ili 6210 navigator ili e66
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
pa mene telefon kosta 18000din, jedino sto se obavezem da koristim karticu dve godine, ja z ataj racun imam ihaha da koristim i minute i poruke free...
sutra trebam da uzmem, jer mts mi neda da uzmem jos jednu postpejd karticu jer nije proslo 3 meseca od kad sam uzeo 066 sa kontrolom troskova...zar njima nije u cilju da imaju sto vise korisnika, ne razumem !!!
mrkixxx, mislim da sam u obavezi da placam tu 3g pretplatu, al nisam siguran...
sutra trebam da uzmem, jer mts mi neda da uzmem jos jednu postpejd karticu jer nije proslo 3 meseca od kad sam uzeo 066 sa kontrolom troskova...zar njima nije u cilju da imaju sto vise korisnika, ne razumem !!!
mrkixxx, mislim da sam u obavezi da placam tu 3g pretplatu, al nisam siguran...
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
Mislim da se možeš odjaviti na 3G pretplatu pozivom korisničkom centru
. Tako sam ja barem uradio (pre 13 meseci bilo), jer su mi u mt:s poslovnici da se može i zaista, moglo je (jer sam kupio Nokiju 6120 za koju je obavezna 3G pretplata). Ne znam sada kako je.

ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
ljudi nemam reci za Nokiu N95 8gb, ekstra telefon...mnogo je dobar, mocan, samo malo veci, ali je proporcionalno svojoj velicini isto tako dobar, jedini los utisak je verzija symbiana, jer posle 6220 koji ima 9.3 symbian ovo mi je nekako staro, bas ima razlike... najvise pohvala imam na trajanje baterije i ekran, koji je mnogo mocan i velik... hvala svima na savetima !!!