Samsung VS LG - S4/G2, S5/G3, S6/G4, S7/G5 ?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG G4
Imas predrasude i na osnovu par ljudi stvaras pogresnu sliku. Drugim recima, hoces da kazes da G4 kupuje onaj koji zna sta kupuje, ali S6 kupuje neko kome je bitno da kaze da ima Samsung? Ovaj drugi je statusni simbol? Mislis da je staklo vise fensi od koze? Mislis da je svako ko je kupio G4 odmah i rutovao isti? Da zna rezoluciju displeja ili mozda koji je CPU i GPU?
Danas telefoni malogradjanstvu predstavljaju statusni simbol, ostali kupuju zato sto zele da imaju taj neki model jer znaju sta sa njim dobijaju a sta gube.
Nemojte ici u off, drzite se teme... Ako imate potrebu za komparacijom ovih ili bilo kojih drugih modela, slobodno otvorite temu u odgovarajucem delu foruma.
Danas telefoni malogradjanstvu predstavljaju statusni simbol, ostali kupuju zato sto zele da imaju taj neki model jer znaju sta sa njim dobijaju a sta gube.
Nemojte ici u off, drzite se teme... Ako imate potrebu za komparacijom ovih ili bilo kojih drugih modela, slobodno otvorite temu u odgovarajucem delu foruma.
Ljudi ne znaju kako izgleda G4,ni šta je to. Ali za Note 4 i S6 veoma dobro znaju, kao i za jabuku. Išao sam skoro sa drugaricom u Telenor, nešto oko mog ugovora. Prvi telefon za koji se uhvatila je S6 Edge uz komentar :"Ovo je najbolji telefon! " Ne verujem da je to tako samo u mojoj okolini, manekeni i koji imaju više para nose ili Jabuku ili Samsung.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bas tako, evo neko ko se ne razume uopšte u telefone, stavite mu npr ispred njega recimo huawei, LG, Sony i Samsung najbolje telefone, taj što pojam nema, uzeće samsung bez razmišljanja, jer je on tako čuo da je samsung najbolji, a ni sam ne zna razliku izmedju svakog telefona.
Mada to ni ne treba da čudi, Samsung je previše jak u marketingu, a postao je i kao neki simbol u društvu, prvo zbog cene a drugo zbog imena, to se odnosi na neznalice,čudni su današnji kompleksi, čast svim članovima na forumu.
Kako se kaže, videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu... Toliko...
Mada to ni ne treba da čudi, Samsung je previše jak u marketingu, a postao je i kao neki simbol u društvu, prvo zbog cene a drugo zbog imena, to se odnosi na neznalice,čudni su današnji kompleksi, čast svim članovima na forumu.
Kako se kaže, videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu... Toliko...
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ko je sony kriv što on nije najbolji? Da nije samsung kriv? Jeste, samsung je kriv i za ove izbeglice. Jbt, ko brani Havajcima da budu najbolji? Bili su najbolji sa jeftinim cenama, sada kada su ih oni podigli nešto ne vidim oduševljenje. Samsung je kriv što ostali dižu cene.
- bata bogdan
- Banned
Jesi se ti to druže našao prozvan?
Ja sam komentarisao za one ne upućene kupce koji kupuju telefon a ni ne znaju šta kupuju...
Nemoj mi samo reci da nema manekena koji se ku*ce sa s6, iphone itd... Bar toga kod nas ima na pretek.
Nije tu ni samsung kriv ni bilo ko, vec masa ljudi stvori neki status, da si kao faca ako imas s6 ili iPhone... Bar je to svima već poznato. I naravno nikog ne vredjam sa ovim postom.
Ja sam komentarisao za one ne upućene kupce koji kupuju telefon a ni ne znaju šta kupuju...
Nemoj mi samo reci da nema manekena koji se ku*ce sa s6, iphone itd... Bar toga kod nas ima na pretek.
Nije tu ni samsung kriv ni bilo ko, vec masa ljudi stvori neki status, da si kao faca ako imas s6 ili iPhone... Bar je to svima već poznato. I naravno nikog ne vredjam sa ovim postom.
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je Samsung uložio enormno velike svote novca u marketing što mu je delimično i obezbedlio vodeću poziciju na tržištu Android uređaja. No, Samsung zaista i nudi vrhunski hardver, ne prodaje maglu preko marketinga. Imaju najbolje ekrane, kamere u samom vrhu android ponude, odličnu dodatnu opremu. Društvo je to koje je od Samsunga napravilo neki statusni simbol, a ne sam Samsung.
No, da ne idemo u off, ovo je tema o G4, a ne o Samsungu.
No, da ne idemo u off, ovo je tema o G4, a ne o Samsungu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Evo da dodam u off, u mom drustvu jedan nosi s6 egde jer je lep, drugi je uzeo s6 obican jer je samsung s6 i to ne moze da bude lose, treci je uzeo pre god dana s5 jer je nosio s3 pa je uzeo s5 iako je s3 pljuvao nenormalno ali eto ipak je uzeo s5, a pritom nema pojma nista o telefonima. Niko od njih se ne razume u telefone, da ih pitas za rezoluciju ekrana pojma ne bi imali, ali bitno je da se nosi dobar fon i posto je samsung stekao ime pored apple-a, niko od njih nije razmislio o z3, g4 itd... Jedan nosi mate7 i njemu skidam kapu...
jednostavno malo je ljudi koje zanima sta taj telefon nudi stvarno, koliko to placaju itd... Lakse je uzeti s6 i ne razmisljati jer tako reklama kaze
P.s. s6 je stvarno odlican uredjaj da ne pomislite da idem u smeru pljuvanja s6, poenta je da se uzima samsung najnoviji model jer bukvalno i ne znaju za druge.

