne, onda i ne bih davao vise. :wink:

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

1808. Apsolutno se slazem sa tobom.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

1808, pa dobro donekle si u pravu ali sam hteo da vidim i vase misljenje i da uzmem u obzir i ostale modele koje mi vi preporucite, ali isto tako kao sto kazete odluka je na meni, a ja licno mislim da sada za ovaj novac nema bolje, konkretno mislim na ovaj model sto je snizen, ponavljam da se u ovo ne razumem previse ali opet kazem da bi Sony trebalo da predstavlja neki kvalitet. Ako budem uzeo nesto, javljam utiske. :wink:

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Joxy, uzmi taj sony i ne pitaj vise za savet. Bice ti dobre. EFC, znas sta ti je ciniti 8)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Pozdrav narode, jos uvek razmisljam koje sluske da uzmem i trenutno sam sveo odabir na dva modela, a to su Sennheiser 201 (sto ste mi vi preporucili, konkretno georg, ) i Sony mdr-zx300b. Da Sony nisu snizene verovatno bi Sennheiser bio prvi izbor (2700 u ComTrade-u) ali ovako kada je Sony na popustu, sa 3900 na 2600, ne znam jos uvek koji cu model da uzmem. Iskreno ja bih pre isao na Sony zbog toga sto znam koja je marka u pitanju dok za Sennheiser nisam cuo sve do sada, ali vidim da dosta ljudi preporucuje bas njih.
georg, sta ti preporucujes konkretno od Sennheiser-a, pre svega hd201? Video sam u tvojim ranijim postovima ovde da si pominjao i modele hd218 i hd229 ili tako nesto, cini mi se, koliko su oni i gde imaju da se nabave? Ove hd201 imaju sasvim ok cenu i mozda ne bih davao nesto mnogo vise novca ako su one najbolje u toj klasi a razlika bude neprimetna za neku vecu razliku u ceni. :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Послушај superlux hd381 и hd681, и види шта људи причају за те слушке... Какав црни hd201, то је кршина.
ex ivan87

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ne znam koja je cena ta dva modela ali ako kostaju 2500 rsd onda mozes reci da je hd201 krsina.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Коштају 3300 и 4000. Пошто је у претходном посту навео да би дао и више ако ће дати за нешто што је много боље, ја сам предложио ова два модела.
ex ivan87

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

Ceftriaxone, pre svega, te slusalice nikako nisu krs za tu cenu, drugo, ja sam izneo svoje misljenje i stojim iza toga, da za mobilni ne trebaju bolje od HD201. Lako cu mu ja preporuciti bolje slusalice za vise para, ali kad odluci da kupi neki ozbiljniji uredjaj za slusanje muzike od mobilnog telefona. Joxy, s obzirom na to da nikad nisi cuo za sennheiser, koja je jedna od vodecih firmi za proizvodnju studijske opreme, necu vise da trosim reci i da te ubedjujem sta da kupis.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ceftriaxone napisao:Коштају 3300 и 4000. Пошто је у претходном посту навео да би дао и више ако ће дати за нешто што је много боље, ја сам предложио ова два модела.
Gde ima da se uzmu,daj neki link.
Ja nigde nisam kod nas nasao.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Lyrastyle, узео пре неки дан.
ex ivan87

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

hd381 su bubice, a ove druge pretpostavljam da nisi poslusao jer ih nema u ponudi. Sta ti je konkretno smetalo kod HD201, posto ih smatras krsem?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

https://www.flickr.com/gp/76410486@N07/p6WFxt Толико о томе да их нисам слушао, и да их нема...
ex ivan87

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od georg »

:lol: IZVINJAVAM SE. Samo sam pretpostavio, jer ih nisam video u ponudi lyrastyle. Ako ti nije tesko, opisi zvuk u par reci, voleo bih da cujem tvoje misljenje o njima, kao i o sennheiser hd201. :wink:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

georg, pa ozbiljno nisam cuo sve do sada, znam dosta drugih proizvodjaca slusalica i studijske opreme ali nikad do sada za njih nisam cuo, ali opet kazem dosta njih preporucuje Sennheiser. I pored telefona slusao bih ponekad i na tabletu, kompu/laptopu naravno... :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

http://www.lyrastyle.rs/site/virtuemart ... ct_id=1720 :lol:
У пар речи...
1. Нисам неки велики познавалац, много више знам о телефонима него о слушалицама.

2. Ја генерално не волим олако да дајем паре, као и већина претпостављам, зато кад већ нешто купујем, волим да дам и мало више ако треба, али да знам да то што сам купио ваља.

Сада иде мали увод за HD201.
3. Пре 3 године сам био на некој студентској размени, и тада сам се први пут сусрео са Senn, Bose, AKG, Sony слушалицама. Водали ме тако неки Арапи по тржном центру, од радње до радње, и тако сам ја истестирао скоро све што сам могао, од најјефтинијих до најскупљих слушалица. Дакле ни тада нисам био неки познавалац, али сам гледао шта прија мојим ушима - на крају крајева, то је једино и меродавно. Рецимо, HD381 су прве бубице које ми не жуљају уши и које ми не испадају...
Тако сам ја после вишесатног слушања купио Sony MDRZX100 (мислим да је тај модел). Узео сам њих, зато што тада, заиста нисам видео неку велику разлику између њих и осталих у том ценовном рангу. Тад су биле око 25е, ако се не варам.
У међувремену сам имао прилику да с времена на време пробам различите, јефтиније слушалице...

4. Последњих недеља сам гуглао и читао разне тестове и коментаре о најразличитијим слушалицама у ценовном рангу до 35-45е, и који год чланак да сам читао, завршавао се са препорукама за HD681.

5. Оно што сам чуо када сам ставио hd681 на главу, је било откровење, као да сам упловио у нови свет. Коју год песму да сам слушао чуо сам далеко чистији звук, али и бројне, за мене до тада нечујне, звукове :) Исто важи и за hd381.

6. Не сматрам своје мишљење меродавним, напротив.
ex ivan87

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Ceftriaxone, vidim da se bas dosta razumes oko slusalica, iako si rekao da nije tako. :D Reci mi ti koje sluske preporucujes, i da li su dobre ove Sony mdr-zx300b sto sam ja naveo? I od Sennheisera ta dva modela hd381 i hd 681, imaju li jos neke dobre u tom cenovnom rangu, hd201...? :)

Odgovori