LG Flex 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG Flex 2
Znam da je na prvom LP baš bagovao žestoko u najobičnijem korišćenju. To je 5.0 verovatno. U vreme prvih review-a. Jel sada vidno bolje stanje?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja sam izgleda pokrenuo lavinu:Dantec napisao:Koja armija flexera odjednom haha. Konačno, telefon definitivno treba da je popularniji. Aj ako neko od vas ima malo bolje slušalice neka napiše koju o tome, slušanju muzike konkretno.
Pozdrav
Sto se tice boljih slusalica nemam i nisam probao. Na obicnim je zadovoljavajuci ali nisam kompetentan posto nisam neki musik fan:)
@El laki. Sto se tice bagovanja i seckanja za sad je sve fluidno. Nema bagovanja prilikom uobicajnog koriscenja. Pregrevanja isto nema. Prilikom normalnog koriscenja temp cpu-a je 35-40 C.
Kamera je meni jako prijatno iznenadjenje. Po danu je malo bolja od L1520 (ne znam na koju foru) a u low light je malo losije ali daje svetlije fotke sa malo manje detalja.
Baterija isto jako korektna. Uz wifi i auto oscetljenje izvlacim preko 5 sati sot.
Ja bi jedinu manu izdvojio glosy poklopac koji je bas klizav. Ali cu to resiti nekom futrolom
- El Laki
- Prijatelj foruma
rock9855 Dobro je ako je tako, jak je to hardver za ponašanje kao na prvoj verziji softvera. Jako bagovit je bio UI, loša optimizacija kod LP. Sreća da su to sredili sa 5.1.1.
-
- Mobil manijak
Pa da. Nesto su bili zajebali sa 5.0.1 sigurno. Bar na mom telefonu sve radi kao sat bez ijednog baga. Ali videcemo kako ide dalje. Za sada imam oko 20-ak aplikacija i nisam primetio promene
https://www.dropbox.com/s/m5i01nr19i5rw ... 2.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ajd4vqhyh8s7v ... 8.png?dl=0
Evo scrinsotovi gde pokazuje da je preko 5 sati sot. Da sam iso do kraja mozda bi bilo oko 5 i po. Tel je bio na wifi- u i osvetljenje 70% napolju i auto unutra. Ja sam skroz zadovoljan. Mozda bi na mobilnom netu malo manje izvuko ali je super oko 5 sati sot. SD 810 i ne przi toliko bateriju kao sto si pricali
https://www.dropbox.com/s/m5i01nr19i5rw ... 2.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ajd4vqhyh8s7v ... 8.png?dl=0
Evo scrinsotovi gde pokazuje da je preko 5 sati sot. Da sam iso do kraja mozda bi bilo oko 5 i po. Tel je bio na wifi- u i osvetljenje 70% napolju i auto unutra. Ja sam skroz zadovoljan. Mozda bi na mobilnom netu malo manje izvuko ali je super oko 5 sati sot. SD 810 i ne przi toliko bateriju kao sto si pricali
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 12. Okt 2015. 22:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Naravno da ne przi, vec sam napomenuo da je vrsen test u vezi toga. A i Qualcomm je pojasnio o cemu se zapravo radilo.
5 sati sot-a je odlican rezultat.
5 sati sot-a je odlican rezultat.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kakva je situacija po pitanju izrade? Čitam na netu da nije baš za pohvalu. Zadnji poklopac krcka, "žvaće"..
To je savršen rezultat što se tiče SOT-a, a još ga nisi utegao, jel tako? Sve je još fabrički?
Laki, pa i mora da se čuje, jer sam telefon može da "radi" može da se "ispravi" i da se vrati u prvobitno stanje, bez ikakvih oštećenja.
Laki, pa i mora da se čuje, jer sam telefon može da "radi" može da se "ispravi" i da se vrati u prvobitno stanje, bez ikakvih oštećenja.
-
- Mobil manijak
El Laki napisao:Kakva je situacija po pitanju izrade? Čitam na netu da nije baš za pohvalu. Zadnji poklopac krcka, "žvaće"..
Kod mene je sad sve u milimetar utegnuto i mena krckanja. Ne znam kakav ce biti za 6 meseci. Menu smeta glosy plastika pozadi koja je nas klizava i imam osecaj da ce mi ispasti svaki put kad razgovaram. Ali narucio sam futrola pa da se ne cimam vise.
@acamatic nista nisam dirao za sad, fabricki je 5.1.1. Cak ga nisam ni rootovao

