3.2 Mpx kamera,sta izabrati...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Pa jedino je u mraku bolja,zato sto ima pravi blic,a ne onu diodicu.Bull Terrier napisao:Glasam za K800, N73 skripi i cini mi se kao da ce se raspasti ako je ispustis sa 10cm visine !
A i nemojte da se raspravljate, K800 ima stvarno bolju kameru, ali za nijansu .....malu nijansu - nijansicu.....ali je u svakom slucaju bolja !
Ponovo ista pricha N73 i K800
Naravno da glasam za N73 zato shto ga imam
Shalim se naravno...ako ti je telefon potreban za slikanje onda se uzmi K800 jer mu je prednost xenon blic. Inache ja sam stvarno super slike pravio sa oba telefona i uvek su bile u pitanju nijanse,chak sam i postavljao slike radi uporedjivanja,ako treba postavicu josh nije frka...ali iz mog ugla N73 ima vishe prednosti.

- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
vertu, va glomaznost? sta je sa tom stvari? n73 realno ima losiju kameru ali ima 2x bolji video koji ne samo da nadoknadjuje nego i prevazilazi kameru (globalno) na k800, + symbian..Bull Terrier, to da krcka nije tacno. igrao sam se sa vise njih i ni jedan nije ni jednom krcnuo..
pa eto mozda smo i zabrsili temu..
pa eto mozda smo i zabrsili temu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ja licno ne gotivim k800,mada moram priznati da ima bolju kameru od n73,mada ovaj ne zaostaje
( u pitanju su nijanse,bar se meni tako cini) mnogo,ali zato je n73 symbian i zaista me odusevljava njegov ekran.Tako da pored svega svoj glas dajem n73.
( u pitanju su nijanse,bar se meni tako cini) mnogo,ali zato je n73 symbian i zaista me odusevljava njegov ekran.Tako da pored svega svoj glas dajem n73.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Znate kako,da je malo losija maska na n73 jeste.I na n70 i na n73 se zadnji poklopac kamere malo rasklima(nista strasno).Ja sam prezadovoljan slikama sa n70 koji ima 2mpx,a kamoli n73 koji ima jos bolju kameru.Taj k800 ce jos neko vreme biti aktuelan,i onda ce da SE izbaci neki novi lepsi model u istoj klasi,i eto.Ja sam promenio puno telefona,ali na kraju ipak mislim da Nokia pravi najbolje(licno misljenje) Ja sad nebi mogao da zamislim sebe sa obicnim Java telefonom.Ako jednom naviknes na smarthphone uvek ces ga imati
.Na symbian telefonu uvek imas nesto da cackas,da se zezas sa raznim programima i tako....dok na k800 koristis samo ono sta ima,i ubacis po koju igricu......

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Moj najiskrenji predlog ako trazis 3.2MP ti je Canon PowerShot A75
http://www.dcresource.com/reviews/camer ... hp?cam=557 na ovom linku imas i kompletan test. Sve u svemu odlican je
3x opticki, 3.2x digitalni zum
objektiv 35-105mm podrzava dodatne objektive....
http://www.dcresource.com/reviews/camer ... hp?cam=557 na ovom linku imas i kompletan test. Sve u svemu odlican je
3x opticki, 3.2x digitalni zum
objektiv 35-105mm podrzava dodatne objektive....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: