Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Daj link za tu pro 

@ xxdulexx uzet je u Telenoru imam ugovor i garanciju 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@weska i sam sam imao velikih problema da je nađem, pa ću ti poslati ove apk fajlove sa mog fona, koji provereno rade, da ne tragam za linkom.
@milke86 onda nosi obavezno!
@milke86 onda nosi obavezno!
milke86, pisao sam par puta moja iskustva. Ali evo za tebe jos jednom.
Isto sam uzeo telefon u Telenoru.
Posle 2-3 nedelje koriscenja telefona mi je upalo home dugme. Telefon sam nosio sam u Samsungov servis, tamo je bio 4-5 dana, I kad su mi ga vratili na izvestaju je pisalo da nista nisu primetili I da su mi azurirali softer (sto me je bas bilo nasmejalo). Onda sam otisao u Telenor I rekao im da mi daju novi telefon, posto moj nije 100% isparvan a u servisu su rekli da je sve uredu. Naravno nisu hteli da mi daju novi negu su uzeli moj, da ga kao oni posalju u servis. Posle 3 dana su me zvali da mi kazu da je telefon gotov. I sada je na izvestaju pisalo da je kvar uoce I otklonjen, I stvarno su dobro uradili posao.
Zasto ga odma nisu popravili, ne znam. Verovatno mislili da cu ja odustati od reklamiranja...
Ti sad sam proceni sta ti je lakse, da li da nosis sam u Samsung ili u Telenor.
U Samsungovom servisu ce ti pimiti telefon samo uz ugovor bez obzira da li na tvom imenu ili ne, a u Telenor ako nisi nosilac ugovora nece hteti da prime telefon.
Isto sam uzeo telefon u Telenoru.
Posle 2-3 nedelje koriscenja telefona mi je upalo home dugme. Telefon sam nosio sam u Samsungov servis, tamo je bio 4-5 dana, I kad su mi ga vratili na izvestaju je pisalo da nista nisu primetili I da su mi azurirali softer (sto me je bas bilo nasmejalo). Onda sam otisao u Telenor I rekao im da mi daju novi telefon, posto moj nije 100% isparvan a u servisu su rekli da je sve uredu. Naravno nisu hteli da mi daju novi negu su uzeli moj, da ga kao oni posalju u servis. Posle 3 dana su me zvali da mi kazu da je telefon gotov. I sada je na izvestaju pisalo da je kvar uoce I otklonjen, I stvarno su dobro uradili posao.
Zasto ga odma nisu popravili, ne znam. Verovatno mislili da cu ja odustati od reklamiranja...
Ti sad sam proceni sta ti je lakse, da li da nosis sam u Samsung ili u Telenor.
U Samsungovom servisu ce ti pimiti telefon samo uz ugovor bez obzira da li na tvom imenu ili ne, a u Telenor ako nisi nosilac ugovora nece hteti da prime telefon.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
El Laki, Nisam ni znao da postoji pro verzija, ja sam prezadovoljan i sa "običnom" verzijom, mogu tek da zamislim kako je sa pro verzijom, daj link, možeš apk da izvučeš iz tvog telefona pomoću aplikacije koja se zove "App backup & restore".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Moze i preko es file-a, titaniuma, moze rucno preko bilo kog root eksplorera.
Nego... Nisi znao da postoji donation verzija [emoji15] Ona je tek bolja. Ima GCM push tako da budi aplikacije da bi ti stigle notifikacije(sto je dobro). Mozes cak i neke sistemske da stavis u hibernaciju
Must have app, sve sama radi 
P.S ja imam neku 2.5 verziju. Dobro je sto na samsungu zameni search ikonicu u multitasking delu sa greenify ikonicom za zakljucavanje i hibernaciju.
Nego... Nisi znao da postoji donation verzija [emoji15] Ona je tek bolja. Ima GCM push tako da budi aplikacije da bi ti stigle notifikacije(sto je dobro). Mozes cak i neke sistemske da stavis u hibernaciju

P.S ja imam neku 2.5 verziju. Dobro je sto na samsungu zameni search ikonicu u multitasking delu sa greenify ikonicom za zakljucavanje i hibernaciju.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ljudi koliko ja znam i koliko sam upoznat, nigde u garanciji ne pise da je telefon vodootporan, vec samo da poseduje IP67. Probaj u svakom slucaju, nista te ne kosta. Iskreno bih voleo da gresim ali mislim da ce probati da te izigraju... 

Ubedili ste me da moram da je imam, ali me mrzi da se zezam sa rootovanjem strasno...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Što se rutovanja tiče, možeš to odraditi za minut a da ti knox ostane 0x0 pa da isprobaš i vidiš da li ti greenify radi posao. Ako ne budeš zadovoljan, prosto prevučeš ponovo rom i eto te na početku, bez ruta.
- El Laki
- Prijatelj foruma
@znemanja super backup Pro koristim za apk fajlove. Podigao sam na mega, pa imam link ovih sa mog fona, ako nekome treba Greenify Donate
Jel ima neka izlecena Greenify za koju ne mora Xposed da se dize?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne moraš ako nemaš Donate verziju. Ako imaš, onda ako želiš da aktiviraš experimental features, moraš da ih aktiviraš preko Xposed.
- Zile995
- Expert
Mora xposed ako hoces gcm push. Laki ja imam neku greenify apk(objedinjena i donation i obicna , tj. to je patch-ovana app)
- El Laki
- Prijatelj foruma
To i ja imam. Obična i donation pack, tako se zove čini mi se 

- Zile995
- Expert
Da samo sto imam jedan apk fajl a ne dva apk fajla. Znam da sam ranije imao donation i greenify i da sam morao preko lucky patchera sve to da patch-ujem. Svakako bi trebalo na s5 da radi dobro.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja imam dva fajla, ali ništa ne radim preko lucky.. Ma, ko će ga znati, važno je da radi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Donate Greenify služi da bi se uspavale sistemske app , ali to možete uraditi i sa Titanium Backup - jednostavno ono što ne koristite freez / smrznete ih da se ne pokreću u pozadini (ne opterećuju RAM i procesor) . Greenify najbolje radi sa Xposed instalerom (boost mode) .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ubacio sam ovaj novi Baltic stock rom, radi lepo za sada. Mozete li mi dati neko uputstvo za root-ovanje ali tako da ne diram knox, tj da ne izgubim garanciju?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
petar789, Evo veceras nisam stavio mob na punjac samo da vidim uticaj greenify. Za nekih 7-8h mi je otislo 3%, ranije je islo oko 9-10%.
pele90, pisano je ovde barem 5-6 puta za taj root, prelistaj malo u nazad.
pele90, pisano je ovde barem 5-6 puta za taj root, prelistaj malo u nazad.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Greenify je majka aplikacija. Ja sam stavio na auto hibernation,za noc svega 1 % baterije ode