Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Cao svima,
Posto sam nov ovde i uzeo sam skoro Galaxy S2, pa me zanima da li je potrebno raditi update na novu verziju androida, kako to uraditi i sta dobijam sa novom verzijom?
Hvala Vam
Ako nisi zahtevan korisnik neces primetiti skoro nista,osim mozda boljeg trajanja baterije,a i to je diskutabilno.Koju verziju androida imas?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Promene su minimalne,mozda u multitaskingu i jos neke sitnice,a to mozes i sad da promenis ako instaliras neki launcher.
Garanciju gubis koliko znam jer moras da uradis root telefona,mada i za to postoje programi da se uradi unroot.Sve se moze
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, zasto bi morao da uradi root da bi odradio update? Ako ima zvanicni firmvware moze da uradi OTA update na ICS 4.0.3, bez ikakvog root-ovanja. Ako ima "kuvani" firmver onda je garanciju vec "izgubio".
Laki, moja iskustva sa launcherima (na oficijelnom firmveru) su takva, da mi je "stock" Samsung TouchWiz ispao najbolji. Uz to ako iskljucis touchwiz, onda neces moci da koristis ni Kies na PC-u.
tomas.hokenberi, ja sam se nesto zeznuo,ne treba root za update.Ja bih uradio na update na ICS ali se bojim da mi ne pukne Kies,a Odin mi je 2 puta brikovao telefon i pored svih ispostovanih procedura.Sto se tice launchera,slazem se ta je TW najbolji i najbolje radi.
Meni TW najbolje radi,bez laga,nije 'tezak' i ne guta mnogo rama,kao sense na htc-u recimo koji je horor.
Jorda, GO Launcher mi je previse spor i bloatware, kao i sve "Go nesto" aplikacije. TouchWiz radi sasvim lepo i brzo i nikada mi nije stvarao probleme za razliku od "alternativnih" launcher-a.
Behemoth, ja za update na ICS 4.0.3 XXLPQ nisam ni koristio ni Kies ni Odin vec sam odradio OTA update direktno sa telefona. XXLP7 sam instalirao pomocu Kies-a.
Edit:
Sad sam probao preko wifija da proverim ima li update,izbacuje connection failed.
Sinoc sam uradio apdejt na 4.0.4 xxlq5 i mogu vam reci vidljive su promene uz,za sada,rad bez bagova.Definitivno najbolje izdanje.Jedino jos ne moze da se rutuje ali bice za par dana.
pomoc mala,uradio sam update na ics, odlican je,ima promena,ali nece da mi se konektuje na net,osim kad je ukljucen wifi,sta treba da uradim?unapred zahvalan na odgovoru,inace
Da li postoji neka opcija bez rootovanja da se izvrsi downgrade recimo sa ICS na GB?
Drugo, da li postoji neka varijanta gde bi se moglo proveriti da li je tel nekada bio rootovan?
Jel zna neko zasto kad hocu da uradim update softvera preko wifija izbaci connection failed?
Probao,isto mi se desava na dva razlicita rutera.A net mi radi normalno na telefonu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.