...6300 mi skroz super izgleda,ali sam cuo od drugara koji ga ima vec neko vreme da mu je baterija slabija...sta kazete na to,jel tacno,ili....? ....
...inace N73 mi je super, ali sam cuo da u BG ne moze da se nadje model koji nije skidan sa mreze, a to generalno gledano izbegavam...jel znate prodavnica gde ima da se kupi,a da nije skidan sa mreze?...
...pogledacu i ove SE koje ste mi preporucili,pa se javljam...
.... ...
Poslednja izmena od zivotinja u Ned, 21. Okt 2007. 19:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Simurgh, nemam ja kome da se ulizujem, jer nikoga ovde ne poznajem, i nikada u zivotu necu upoznati *osim madnessa, zivimo blizu), tako da... Ako nekada odem sa foruma, niko vise nece cuti za mene... Pa i ne vidim neki nacin da pokazujem nesto ili da se "ulizujem"...
Ali cinjenice su da ima clanova koji znaju dalko vise od mene i tebe, tako da je glupo da se mi nesto pravimo pametni... Ja uvek iznesem svoje misljenje, ali ako me neko od clanova koji su vise upuceni ispravi, ja to tako prihvatim i gotovo... Pogotovo sto ima korisnika koji imaju i svoje izuzetno precizne izvore (znate svi na koga mislim u vezi SE-a), i glupo je uopste pametovati nesto pored takvih clanova
Ljudi, nema svađe, samo moramo biti REALNI, i pisati REALNE stvari oko mobova zivotinja će već naći šta mu odgovara (btw, definiši šta je po tebi "slaba" baterija, 1, 2, 3... dana, a i šta je problem svako (drugo) veče nataknuti punjač na mob, btw, mislim da će ti N73 biti - super, odličan mob )
Ušli smo u bespotrebnu raspravu, mene samo zanima (u vezi ekrana i w950) da li bi pre kupili veći ekran sa 256k boja ili dosta manji sa 16miliona (Angel of love)....? Al'nema ni veze, bolje završiti ovu temu
pa eto ja mogu reci od svih telefona evo prvi 6120 (sem alcatela OT715 koji je drzao 10-15dana) drzi vec 3 dana uz razgovor,poruke itd.A naravno ekran na W950 je po meni barem 3x bolji od 6300 (kao bivsi vlasnik oba telefona)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Vlada Zem,
Ma nema tu veze veci ili manji, niti sam se kada sam pisao o displeju osvrtao na velicinu.
Ta velicina i preglednost informacija, a uz to i touch screen su na strani w950, koji je i ujedno i bolja kupovina od 6120.
Ali i pored te prednosti, ja sam nakon dva fona odustao od ovog modela, i veceras ovdje oglasio da kupujem dvije nokije, sa prosjecnom velicinom ekrana,bez touch screena, a to su e60, kao primarni i 6680 koji ce imati ulogu sekundarnog.
I ranije sam pisao, najlakse je otici, i to nema smisla, ja sam na ovoj temi zastupao jednu tezu o w950, kao vrlo dobrom telefonu, odlicnoj kupovini ali i meni vrlo velikoj mani.
Jer smisao, je ukrstiti argumente, uz puno uvazavanje, bez upotrebe neadekvatnih atributa, i samo tako rasprava moze da ide u pravom smijeru, uz obostranu korist, jer vecina nas govori na osnovu iskustva, a to je vrlo znacajno.
Komentari o ulizivanju i slicno, su sve samo ne argument, odvode diskusiju u pogresan smijer.
I za kraj razlog ucesca na forumu nije ispasti pametniji, vec razmjeniti iskustva, steci znanje i sutra biti zadovoljan svojim izborom, i na kraju pomoci i uputiti drugog.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
DukeofSerbia napisao:zivotinja
Па имаш код Нокијиних увозника и одређеног броја продавница које продају оригиналне телефоне.
...sori,sto smaram, ali posto ne kupujem cesto telefone, jel nije problem samo da mi navedes koji su to prodavci, cisto da ne lutam od prodavnice do prodavnice... ...hvala...
...sad cu da pogledam i navedene telefone iz SE w serije,pa se javljam...
...poz...
...eh,da i sto se tice baterije kod 6300...pa npr. bilo bi ok da mi baterija traje 2dana sa aktivnim koriscenjem,govorim o pricanju i porukama,bez igranja igrica...
Tesko je reci sta podrazumevas pod aktivnim koriscenjem.(Da li 30min,sat ili pet dnevno,50 ili 100 sms ) ali je baterija dosta slabija od slicnog 6233.Dobijas lepsi telefon sa slabiom baterijom koja moze izdrzati 2 dana max.Razmisli o E/65 i N/73 lepi i dobri symbian telefoni ili o nekom SE ili 6233 (jeftin i odlican mob kai i 6300) ako zelis dumb telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.