P.s. s6 je stvarno odlican uredjaj da ne pomislite da idem u smeru pljuvanja s6, poenta je da se uzima samsung najnoviji model jer bukvalno i ne znaju za druge.
Dzonny,i ovo je tacno,najbolji hardver i najlosiji softver,uz tu kombinaciju ne radi kako treba i ne odskace od konkurencije koliko treba...ja sam sa s6 presao na g4,kamere su tu negde,uglavnom kad sve saberes one su iste,jedino je audio zvuk na snimku bolji na s6 mada i to zavisi od ukusa...s6 je prilicno dobar telefon ali mi je dosadilo da ga vise pazim i mazim,zbog izuzetno klizavih ledja ispustio sam ga nekoliko puta i to me ja bas nerviralo,stavim ga na stolicu pored fotelje i ako je stolica samo malo nakrivo on ode,dalje,ivice su kao metalne a podlozne su takvom grebanju da je to neverovatno,takodje pazite na staklo od kamere jer je laz da je prekriveno gorila zastitom,to jednostavno nije tacno,svima se to staklo izgrebalo pa i meni,iako nikad telefon ne mesam sa kljucevima ni ti ga nosim po dzepovima,postojala je mrlja na staklu za koju ne znam ni kad je tu nastala ali ako ima zastitu to staklo bi trebalo tesko da se ostecuje...kod g4 je dobar ekran,odlicna kamera,dobar gps,i naravno baterija koja mi sad traje ceo dan za razliku od s6 koju sam morao puniti dva puta dnevno...mada,sve stvar ukusa,oba telefona su dobra,ali eto,da kazem sta mi je smetalo i zasto sam ga prodao,ukratko,koliko moras da mu pruzis paznje da bi ga zastito lagano primetis da postajes ti njegov rob i da ne sluzi on tebi vec ti njumu... da dodam da sam g4 (braon ledja)kupio za 420e uz garanciju od 12 meseci sto mislim da je odlicna cena za ovaj telefon sada a pogotovu uporedjujuci je sa s6...
- Baraba
Ne mogu da budem prozvan, nemam samsungbata bogdan napisao:Jesi se ti to druže našao prozvan?

