Ma imao sam i T65,to mi je bio drugi telefon u zivot (i ovaj sam izgubio:dry: )!
Znaci poludeo sam kad sam ga video,i dalje mislim da je to jedan od najlepsih (ako ne i najlepsi) telefon do sad,al ga ne bih opet uzimao!
Hocu neki od ova 3 (najverovatnije T39) jer su mi se oduvek svidjali ti Ericsson-i sa poklopcem a nikad ih nisam imao,pa sad kad imam sansu....
Barem dok ne uzmem K850!
Pa sva tri su nekako slicna,ja sam imao nekada davno taj T20 i bio je ok baterija je dosta dugo trajala,s tim sto sam ocoravio u tom periodu (ekran je mali da poludis) ....al ok telefoncic
T65 ti ne bih preporucio jer su imali jednu povecu manu, baterija nemoze da se izvadi a eriksoni kao i svi drugi telefoni se ponekad zablokiraju tako da nemogu drugacije da se ugase sem da im se izvadi baterija.
Drugar moj je jedno vreme nabavljao i prodavao eriksone (t20, t39, t65, r310,r320), nabavljao ih je iz Grcke. Par puta mu se desavalo da mu T65 blokira pa su ih morali slati nazad u Grcku na servis jer nisu mogli da ih ugase.
Pa ne znam sto ih je vracao u Grcku kad je trebalo samo da odsrafi 4 srafa i da skine i vrati bateriju,tako su barem meni uradilu u servisu kad mi je zablokirao T65!
Odlucio sam da ipak na kraju uzmem T39!
I T28 extra izgleda,al ta vratanca i mikrofon...
Samo jos da nadjem od koga bih mogao da ga kupim.Video sam u oglasima da ga samo jedan lik prodaje za 3000 kinti,a ako slucajno ne ispadne nista od toga moracu da ga potrazim negde drugde! Ako neko slucajno zna nekog ko prodaje Ericsson T39 nek mi javi na PP!
Hvala svima na predlozima!
evo ovako iz prve ruke.mikrofon sam zamenio 1x.znači crko je kablić od silnog otvaranja i zatvaranja /čitaj 200h razgovora/
kada sam ga zamenio sve ostalo je bilo super..e da zamenio sam i tastaturu koja je izlizala /a ko ne bi kada se svaki dan slalo preko 200sms kada je bilo dž/
i da još nešto vratanca znaju da zezaju tj ona kukica ali to se rešava veoma prosto.provalio sam da lak za nokte radi posao.samo se on nanese na onu kukicu, čeka se da se stvrde i fon radi i dalje kao pre..tj vratanca
i dalje sam kao predlog t39
i još nešto jedan ga prodaje na oglasima ali traži 40e ili beše 45e.nisam tačno siguran ali mislim da je mngoo
imam t28 star nekih......dosta godina sve radi kao podmazano jedino mi se pojela kukica koja drzhi vratanca zatvorenim pa ga sad stezhem gumicom ko teglu za turshiju......bio bih presrecan kad bih nashao neku wonna be original masku....ove shto imaju da se kupe ja mislim da bi ih ja bolje uradio! t39 nisam imao pa ne znam kaki je fon!
Samo da vam javim da sam na kraju uzeo T28 jer T39 nigde nisam uspeo da nadjem!
Telefon je dosta dobro ocuvan,plave je boje (nazalost,jer sam bas hteo crni) i sve je extra sem vratanca koja se mnogo lako otvaraju tako da cu probati sa VeNoM-ovom idejom da stavim malo laka za nokte na tu kukicu od vratanaca i to bi trebalo da resi problem!
Naravno i dalje trazim T39,pa ako neko zna,obavezno nek mi posalje na PP!
T28, moj prvi fon
Koliko sam problema imao sa tim fonom, nevidjeno, najgori Ericsson/SE koji sam imao.
Ali makar je izgledao odlicno za svoje vreme, najbolji dizajn koji je E/SE imao ikada po meni.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.