lovd za sada ga ima samo jedan u ponudi u mobilnisvet/malioglasi, i cena je 370e. To je zato sto je nov, kad budu polovni, stari i po par meseci, trebalo bi da budu priblizni toj ceni.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Pa sta mislite , jel vredi uzimati ovaj telefon?Da li mu je omogucen bt file transfer?Pre svega bih ga uzeo jer me privukao android os sa svom tom personalizacijom i gomilom aplikacija (znam da za ovaj model jos uvek ima jako malo).Eto , to su otprilike moji razlozi , a vi recite ima li neke mane.
telefon je super...još uvek je mali broj aplikacija na marketu nego kod Hero-a,ali verovatno će i to da se popravi uskoro...ja sam prezadovoljan,hero u malom. ko neće da menja maske ona siva originalna je odlična. za BT postoji aplikacija ali ne na marketu nego na netu...još uvek pokušavam da je instaliram
Hvala , a gde si ga kupio i ako nisi u vip-u da li moze da se zna po kojoj ceni.I znas li mozda da li moze negde da se nadje olovcica ili tako nesto posto ne znam da li bih mogao da se snadjem sa prstima.Sta se nalazi u originalnom pakovanju i da li je kamera bar kao na e71?
Poslednja izmena od Alan u Pon, 09. Nov 2009. 11:43, izmenjeno 1 put ukupno.
u vip-u
probao sam sa najobicnijom olovkom i super reaguje ,mada necu dalje nju da koristim
u pakovanju punjac,slusalice,kabl.Ja sam koristio hero tako da mi nije problem kucanje.kamera ce ti se uciniti losa na samom ekranu ali kada zumiras sliku videces da je ustvari sasvim dobra.i na kompu izgleda dobro.blic nema tako da zaboravi slikanje u mraku
To je to , mislim da cu da kupim ovaj telefon , sta ti mislis , da li je to telefon koji ces da zadrzis na duze ili prelazni tel?Ovo te pitam posto sam n96 relativno skoro kupio , a pre njega sam na veoma kratko vreme imao 6220c , a pre njega opet na kratko n73 , poenta ovoga je da te pitam da li cu se zanimati sa ovim cudom na duze ili da ga ne kupujem ako ce skoro posle kupovine na oglase.
ja sam prodao i550..tako da sam sa symbiana presao na ovo...koristio sam Hero nekih mesec dana,tako da sam se navikao na touch i na android...mislim da cu duze da zadrzim ovo cudo...samo jos market da se popuni i da nabavim navigaciju tj mape za Srbiju
pa nema pogodnosti...
a što ga ne uzmeš u nekom paketu? kod androida ti znači data saobraćaj ,a mislim da paket 350 kod vip-a sasvim zadovoljava ( 350min ka svim,350 ka vip-u , 350 sms/mms i 350 mb za 1000 din,i mob 13999 ).
Jel moze neko da napise stvarnu razliku izmedju qualcomm 7200a iz heroa , itd. i qualcomm-a 7225 iz tattoo-a?Da li je tacno da malo jace igrice nece da rade na tattoo-u i ako bih ga uzeo sa tim paketom , da li sam u obavezi da 2 godine placam 1000din. mesecno ili ...?I da , jel se popunio market?
pa jesi..ali za tih 1000 din imaš i besplatan saobraćaj,a najbitnije je da imaš i 3501 MB za net.
Što se tiče igrica,nemam ih ni na kompu tako da nisam probao ni na tel,market se puni ali nema još dosta toga što ima na magic-u i hero-u
svima koji nikada nisu imali priliku da imaju neki bolji tel od nokie,sorry eriksona,motodrolje... sad vam je sansa da to uradite sa tricavih 1rsd ili 4000rsd i to u vip poslovnicama sirom grada.android bi realno trebao da kosta i vise od toga i samo zbog omasovljenja je napravljen tattoo,da bi i neki sa vise mozga a manje para mogli da dodju kontakt sa necim sto je mnogo mnogo bolje od svih tel koje su imali tokom zivota.
godja, reci mi kakav je kvalitet muzike i glasnoca na ovom telefonu ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
sto se tice muzike preko originalnih slusalice,tu sam extra zadovoljan,a sto se tice zvonjenja,mozda bi moglo za nijansu glasnije da bude ( probacu malo da pojacam melodiju na kompu )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.