Battery Life - koliko vam traje baterija; trajanje baterije
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Imam 6630...
Shtiklirao sam "rikne mi 2. dana"... Zato shto mi sada toliko traje posle 1h-1h i 30min slushanja muzike, oko 10min prichanja i par poruka... Nishta posebno...
Ali na pochetku je jedva izdrzavao 7-8h..!
Neprestano slushanje muzike, instalacija raznoraznih programa, igirica, tema, ubacivanje video clipova, slika itd.
min 20sms na dan...
Pozz!
Shtiklirao sam "rikne mi 2. dana"... Zato shto mi sada toliko traje posle 1h-1h i 30min slushanja muzike, oko 10min prichanja i par poruka... Nishta posebno...
Ali na pochetku je jedva izdrzavao 7-8h..!

Neprestano slushanje muzike, instalacija raznoraznih programa, igirica, tema, ubacivanje video clipova, slika itd.

min 20sms na dan...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Azimuth, tačno, niko ne pominje gašenje a to jako utiče na konačan rezultat. Ja nikad ne gasim mob. Navešću još jedan primer koji treba da dočara koliko i najmanja upotreba utiče na potrošnju.
Dok sam intenzivno koristio bivši 7610 baterija je trajala 2 dana maksimalno. Pre nego što sam ga prodao (a već sam uzeo N70), šetao sam uključen 7610 sa drugom karticom u torbici i nisam ga uopšte koristio, samo je zvrjao na mreži - baterija je trajala i po 7 dana!
Dakle, ovi što pričaju da su "formirali" bateriju i da im traje dvostruko duže nego većini ostalih sa istim modelom - prazne priče. Jednostavno manje koriste mob i to je to...
Dok sam intenzivno koristio bivši 7610 baterija je trajala 2 dana maksimalno. Pre nego što sam ga prodao (a već sam uzeo N70), šetao sam uključen 7610 sa drugom karticom u torbici i nisam ga uopšte koristio, samo je zvrjao na mreži - baterija je trajala i po 7 dana!
Dakle, ovi što pričaju da su "formirali" bateriju i da im traje dvostruko duže nego većini ostalih sa istim modelom - prazne priče. Jednostavno manje koriste mob i to je to...
● PRAVILA FORUMA ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
kao što miškoni kaže meni bat na mpx200 sa win2005 ovako traje jedan dan ali kada se gurne 064 kartica pošto sa 063 pada signal samo tako baterija traje i do 4 dana ako je mob samo uključen.
7710 isključujem noću jer se tada puni. mnogo se priča,BT HF istroši celu bateriju tokom jednog dana a traje nekih 7h razgovora.a baterija je 1300maha ako se ne varam.
i još jedna stvar onaj koji razgovara 4-3 h dnevno nema šanse da mu baterija traje duže od 2 dana a ako mu traje-svaka mu čast!
7710 isključujem noću jer se tada puni. mnogo se priča,BT HF istroši celu bateriju tokom jednog dana a traje nekih 7h razgovora.a baterija je 1300maha ako se ne varam.
i još jedna stvar onaj koji razgovara 4-3 h dnevno nema šanse da mu baterija traje duže od 2 dana a ako mu traje-svaka mu čast!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E ovo sa batereijom koliko traje me podseca na pricu koliko neki auto trosi kad pricam sa ortacima,pa tu je ona prica uvek ista svako hvali svoj auto-meni do mora i nazad potrosi u proseku 4l na sto,a vozim ga dvesta na auto putu,ma dajte molim vas,lepo pise na svakom sajtu koliko traje baterija max.,ako se prica toliko i toliko,i sta ima da se lazemo,ako ga ostavis i ne pipas ima da traje 7 dana,ali ako se zezas to se drasticno smanji, i to je to,ne razumem nekog kad me ubedjuje da mu baterija traje recimo sedam dana,a on ga koristi normalno,ma dajte.
Ninolina a jel imas neki eksterni punjac za bateriju na n70(ako to uopste postoji
) ili je punis preko moba?
Ninolina a jel imas neki eksterni punjac za bateriju na n70(ako to uopste postoji

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Andrijano, imam i externi punjač koji je za sve vrste baterija, a ne samo za N70...Mada baterije punim, uglavnom, u mobilnom, jer nemam preku potrebu da u isto vreme punim dve baterije...ionako mi ostale baterije služe samo za extremne slučajeve...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
"Ma ko je bre ovde siromašan, daj mi ovamo pet karte", "Ama ne moze bre...", "Il' pet il' ništa...."
Šta će ti bre tri baterije?
Ima da se nađe kod Čjaniza za par stotina dindži.
Andrijano, ne znam ko se hvalio da mu baterija jako dugo drži, ali ja uopšte nisam zadovoljan sa samo 2 dana na e50. Ume da bude nepraktično po nekad (tipa nidi uvek kod kuće uveče).

Šta će ti bre tri baterije?
Ima da se nađe kod Čjaniza za par stotina dindži.
Andrijano, ne znam ko se hvalio da mu baterija jako dugo drži, ali ja uopšte nisam zadovoljan sa samo 2 dana na e50. Ume da bude nepraktično po nekad (tipa nidi uvek kod kuće uveče).

- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Gargamel4,ma ja sam trebao da se ogradim da je to kad pricam sa mojim ortacima,pa svi hvale svoj mob,a to me nervira.Mada me zivo interesuje,kad ce poceti da stavljaju,neke baterije bas velikog kapaciteta u normalne telefone,recimo 1500ma da bude standard,a siguran sam da imaju tako nesto,jel realno,ako koristis npr n95 sa svim sto on pruza pa nece ni pola dana da izdrzi.Mei se svidja sto na sirocco-u idu dve jesu manjeg kapaciteta ,ali su ipak dve.To treba da ide ja mislim uz svaku nokiu n-serije.I da smarame sto su se prebacili na nove punjace,sa manjom uticnicom,tako i kad neko ima nokiu,ne mozes da je napunis bez onog dodatka,mada moram da priznam kako vreme odmice,svi sve sve vise imaju nove nokie ,sa novim punjacem(secam se pre godinu i po retko ko je imao)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520