6600, kako brisati email poruke?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Potpuno ista stvar se i meni dešavala na 3660, i rešio sam je kao i ti - poruke u tel. memoriju i sve radi kako treba. Čak i sada na 7610 držim poruke na C, po navici, jer i onako ne zauzimaju mnogo (a i na C disku sada imam 8MB prostora). :mrgreen:

neshas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 20:03
:: N4

Post od neshas »

Ovo sve zajedno jeste možda maltretiranje, ali čini i korišćenje Symbian fona zabavnim i razbija monotoniju s vremena na vreme, zar ne?

Ne. Telefon treba da bude sredstvo do informacija i zabave a sam po sebi ne treba da bude zabava, po meni je to gubljenje vremena.
Odradio sam format kartice
Vodite računa pri kupovini kartice, kupujte ih kod poznatih prodavaca, sa garancijom i računom, obavezno poznat proizvođač (Transcend, Kin gston, PQI,...). Ovo je ključni razlog tvojih problema. Nije isključeno da ih opet imaš...Backap-ujte podatke često ako su vam važni, ne instalirajte svakakve gluposti. :)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

OMG, NESHAS, konačno da je neko od "naših" na forumu. hhhhhhhhhhh ALIEN. :twisted:

Samo, znaš, jeste da smo naši, ali ne moraš baš ovoliko stare teme da ponovo pokrećeš.
U susret novim izazovima...

neshas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 20:03
:: N4

Post od neshas »

:)
Kad su kupovine nekog hardvera u pitanju, NIKAD :wink: nije kasno.
Inace, trazi sam po forumu resenja kako da podesim Agile mess, email i UltraMP3 na svom 6600 (i dalje ne uspevam sa onim sto sam ovde pronasao), pa sam tako naleteo i na ove poruke, a posto se bavim prodajom hardvera vec dugi niz godina, osetio sam potrebu da prenesem deo svog iskustva, mozda pomogne...

Odgovori