Bonus važi jedino ukoliko dopunite vaučerom ili elektronskom dopunom. Ne važi ukoliko Vas kreditira drugi korisnik.korki napisao:I meni je stigla poruka da ce me nagraditi sa 50% kredita, e sada me zanima da li to vazi ako dopunim kredit sa post-paid broja, jednom sam tako dopunio i nista nisam dobio!!
Yettel novosti
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
Znam sigurno da je ovako, jer je ovo bilo i ranije cak i kod Mobtela, ja ovaj moj broj ne pamtim kada sam zadnji put dopunio, a imam jos 1 pri-paid na njemu nisam dobio!! zato ko je dopbio poruku neka dopuni kredit, na bilo koji nacin i dobice 50% vise!! 

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
bonus u procentima na osnovu sms poruke se AKTIVIRA kada dopunite telefon u navedenom roku a DOBIJA se na prvu narednu dopunu POSLE TE. Procitajte lepo sms 
Znaci, ako si dobio sms da imas npr 50% popusta
1. odes u trafiku i dopunis 200 din = neces dobiti nista ali si AKTIVIRAO bonus
2. odes u trafiku i dopunis ponovo 200 din = dobices bonus +100 din (50%)

Znaci, ako si dobio sms da imas npr 50% popusta
1. odes u trafiku i dopunis 200 din = neces dobiti nista ali si AKTIVIRAO bonus
2. odes u trafiku i dopunis ponovo 200 din = dobices bonus +100 din (50%)
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
Telenor WAP portal na adresi http://wap.telenor.co.yu je izmenjen. Sada mozete sami da birate boju pozadine Portala (u okviru linka Moj Telenor), i pratite najsvezije informacije iz mnogih oblasti komfornije zahvaljujuci inteligentnijem prilagodjavanju Portala mobilnim telefonima sa kojih mu se pristupa.
Pozdrav.
Pozdrav.
djuice user permanently deactivated.
Pod uslovom da nešto spremaju, 01.11. je za nedelju dana, tako da i nije nešto mnogo kasno ... a ono što znam iz svog posla - pripreme za neku veliku kampanju traju daleeeko duže od 10-ak dana, tako da ako nešto i izbace 01.11., to neće biti odgovor, već regularan posao u koji je "uleteo" VIP u međuvremenu.
Telenor d.o.o. – finansijski rezultati za treći kvartal
25. oktobar 2007. - Telenor d.o.o. uvećao je prihod za 13,41% u trećem kvartalu 2007. godine u odnosu na prethodni i ostvario ukupan prihod od 8,1 milijardi dinara (810 miliona norveških kruna). Prosečan prihod po korisniku porastao je za 4%, dok je indeks prosečnih minuta po korisniku uvećan za 5,37%.
Trosilo se!!!
Evo ceo tekst....
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4177
25. oktobar 2007. - Telenor d.o.o. uvećao je prihod za 13,41% u trećem kvartalu 2007. godine u odnosu na prethodni i ostvario ukupan prihod od 8,1 milijardi dinara (810 miliona norveških kruna). Prosečan prihod po korisniku porastao je za 4%, dok je indeks prosečnih minuta po korisniku uvećan za 5,37%.
Trosilo se!!!
Evo ceo tekst....
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4177
Telenor u 2007. godini zaradio više od osam milijardi dinara
|||| - 26.10.2007. - 22:40
DOBIT - Kompanija „Telenor u Srbiji" saopštila je da je od jula do septembra ove godine ostvarila dobit pre oporezivanja od 2,8 milijardi dinara, što je dvostruko više nego u drugom tromesečju 2007. godine.
Kako se navodi u izveštaju o poslovanju kompanije, ukupni prihod „Telenora u Srbiji" bio je za 13,41 odsto veći u trećem kvartalu 2007. nego u periodu od aprila do juna, i iznosio je 8,1 milijardi dinara. Kompanija je u navedenom periodu povećala broj korisnika za 118.000 i dostigla 2,81 milion korisnika mobilne telefonije na srpskom tržištu, od čega su 20,9 odsto postpejd korisnici.
Udeo „Telenora" na tržištu Srbije blago je opao s 41 na 40,23 odsto, a ukupni prihodi kompanije od početka 2007. godine dostigli su 22 milijarde dinara, dok je dobit pre oporezivanja iznosila oko 8,1 milijardi dinara.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=15320
|||| - 26.10.2007. - 22:40
DOBIT - Kompanija „Telenor u Srbiji" saopštila je da je od jula do septembra ove godine ostvarila dobit pre oporezivanja od 2,8 milijardi dinara, što je dvostruko više nego u drugom tromesečju 2007. godine.
Kako se navodi u izveštaju o poslovanju kompanije, ukupni prihod „Telenora u Srbiji" bio je za 13,41 odsto veći u trećem kvartalu 2007. nego u periodu od aprila do juna, i iznosio je 8,1 milijardi dinara. Kompanija je u navedenom periodu povećala broj korisnika za 118.000 i dostigla 2,81 milion korisnika mobilne telefonije na srpskom tržištu, od čega su 20,9 odsto postpejd korisnici.
Udeo „Telenora" na tržištu Srbije blago je opao s 41 na 40,23 odsto, a ukupni prihodi kompanije od početka 2007. godine dostigli su 22 milijarde dinara, dok je dobit pre oporezivanja iznosila oko 8,1 milijardi dinara.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=15320
Telenor Konekt
Cela kancelarija u jednom uredjaju...

