")...
")...Ako bih uzela N72 pitala bih da li ima ovakva... Mada sam negde na forumu procitala da ih vise nema u Srbiji, samo crni...

")...
")... 

ali baterija na N72 deluje sasvim OK cini mi se 970 mAh... Sad, dal' symbian vise trosi, toliko se bas i ne razumem...
 ali baterija na N72 deluje sasvim OK cini mi se 970 mAh... Sad, dal' symbian vise trosi, toliko se bas i ne razumem...  u svakom slucaju, u igri su jos dva koja sam vec napisala...
  u svakom slucaju, u igri su jos dva koja sam vec napisala...
 .........ali ne kod symbiana baterija je manji problem,tu je funkcionalnost na prvom mestu!
 .........ali ne kod symbiana baterija je manji problem,tu je funkcionalnost na prvom mestu!

=) samo, nisam dobila usb cabl, ali idem u utorak svj po upustvo, dala mi je neko privremeno, pa cu joj traziti usb, ako se uz 7373 uopste dobija (ali kako bi se drugacije povezivao sa compom...?!)
 =) samo, nisam dobila usb cabl, ali idem u utorak svj po upustvo, dala mi je neko privremeno, pa cu joj traziti usb, ako se uz 7373 uopste dobija (ali kako bi se drugacije povezivao sa compom...?!)