Battery Life - koliko vam traje baterija; trajanje baterije

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koliko vam prosecno traje baterija?

max 1 dan
4
8%
rikne mi 2. dana
16
33%
rikne mi 3. dana
17
35%
traje 4-5 dana
8
16%
Nedelju dana batice!
4
8%

Ukupno glasova: 49

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ah, laknulo mi je.. ja reko sad kad me svi oteraju, kao sto me otera na expert na jedno moje pitanjce.. ccc.. ma doro sve u svemu NINOLINA hvala!!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

hagor
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Sep 2006. 16:51

Post od hagor »

Nokia N93, baterija izgura izmedju dan ipo i dva, slusam muziku dnevno oko 2-3 sata, 10-tak poruka, 10-tak minuta razgovora, kamera prosek 2 sata dnevno se koristi, wifi po 1 sat dnevno, malo igrica i to je to

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Imam 6630...
Shtiklirao sam "rikne mi 2. dana"... Zato shto mi sada toliko traje posle 1h-1h i 30min slushanja muzike, oko 10min prichanja i par poruka... Nishta posebno...

Ali na pochetku je jedva izdrzavao 7-8h..! :D
Neprestano slushanje muzike, instalacija raznoraznih programa, igirica, tema, ubacivanje video clipova, slika itd. :roll:
min 20sms na dan... :roll: :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Na D600 uz sve pomalo(najvise poruka,al je konstantno na vibraciji) izdrzi oko 3 dana,uglavnom 2.5, 3 dana... nekad i krace,zavisi od aktivnosti... :roll:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Meni na E60 izgura 3 dana uz oko 20tak min price, 15tak sms-ova, oko 30 min geldanja klipova i slusanja muzike, 15-20min wifi-ja i to je to i naravno ne gasim ga nocu. A vi? Niko ne govori da li je to trajanje sa ili bez gasenja nocu..

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Azimuth, tačno, niko ne pominje gašenje a to jako utiče na konačan rezultat. Ja nikad ne gasim mob. Navešću još jedan primer koji treba da dočara koliko i najmanja upotreba utiče na potrošnju.

Dok sam intenzivno koristio bivši 7610 baterija je trajala 2 dana maksimalno. Pre nego što sam ga prodao (a već sam uzeo N70), šetao sam uključen 7610 sa drugom karticom u torbici i nisam ga uopšte koristio, samo je zvrjao na mreži - baterija je trajala i po 7 dana!

Dakle, ovi što pričaju da su "formirali" bateriju i da im traje dvostruko duže nego većini ostalih sa istim modelom - prazne priče. Jednostavno manje koriste mob i to je to...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kao što miškoni kaže meni bat na mpx200 sa win2005 ovako traje jedan dan ali kada se gurne 064 kartica pošto sa 063 pada signal samo tako baterija traje i do 4 dana ako je mob samo uključen.
7710 isključujem noću jer se tada puni. mnogo se priča,BT HF istroši celu bateriju tokom jednog dana a traje nekih 7h razgovora.a baterija je 1300maha ako se ne varam.
i još jedna stvar onaj koji razgovara 4-3 h dnevno nema šanse da mu baterija traje duže od 2 dana a ako mu traje-svaka mu čast!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

meni je n6233 nocu na flight modu zbog beleski i podsetnika i u tom rezimu mi traje oko 2 dana(1.5-2sata pricanja,50 sms i 1.52sata gprs,nista kamera,mjuz itd),a w810 svake noci ugasim,ali na njemu arcim kameru,mjuz i ostalu multimediju..........
D500&E71

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ovo sa batereijom koliko traje me podseca na pricu koliko neki auto trosi kad pricam sa ortacima,pa tu je ona prica uvek ista svako hvali svoj auto-meni do mora i nazad potrosi u proseku 4l na sto,a vozim ga dvesta na auto putu,ma dajte molim vas,lepo pise na svakom sajtu koliko traje baterija max.,ako se prica toliko i toliko,i sta ima da se lazemo,ako ga ostavis i ne pipas ima da traje 7 dana,ali ako se zezas to se drasticno smanji, i to je to,ne razumem nekog kad me ubedjuje da mu baterija traje recimo sedam dana,a on ga koristi normalno,ma dajte.

Ninolina a jel imas neki eksterni punjac za bateriju na n70(ako to uopste postoji :) ) ili je punis preko moba?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Andrijano, imam i externi punjač koji je za sve vrste baterija, a ne samo za N70...Mada baterije punim, uglavnom, u mobilnom, jer nemam preku potrebu da u isto vreme punim dve baterije...ionako mi ostale baterije služe samo za extremne slučajeve... 8) :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

Gde si nabavila taj punjac, ako se sme znati. I koja je cena?
Meni bi bas dobro dosao, posto imam 2 baterije, a i treca je na putu. :D :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

"Ma ko je bre ovde siromašan, daj mi ovamo pet karte", "Ama ne moze bre...", "Il' pet il' ništa...."
Šta će ti bre tri baterije?

Ima da se nađe kod Čjaniza za par stotina dindži.

Andrijano, ne znam ko se hvalio da mu baterija jako dugo drži, ali ja uopšte nisam zadovoljan sa samo 2 dana na e50. Ume da bude nepraktično po nekad (tipa nidi uvek kod kuće uveče).

:)

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Meni na Z530i 950mAh baterija traje ~2 dana: 2-3 poruke, 15-20 min razgovora, ~2 sata muzike ~1 sat gprs...
I Bog je Srbin...

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

gargamel4, pa jedna je vec riknula, drugu su mi dali "novu", a drzi oko 15 sati :shock: , tako da ispada da cu da koristim samo ovu trecu, eventualno ovu kako-oni-kazu novu:P

Inace, baterija na 6630 mi traje od 15 do 20 sati, videcemo da li ce ova nova baterija nesto da promeni.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Gargamel4,ma ja sam trebao da se ogradim da je to kad pricam sa mojim ortacima,pa svi hvale svoj mob,a to me nervira.Mada me zivo interesuje,kad ce poceti da stavljaju,neke baterije bas velikog kapaciteta u normalne telefone,recimo 1500ma da bude standard,a siguran sam da imaju tako nesto,jel realno,ako koristis npr n95 sa svim sto on pruza pa nece ni pola dana da izdrzi.Mei se svidja sto na sirocco-u idu dve jesu manjeg kapaciteta ,ali su ipak dve.To treba da ide ja mislim uz svaku nokiu n-serije.I da smarame sto su se prebacili na nove punjace,sa manjom uticnicom,tako i kad neko ima nokiu,ne mozes da je napunis bez onog dodatka,mada moram da priznam kako vreme odmice,svi sve sve vise imaju nove nokie ,sa novim punjacem(secam se pre godinu i po retko ko je imao)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Andrijano napisao:Mei se svidja sto na sirocco-u idu dve jesu manjeg kapaciteta ,ali su ipak dve.
Fata je Fata a dvaput je dvaput jel tako? :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Moj brat ima LG U8330 i traje mu nedelju dana :x :x :x a meni na V3x 2 dana :cry: :cry:

Odgovori