Telenor osluškuje Vaše potrebe i pronalazi inovativna rešenja koja će Vam omogućiti da Vaš posao bude zadovoljstvo.
Ovom prilikom Vam predstavljamo Telenor Connect – uređaj koji objednjuje sve vrste komunikacija potrebnih savremenoj kancelariji. Napravljen je tako da Vam olakša i ubrza posao i u isto vreme Vaše mesečne troškove svede na pravu meru.
Telenor Connect je lak za instaliranje i upotrebu, a njegove mnogobrojne funkciije će Vas uveriti da ste dobili efikasnog pomoćnika.
Koje su prednosti Telenor Connect-a?
Više ne morate da čekate da fiksne i brze kablovske linije dođu do Vas da bi Vaš telefon i internet radili punom brzinom i da biste mogli da koristite najsavremenije tehnologije! Telenor Connect Vam nudi bolje i brže mobilno rešenje.
On Vam omogućava da koristite fiksne telefone bez fiksne telefonske linije i da koristite mnogo brži internet, do 1,8 Mbps, što je do 35 puta brže od klasične dial-up konekcije od 56 Kbps.
Napravite svoju mrežu
Telenor Connect Vam omogućava da se putem telefona i interneta povežete sa klijentima i poslovnim partnerima, a unutar Vaše kancelarije sa Vašim kolegama. Na taj način, više ne postoje prepreke za razmenu informacija, što Vaš posao čini efikasnijim. Druge uređaje sa Telenor Connect-om moguće je povezati kako Vama to odgovara – bežično ili preko kablova. Mogućnosti su neograničene.
Predvidljivi mesečni troškovi
Da li znate koliko Vas košta minut razgovor a koliko internet? Jenda od najvažnjih stvari u poslu jeste uspešno planiranje i kontrola troškova. Telenor Connect paket Vam omogućava veoma povoljnu objedinjenu cenu poziva prema Telenor i fiksnim brojevima u Srbiji, nižu cenu pozivanja druge mobilne mreže nego sa fiksnog telefona, kao i povoljnu cenu prenosa podataka.
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4199
Ponuda dostupna i fizickim licima.
Pozdrav.
Cela kancelarija u jednom uredjaju...

