i780 ili i900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 01. Feb 2006. 23:55

Post od ikiM »

Koiko sam uspeo da ispratim i sa i900 se ne isporucuje tvout kabl.
E sad, ako se na isti nacin, preko USB prikljucka povezuju i jedan i drugi, onda bi trebalo da i isti kabl odgovara.

A da li je neko probao tv out sa i900?
Nokia e71

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

ikiM, i i900 i i780 imaju na strani telefona "Samsung proprietary" USB konektore a ne miniUSB ili nesto slicno. Mislim da su konektori identicni (99% Samsung telefona iste generacije koristi isti konektor) ali nisam 100% siguran.

Mislim da se i uz i900 ne dolazi TV Out kabl i da se isti tesko nabavlja. Navodno je upotrebljiv TV Out od (mislim) G600.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ikiM »

Inace, skoro pa sam resio, ipak ce i780 biti moj izbor, ako ga ikad i nadjem da ga neko prodaje.
Svaka cast nekim prednostima i900, ali sacekacu da to bude mozda buduci standard, a onda i "neminovnost".

P.S. Ok, ono za prethodni post, nisam znao kome da se pozalim vezano za laznjake u oglasima. A malo sam :shock: zbog istih!
Nokia e71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ikiM, Ma nema sta da se patis i "plasis" TS,veruj mi treba probati nove tehnologije,ako budes cekao da one postanu neminovnost onda ces jako mnogo propustiti,a to je po meni jedna velika greska.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ikiM »

Pa ima nekih ogranicenja koje su vezane za i900, ne bih sad da ponavljam razna, ali najveca i najfrustrirajuca je grebanje ekrana i nepostojanje dobre punude za oklope takvih telefona kod nas.
A mozda odlucujuce je to da uporedim dva ravnopravna telefona e71 i i780 u kom smeru cu da se otisnem, da li ka WM ili da ostanem veran Nokia telefonima...
Taman kad se pripremim i odlucim bice i boljih modela od i900 za privikavanje na touch screen ili ce doticnom cena pasti. :wink:
Ali ne vezano za mene, slobodno neka tece rasprava oko izbora ova dva modela, jer pretpostavljam da ce jos neko imati slicnu dilemu. 8)
Nokia e71

Odgovori