Da, evo i meni deluje OK. Vrlo zgodna opcija, samo u imeniku memorises *797#, za razliku od onog smornog slanja SMS-om STANJE.Dream Weaver napisao:deluje da su podatci azurniji nego kad se salje poruka na 797.
*797# novi nacin provere stanja za mt:s pospaid
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Da, samo mi se cini da nije bas azuran, jer sam poslao 14 poruka, a stoji mi da imam jos 123 (MIX 500, znaci ukupno ih ima 125), a za pozive je ok stanje.
Offtopic, vidim da mi u "zaduzenje" pise 2.84, znaci to je onoliko koliko ce mi biti veci racun od onih osnovnih 500 + PDV? Pretpostavljam da je to za GPRS i da se ne tarifira nista od poziva i poruka dok ima onih koji su uracunati u pretpaltu, ili gresim?
Offtopic, vidim da mi u "zaduzenje" pise 2.84, znaci to je onoliko koliko ce mi biti veci racun od onih osnovnih 500 + PDV? Pretpostavljam da je to za GPRS i da se ne tarifira nista od poziva i poruka dok ima onih koji su uracunati u pretpaltu, ili gresim?
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 04:07
- :: Samsung S4 mini duos
- :: Vodafone smart mini
Od juce i zvanicno...
Postpaid i Biznet pretplatnici mogu besplatno da provere svoje trenutno zaduženje, kao i broj preostalih besplatnih minuta i SMS poruka iz svog tarifnog paketa:
unošenjem koda *797# i pritiskom na taster za pozivanje na Vašem mobilnom telefonu, u veoma kratkom roku pojaviće se inforamcija o Vašem zaduženju.
Na ovaj način možete besplatno proveriti trenutno stanje i u romingu kod operatora koji podržavaju USSD tehnologiju.
Postpaid i Biznet pretplatnici mogu besplatno da provere svoje trenutno zaduženje, kao i broj preostalih besplatnih minuta i SMS poruka iz svog tarifnog paketa:
unošenjem koda *797# i pritiskom na taster za pozivanje na Vašem mobilnom telefonu, u veoma kratkom roku pojaviće se inforamcija o Vašem zaduženju.
Na ovaj način možete besplatno proveriti trenutno stanje i u romingu kod operatora koji podržavaju USSD tehnologiju.
Dr Darko, za koga ti radiš? Ovo na papiru zvuči idealno, i trebalo bi da smo zavalni što je još i besplatno. Zamisli tražiš besplatnu informaciju od servera!?!?
Ali u praksi nailazimo na sledeća ograničenja: 10ak prvih dana u mesecu (trećinu vremena) je servis nedostupan (čak i 2-3 dana po prijemu poruke o tekućem zaduženju i izmirivanju računa istog dana); informacija o preostalom kreditu, besplatnim minutima i porukama, i napravljenom računu su blago rečeno neažurne, jer ukoliko ne proveravate stanje svakog dana može se lako desiti da je stanje 2-4 dana staro i time se korisnik dovodi u zabludu; kao i to da se ova informacija najverovatnije i ne ažurira češće od jednom dnevno, što su sve negativne strane koje pripejd korisnici ne znaju. Na pripejdu u mnogo većem procentu sve funkcioniše kako treba.

Ali u praksi nailazimo na sledeća ograničenja: 10ak prvih dana u mesecu (trećinu vremena) je servis nedostupan (čak i 2-3 dana po prijemu poruke o tekućem zaduženju i izmirivanju računa istog dana); informacija o preostalom kreditu, besplatnim minutima i porukama, i napravljenom računu su blago rečeno neažurne, jer ukoliko ne proveravate stanje svakog dana može se lako desiti da je stanje 2-4 dana staro i time se korisnik dovodi u zabludu; kao i to da se ova informacija najverovatnije i ne ažurira češće od jednom dnevno, što su sve negativne strane koje pripejd korisnici ne znaju. Na pripejdu u mnogo većem procentu sve funkcioniše kako treba.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Meni se cini da se azurira jednom dnevno, oko 12-13h, i da je u toku meseca, barem sada, "podnosljivo" tacna. Meni je tek drugi mesec kako sam na post paidu, i primetio sam i ja to da do 10-og januara servis uopste nije radio, ali sam mislio da je to zbog novogodisnjih i bozicnih praznika, medjutim ako se to desava i na dalje, onda nikako nije dobro. Da je besplatno, jeste, da nije bas azurno, nije, ali se nadam da ce se popraviti.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Na prepaidu sve fercera skoro besprekorno. Za ovih par godina koliko koristim ovu mogucnost provere kredita (ne znam tacno kad je uvedeno), mozda mi se desilo 3-4 puta da mi nije dao potrebnu informaciju. Ne racunam novogodisnje noci i sl.gargamel4 napisao: Na pripejdu u mnogo većem procentu sve funkcioniše kako treba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Hm... Posle svih ovih godina, i vremena provedenog na ovom forumu, primetio sam veoma neobicnu relaciju (na prvi pogled). Te postavlja se jedno veoma vazno, i ni malo naivno pitanje:
Da li svako ko voli ortopediju i kosti, voli i telefone
I sto je jos vaznije zasto?!
Isto tako, da li ta relacija vazi i u obrnutom pravcu?
Trebalo bi to ispitati 
Da li svako ko voli ortopediju i kosti, voli i telefone

Isto tako, da li ta relacija vazi i u obrnutom pravcu?

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim