Servisiranje po isteku garantnog roka

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jan 2009. 02:31

Post od Immortal »

A da jos nesto, komplet maska za n73 u alpha copy-ju kosta oko 1200din (tastarura 400din, prednja maska 400din, i zadnja maska isto oko 400din), znaci sve bez ekrana, sto znaci i da ti uzmu jos jedno 800din za zamenu a ne bi trebalo vise to ti je sve komplet 2000din, pa ti vidi koliko moze da kosta zamena dzojstika.... :wink:

A 2850 ne moze da kosta nikako tako da su te odzeparili opasno, al' ajde sad... (mozda ti zato i ne daju tel, jbg)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ljudi vi i dalje mesate babe i zabe.....

Koliko sam shvatio pitanje se odnosilo na privatne servise,ne na ovlasene servise(prevarante). :smutny:

Zato sam vec napisao da takva tema vec postoji,Alpha copy,itd......tu nemojte nista ni da pokusavate,mozete ici i u inspekciju samo ce vas potapsati po ramenu.

Ali zato ako odete i prijavite nekog od nas sitnih privatnika,e tu ce odma da potrce.

Dakle ajmo ponovo.........
(pricam o SZR Pera i Mika gsm)

Po izdatom reversu,budes obavesten kad ce aparat biti popravljen,a po zakonu TO MORA biti najkasnije 45 dana.
U slucaju da ti i posle 50 dana ne vrate telefon,to je onda cist bezobrazluk,za tako nesto veruj mi nisam cuo jos.....dakle poseti trzisnu inspekciju.

Ako je u pitanju full servis bez majstora unutra :lol:
(Alpha,Mobis trte-mrte)

Ne posecuj trziscnu,ne prljaj se po ovom vremenu,nego cekaj kad ce da se smiluju.....eto tako je

ps:zamena dzojstika je 600 dinara kod mene

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....pa maksime oni tebe odrase samo tako....

pa kod drgrga si mogao 5 joystick-a da zamenis za te pare....

aaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...koja sramota za mobis!!!

strasno strasno...nemam reci....ostao ja bez teksta u potpunosti...

pa jbt da stavljaju zlatan joystick ne bi izaslo toliko...

ja nemam reci!!!
Even a clock that does not work is right twice a day

maksim
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 18:33

Post od maksim »

Evo upravo sam dosao iz Mobisa i i jedva su mi vratili telefon, naravno nepopravljen. Kazu da je zastoj jer nemaju deo, a on stize u ponedeljak ili utorak. Izgleda da za svaki telefon narucuju po jedan deo. :?
Ako bi neko mogao to danas da mi zavrsi, donosim odmah. :)

Odgovori