6600, kako brisati email poruke?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Potpuno ista stvar se i meni dešavala na 3660, i rešio sam je kao i ti - poruke u tel. memoriju i sve radi kako treba. Čak i sada na 7610 držim poruke na C, po navici, jer i onako ne zauzimaju mnogo (a i na C disku sada imam 8MB prostora). 

● PRAVILA FORUMA ●
Odradio sam format karticeOvo sve zajedno jeste možda maltretiranje, ali čini i korišćenje Symbian fona zabavnim i razbija monotoniju s vremena na vreme, zar ne?
Ne. Telefon treba da bude sredstvo do informacija i zabave a sam po sebi ne treba da bude zabava, po meni je to gubljenje vremena.
Vodite računa pri kupovini kartice, kupujte ih kod poznatih prodavaca, sa garancijom i računom, obavezno poznat proizvođač (Transcend, Kin gston, PQI,...). Ovo je ključni razlog tvojih problema. Nije isključeno da ih opet imaš...Backap-ujte podatke često ako su vam važni, ne instalirajte svakakve gluposti.

Kad su kupovine nekog hardvera u pitanju, NIKAD

Inace, trazi sam po forumu resenja kako da podesim Agile mess, email i UltraMP3 na svom 6600 (i dalje ne uspevam sa onim sto sam ovde pronasao), pa sam tako naleteo i na ove poruke, a posto se bavim prodajom hardvera vec dugi niz godina, osetio sam potrebu da prenesem deo svog iskustva, mozda pomogne...