Kompresor, kako bi neki "stariji" ljudi rekli:"Na mladjima svijet ostaje..." Nadam se da si se negdje zaposlio i da ti je plata dobra

Mada iskren da ti budem ovaj poziv je jako delikatan ( da ne uvrijedim ljekare i ostale zaye.... fakultete ), ali nema ovdje para. Samo sam se zeznuo sto sam ga uospte upisao... Mozda sam trebao medicinu, kao i vecina moje brace, a ne kao moj cale... Napravicu jednu sliku sa vrha kotla, buduce termoelektrane, pa ces da vidis na sto mislim. Naime, nikad nisam gledao "goru" stranu price jer sam uvijek mislio da cu da se bavim projektovanjem

Naime, sad sam inzenjer "prasinar" ( sto bi se reklo ). Jer kad si projektant, uvijek si u kancelariji, toplo ti.. lijepo, seksetarice... pardon

sekretarice

Sad sam vise vani nego unutra

A mozda mi je najbolje bilo da budem doca i lijepo, sto bi rek`o Cvarkov Djordje, DA NOSIM BELO ODELO I ZVONIM KLOMPAMA ili jos bolje da sam ginekolog ( znam da je posao "pipav", ali eto... primao bih samo mladje dame, a starijim damama bih rekao da ne mora ni da se skida jer za nju lijeka nema

) Jesam pas, jel da

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!