Sto se baterije tice ja sam zadovoljan. Po meni je bolja od s5. Samo ga ne przim na 100% osvetljenosti jel mi ubija oci ovaj amoled tj oled ekran

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Da li mi svetli okvir dugmeta na ledjima tokom poziva i notifikaacija kao kod G2?
- El Laki
- Prijatelj foruma
rock9855 Hvala na informacijama. Ta izrada uz bagovit softver na 5.0 me najviše brinu jer se ozbiljno razmišljam da zamenim G3 za Flex 2. Hvale ljudi 5.1.1 ali uvek ima to "ali", u smislu - bolje je dosta, ali i dalje nije kako treba za takav hardver.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Možda zavisi od toga gde si čitao. Ja sam nailazio skoro samo na reči hvale po pitanju izrade....El Laki napisao:Kakva je situacija po pitanju izrade? Čitam na netu da nije baš za pohvalu. Zadnji poklopac krcka, "žvaće"..
-
- Mobil manijak
E sad to je moje zapazanje i moj nacin koriscenja. Mozda kad bi se ozbilnije opteretio oosetio bi neko seckanje. Ne znam jel bi dobio dosta bolji tel kao zamena za G3. Mislim da su tu negde samo je ovde sd810. Jedino ako zelis zbog zanimljivog dizajna. Bolji su svakako G4 i ovaj novi v10 koji ce biti preskup sigurno kad izadje
A ne svetlje dugmici pozadi kad imas neku notifikaciju. Samo led napred
A ne svetlje dugmici pozadi kad imas neku notifikaciju. Samo led napred
Ali bez obzira sto ima plasticna ledja ipak kad sam ih skinuo to je jako debela i kvalitetna plastika a ne kao kod bivseg S4,e sad mi nije jasno zasto imam skor na bencmarku samo 42000-43000 kad sam na jutjubu video da imaju po 50 hiljada,da nije mozda moj Asia Spec zato sto kad sam ga dobio bio je na kineskim slovima,a i na kutiji pozadi pise isto na kineskim? 

El Laki, izrada nek te ne brine. I moj originalni Flex je utegnut ko pracka, drugi je sigurno isti po tom pitanju. Jedino se cuje blago krckanje ako ga savijes, sto je i normalno. Plastika jeste glossy, ali iznenadjujuce meni ne klizi iz ruke. Stavise, ima dosta bolji grip od ostalih telefona koje sam koristio. Mozda je fora u tom premazu koji kao "leci" ogrebotine.
E sad, da li je Flex 2 stvarno vredan da se njime zameni G3, to ces morati sam da odlucis.
E sad, da li je Flex 2 stvarno vredan da se njime zameni G3, to ces morati sam da odlucis.
Ljudi nemojte se obazirati na te testove. Ako vama telefon leti u radu, obavlja sve vaše zadatke pouzdano neka pokaže i test 1k skor. Toliko smo puta pričali o tome.
@rock,ma to je savršen rezultat i još bez sređivanja telefona (rut, brisanje šljama...)
Ma ja nikako da skupim pare da ga kupim a od kada mi je želja da ga imam, samo me je strah dok ja to budem uradio, pregaziće ga vreme...
@rock,ma to je savršen rezultat i još bez sređivanja telefona (rut, brisanje šljama...)
Ma ja nikako da skupim pare da ga kupim a od kada mi je želja da ga imam, samo me je strah dok ja to budem uradio, pregaziće ga vreme...
- El Laki
- Prijatelj foruma
rock9855 , Green Hvala na odgovoru, ozbiljno ste me "pogurali" ka Flexu. 

Inače flex 2 nije fleksibilan, samo je ime i dizajn nasledio od prethodnikaacamatic napisao:To je savršen rezultat što se tiče SOT-a, a još ga nisi utegao, jel tako? Sve je još fabrički?

- El Laki
- Prijatelj foruma
Kako nije? Naravno da jeste.
Fleksibilan je, naravno. Ne bi LG bez veze opet nabacio isti naziv.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobar je dobar, danas sam ga preko veze pogledao u lokalnoj poslovnici MTS-a jer nije izložen. Odlično leži u ruci koliko sam video za par minuta, lepši mi je od G4 ali i daje G3 najlepši. Plastika k'o plastika, ništa posebno. Što se tiče rada, ovaj je bio na 5.0 i bagovao je iako sam ga ja prvi upalio. I to ne malo.