Telenor osluškuje Vaše potrebe i pronalazi inovativna rešenja koja će Vam omogućiti da Vaš posao bude zadovoljstvo.
Ovom prilikom Vam predstavljamo Telenor Connect – uređaj koji objednjuje sve vrste komunikacija potrebnih savremenoj kancelariji. Napravljen je tako da Vam olakša i ubrza posao i u isto vreme Vaše mesečne troškove svede na pravu meru.
Telenor Connect je lak za instaliranje i upotrebu, a njegove mnogobrojne funkciije će Vas uveriti da ste dobili efikasnog pomoćnika.
Koje su prednosti Telenor Connect-a?
Više ne morate da čekate da fiksne i brze kablovske linije dođu do Vas da bi Vaš telefon i internet radili punom brzinom i da biste mogli da koristite najsavremenije tehnologije! Telenor Connect Vam nudi bolje i brže mobilno rešenje.
On Vam omogućava da koristite fiksne telefone bez fiksne telefonske linije i da koristite mnogo brži internet, do 1,8 Mbps, što je do 35 puta brže od klasične dial-up konekcije od 56 Kbps.
Napravite svoju mrežu
Telenor Connect Vam omogućava da se putem telefona i interneta povežete sa klijentima i poslovnim partnerima, a unutar Vaše kancelarije sa Vašim kolegama. Na taj način, više ne postoje prepreke za razmenu informacija, što Vaš posao čini efikasnijim. Druge uređaje sa Telenor Connect-om moguće je povezati kako Vama to odgovara – bežično ili preko kablova. Mogućnosti su neograničene.
Predvidljivi mesečni troškovi
Da li znate koliko Vas košta minut razgovor a koliko internet? Jenda od najvažnjih stvari u poslu jeste uspešno planiranje i kontrola troškova. Telenor Connect paket Vam omogućava veoma povoljnu objedinjenu cenu poziva prema Telenor i fiksnim brojevima u Srbiji, nižu cenu pozivanja druge mobilne mreže nego sa fiksnog telefona, kao i povoljnu cenu prenosa podataka.
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4199
Ponuda dostupna i fizickim licima.
Pozdrav.

Poslednja izmena od djuice u Sub, 03. Nov 2007. 02:47, izmenjeno 1 put ukupno.
djuice user permanently deactivated.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Telenor od danas ima par novih telefona u ponudi. http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3701
takodje telenor je od danas povecao svoje cene razgovora sa cg
cak i sa sopstvenom mrezom promonte!!!
mnogo su nezajazljivi
mogli su barem ko mts sa mtel-om
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4207
cak i sa sopstvenom mrezom promonte!!!
mnogo su nezajazljivi
mogli su barem ko mts sa mtel-om
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4207
.... mozda je smesno ali ja sam tek sad provalio da su ovi iz Telnor dali popust na telefone 1500 ... ALI NE VAZI TI RECIKLAZA plus na to
.... zovem ih danas da to pitam " pa mi smo vam izasli u susret da ne morate da nam donesete stari mob a da dobijete popust" ....... BOZE pocinjem da ih mrzim ... kao da su mi dali popust 10.000din!!! kao da svako od nas nema barem jedan stari ili pokbareni mob ili vec neko baba, tetka .... nacice se neki i imaces popust 1500 .... a ne oni sad .......... ufffffffff
pa ako su hteli da "poklone" mogli su da uacunaju i reciklazu
iskreno ocekivao sam da od 1.11 spuste cene telefona .... ali lose sam se nadao

iskreno ocekivao sam da od 1.11 spuste cene telefona .... ali lose sam se nadao

Ham ham
lovd aj ovako reciklaza vazi i dalje tebi niko ne brani da kao dobar i savestan gradjanin svratis u telenor i ostavis stari telefon na recikliranje. Planeta ce ti biti zahvalna
samo kod nas ljudi zele popust na popust popusta
i sto bi morao svako da ima stari telefon da bi ostvario pravo na popust , lepa im je akcija narocito za nove korisnike koji aktiviraju i sklope ugovor u novembru sa ili bez telefona 
lovd aj ovako reciklaza vazi i dalje tebi niko ne brani da kao dobar i savestan gradjanin svratis u telenor i ostavis stari telefon na recikliranje. Planeta ce ti biti zahvalna

samo kod nas ljudi zele popust na popust popusta