Hoću da kažem da su ostali brendovi sami krivi, evo glupi htc kako se obruka sa M9.
Nose manekeni samsung i iphone, ali ne zato što ne valjaju ti telefoni ili oni ne znaju ništa, već zato sto valjaju. Neko im je preporučio, ko ima taj telefon, vidi kakve su slike, slušaj kakav zvuk, vidi kakav diaplej... Da su loši samsung i iphone, prvi ti što imaju para bi promenili, treba im pouzdan telefon, ne nešto što će da ih izda baš kada im je najpotrebnije.
Re: Samsung VS LG , koji je bolji model S4/G2, S5/G3 ili S6/
Znam, ali ti manekeni samo znaju za to, jer to kod devojaka pali+dobra kola a u glavi fosna...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Galaxy S6 je toliko jak i superioran telefon da ga G2 (koji je pa ajde da kažemo sveža mumija) jede u multitaskingu. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- bata bogdan
- Banned
Bitno je da ona većina, koja ne zna šta koji fon ima u sebi kako koji fon radi, da imaju IN fon, e sad, daleko od toga da je samsung los telefon, mislim na ove od s5 pa na ovamo, ali ima i onih, ko ne zna šta je dobro zna šta je skupo.
Valjda je danas neko ludo vreme, da je sramota imati bilo šta osim samsunga, opet mislim na te ne znalice
U principu, prosečnom korisniku, dobar je i bilo koji SmartPhone, za one zahtevnije korisnike već je druga prica.
Daću jedan primer, sad dok sam bio u Srbiji, bitno je da se ima note 4, note 3, s5,s6,a nema se mobilni internet... To su pojedinci koje poznajem...
SmartPhone koriste, pozivi i SMS
Valjda je danas neko ludo vreme, da je sramota imati bilo šta osim samsunga, opet mislim na te ne znalice

U principu, prosečnom korisniku, dobar je i bilo koji SmartPhone, za one zahtevnije korisnike već je druga prica.
Daću jedan primer, sad dok sam bio u Srbiji, bitno je da se ima note 4, note 3, s5,s6,a nema se mobilni internet... To su pojedinci koje poznajem...
SmartPhone koriste, pozivi i SMS

Huawei
- Baraba
Manekeni muvaju devojke na telefon? Ma daj, toliko izjava nije realna.PavleVuk napisao:Znam, ali ti manekeni samo znaju za to, jer to kod devojaka pali+dobra kola a u glavi fosna...
Ispada da svako sa S6 ne može da se odbrani od žena? Možda devojčice u srednjoj školi.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samsung VS LG , koji je bolji model S4/G2, S5/G3 ili S6/G4 .
To znaci da je @kutijagreha ili maneken ili da je uzeo telefon da bi obrnuo neku? 

Dobro, ja pričam za situaciju u srednjoj školi
Kutija.... Kutija me je razočarao, mislio sam da će uzeti G4 pa da sledeće godine opet trgujemo
Ali on prešao u Samsung tabor 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
To može da prođe samo u osnovnoj školi i to maksimum do 6.-7. razreda.PavleVuk napisao:Dobro, ja pričam za situaciju u srednjoj školi....

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
1808 - pedofile jedan, odakle znaš kakva je situacija u osnovnoj školi?

Pa jesi video kakvu sliku je okačio pre par dana? Odgovor ti se sam nameće.Azimuth napisao:To znaci da je @kutijagreha ili maneken ili da je uzeo telefon da bi obrnuo neku?

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Uzeo ga da bih mu okino knox i proverio memory leakAzimuth napisao:To znaci da je @kutijagreha ili maneken ili da je uzeo telefon da bi obrnuo neku?

PsssssstEvindzer napisao: Pa jesi video kakvu sliku je okačio pre par dana? Odgovor ti se sam nameće.![]()
![]()
![]()

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
kutija, pitaj je ima li neku drugaricu za mene, pa da isprobam kvalitet kamere na 930.