autopunjac i drzac za HP 6515

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pitao sam za oba ali mislim da cu uzeti 4. ako uspem nekako da dodjem do njih. Navodno su univerzalni sa tim sundjerima sa strane. To jedino nisam pitao, vidis.. Dobro si me podsetio :D Hvala!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jel saradjuju sa nekom firmom pa da ti mogu isporuciti drzac ?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

IDzO, druze, sad sam tek ustao, ceo dan sam komiran od temperature pa cu ovih dana kad mi bude malo bolje videti sa njima da li mozemo nekako da se dogovorimo ali me i dalje muci onaj problem, sta ako ne odgovara taj stalak? Kako da ga vratim/zamenim? Cisto da imam neko osiguranje da cu dobiti stalak kakav mi odgovara

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

E druze to bi bio problem ako ne bi odgovarao!
Mozda bi najbolje bilo kada bi mogao naci neki u NS-u i odmah probas i zavrsis posao!
Ja sam imao neki sa sundjerima sa strane ali sa donje strane nije imao prosirenje (da to nazovem podrka) pa kada je onaj sundjer izgubio na cvrstini nije vise mogao da drzi tel! Najoblje bi bio neki koji ima sa donje strane to prosirenje pa da ima tu posrsku od dole i onda sundjeri nece brzo propasti! Uf nadam se da si me razumeo!

Gde se nalazi ulaz za punjac na tvom PDA?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Skontao sam sta si hteo da kazes :wink: Na sredini sa donje strane. Slican je onima kao sto su stari Samsunzi imali, mozda malo siri. A na istoj toj donjoj strani ali levo od ulaza za punjac se nalazi i mesto za slusalice tako da mi je bitno da ima u tu prostor da uglavim bubice. Znam da je tesko naci odgovarajuci ali moram ga negde iscackati po svaku cenu

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Nemoj da se cudis sto u ns nema nista za pda uredjaje bilo koje. Dodjes u comtrade kupis aparat od 500eur a pa nemaju nista od rezervnih delova kao bice a cene katastrofa... a kao ovlasceni dileri za htc,hp...itd pa onda ljudi mene zovu za olovke.punace,displeje...itd.. Original Car Mount Charging Kit for HP 6500 / 6515 / 6510 Cena oko 50-60eur verovao ili ne ako hoces da prodjes jeftinije imas u ns drzace za kola raznih proizvodjaca od 5eur do 25eur u podzemnom prolazu a samo autopunjac za hp 6515 kosta 15eur. Pa ti vidi sta ti je ciniti pa ako ti mogu nekako pomoci javi se . :disgust: :o

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

gsmhacker, ovaj Original Car Mount Charging Kit.. Iz naziva bi se reklo da je u njemu i punjac ili se varam? Iskreno,preskupo je dati 50-60eura za drzac tako da cu radije kombinovati ili mozda naruciti spolja pa da mi neko donese.. A sto se tice ovog punjaca, za to bi se mogli dogovoriti pa ako ne nadjem nista drugo, trgujemo

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Original Car Mount ide sa autopunjacem naravno drugo nije problem ako hoces samo autopunjac dogovoricemo se, jer si ti mene malopre kontaktirao na pm da ti treba qtek s200 ili tytn ili 9000... :o :o :o jesi ti iz Novog Sada ili Beograda??

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

treba mi autopunjac odvojeno od drzaca a i kontam da ce me tako jeftinije izaci. Nisam te ja pitao za qtek tj htc... pomesao si me sa nekim verovatno. Nego, jel izasao WM 6.x za ovaj HP? Imam na njemu WM5 pa reko' da ga malo sredim :)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

UF jeste pomesao sam te sa nekim momkom iz bg.... mislim da trenutno nema wm6 za tvoj HP model cudi me da ima i wm5??. Pogledacu malo pa netu ali sam siguran da zvanican wm6 za hp 6515 nije izasao jedino ako neko nije ga napravio licno wm6 i pustio besplatno da se skine i instalira ,pozdrav :smutny: :smutny: :smutny:
Poslednja izmena od gsmhacker u Pet, 25. Jul 2008. 19:51, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

gsmhacker, reci mi jos cenu samog auto punjaca cisto okvirno da znam... Btw, iz NS-a sam... to sam zaboravio da ti odgovorim u prethodnom postu :)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Autopunjac za hp 6515 kosta 15eur i to nedrzim na lageru jer retko ko mi to trazi... kad budes hteo cucemo se da ti to narucim i stize za 10dana kod mene u ns od momenta narudzbine.Pozdrav :D :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ok, cujemo se sledece nedelje pa da se dogovorimo u vezi tog punjaca. A ti, ako ti nije problem, vidi da li je mozda izasao wm6. Pozdrav!

Odgovori