Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S5
nenad.fil, mora da prođe 2-3 punjenja da se to kalibriše. I meni je tako bilo na tom punjenju, gde je bio flash, instalacija... a i brate upload 7GB, pa zar misliš da to ne troši bateriju jbt?
Dobro je da si uopste I izvukao toliko SOT-a sa 7GB uploada. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Nisam mogao ranije da pišem na poslu sam. Znam da je prvi ciklus punjenja, zato ću i da sačekam da vidim kako će da se ponaša
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jel, gde je opcija da se uključi/isključi ona slušalica/phone na zaključanom ekranu? Ladno ne mogu da je nađem 

Koliko sam uspeo da vidim, nema.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 11:12
- :: samsung s5
- :: Iphone 4
cao ljudi, nov sam na forumu.
Dugo sam koristio ios, presao sam na samsung s5 16 GB, a imam jos externu memoriju 16GB.
Desava mi se da mi viuber blokira telefon na minut-dva, nista ne moze da reaguje, nekad ga moram restartovati, a par puta sam i vadio bateriju.
verzija vibera je 5.0.0.
Ima li neko ideju?
Dugo sam koristio ios, presao sam na samsung s5 16 GB, a imam jos externu memoriju 16GB.
Desava mi se da mi viuber blokira telefon na minut-dva, nista ne moze da reaguje, nekad ga moram restartovati, a par puta sam i vadio bateriju.
verzija vibera je 5.0.0.
Ima li neko ideju?
- Azimuth
- Moderator
Ma ima je sigurno negde, kod mene po defaultu nije na zaključanom, kod Barabe vidim da jeste, tako da ju je negde uključio 

Azimuth zar ne bi trebalo biti u podešavanjima >moji uređaj >zaključavanje ekrana> prečice
ja sam ovo rootovao, pobrisao ova samsungova i poljska sra*a
nekako mi je sad i ljepsi a i brzi
izbacili novi SuperSu 2.39 beta, i radi glatko

nekako mi je sad i ljepsi a i brzi

izbacili novi SuperSu 2.39 beta, i radi glatko

Pozdrav svima, ja sam novi pa mi ne zamerite na eventualnim greškama. Imam sledece probleme sa s5, veoma cesto telefon mi se sam ugasi ili "uspava", odnosno ne može da mu se ukljuci ekran. Kada pritisnem meni ili power button ukljuce mu se samo soft keys. Najčešće moram da vadim bateriju da bih ga ponovo uključio, što je, složicete se, vrlo frustrirajuće. Ista stvar se dešava kada malo grublje odložim telefon na sto, pri tom ne mislim da ga tresnem o isti, nego ga ispustim sa par cantimetara, onako u polustresu
. Ne znam da li je ovo softverski ili hardverski problem. Dali bi update mogao da ga reši? Molim za pomoć...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To je brojčanik za hitne slučajeve 

Koji oklop kupiti, i foliju za telefon? Htio bih neku kvalitetniju, oklop neki simple. I da li ima kakva folija koja bolje klize prsti i ne masti se.
- Azimuth
- Moderator
Folije se sve manje više isto maste. Najbolja zaštita za ekran je tempered glass.
Što se "oklopa" tiče to je stvar ličnog izbora i ukusa. Meni se jako sviđa Spigen Neo Hybrid.
Opet, sve zavisi koliko si spreman da izdvojiš za zaštitu telefona.
Što se "oklopa" tiče to je stvar ličnog izbora i ukusa. Meni se jako sviđa Spigen Neo Hybrid.
Opet, sve zavisi koliko si spreman da izdvojiš za zaštitu telefona.
A gdje ima ovdje da se kupi, msm prodavnica neka. Ili neki sajt koji prodaje po cijelom svijetu.
- Azimuth
- Moderator
Ebay recimo. Samo gledaj da bude original a ne neka kineska kopija.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
obi1, Zaista čudan problem. Od softverskih rešenja možeš da probaš hard reset, taj reset vraća uređaj na fabrička podešavanja, problem bi tada trebalo da nestane ako mu je uzrok neka apa. Ako to ne reši problem, onda je definitivno u pitanju hardverski kvar koji mora da se reši u servisu. Ako nemaš iskustva oko reseta i uopšte oko Android uređaja i sl, a imaš garanciju, reklamiraj telefon, to što si opisao ne bi smelo da se dešava.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Probao sam reset, isto se ponavlja. Cak se i u safe modu ugasio kada sam ga malo grublje spustio na sto. Planiram da sacekam 5.0, pa ako se problem bude ponovio reklamiracu uredjaj.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Probao si reset ili hard reset? Ako je isto posle hard reseta nosi na reklamaciju, nema potrebe da cekas 5.0. Proveri kontakte baterije koja se mozda pomera usled udara
- Azimuth
- Moderator
I tapaciraj sto ili prosto nauči da ne bacaš telefon. Tesko da ce neki preživeti takvo korišćenje.