Drugo, apsolutno preterujes u svakom pogledu, na nisam neko okoreli nokijevac, ali 6600 je mnogo bolja od sx1 u sta sam se licno uverio! Jedina prednost sx1 je solidan mp3 player i fm radio, ali opet to mnogim ljudima nije bitno, mnogo je bitnija stabilnost i pouzdanost. Ne kazem ja da se sx1 los, ali kazem da je nokia 6600 mnogo bolja!
kupovina sx1
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
popste
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Prvo, ova tema ima vise od mesec dana, i covek je verovatno odlucio vec sta da kupi ili je kupio.
Drugo, apsolutno preterujes u svakom pogledu, na nisam neko okoreli nokijevac, ali 6600 je mnogo bolja od sx1 u sta sam se licno uverio! Jedina prednost sx1 je solidan mp3 player i fm radio, ali opet to mnogim ljudima nije bitno, mnogo je bitnija stabilnost i pouzdanost. Ne kazem ja da se sx1 los, ali kazem da je nokia 6600 mnogo bolja!
-
StormScion
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 09. Mar 2005. 10:42
naravno video sam da je stara tema , ali nevazno sta je kupio njegova stvar neka mu je sa srecom ... ok ako ti kazesh da je 6600 bolji , ali ja ti kazem koji sam praktino imao jedan pored drugog fonove pola god da je sx1 bolji , stvarno jako dugo radim sa telefonima i jednostavno svako ko je radio sa sx1 vishe od mesec 2 dana ne bi ga menjao za 6600 ...popste napisao:Prvo, ova tema ima vise od mesec dana, i covek je verovatno odlucio vec sta da kupi ili je kupio.
ne vazno ... nije to poenta , razlika u telefonima su minimalne ali ja ipak dajem prednost sx1 iako je za dlaku ... npr sv9i skacu na tastaturu , vau nikada se necesh navici na nju itd , ja lepo kazem covek se navikne i brze kuca poruke nego na normalnom fonu , ajde da vas vidim da lepo kucate poruke na 7610 !!! , ma koliko god ti vezbao , ako imash prste prosecne velicine ili ne daj boze malo vece nema sanse da ista napishesh ma koliko dugo vezbao ... meni je trebalo da 5 min da na tom fonu napishem poruku ...
elem , kao sto rekoh svi ti smartphonovi , sve se to izgustira sa pola god i sve se svede na mp3 radio i kameru , eventualno po koju igricu , ali i to prodje ... Ajde koliko ljudi na uzorku od 100 koji ima bilo koji smarthpne koristi redovno neku bisznis funkciju ? Mozda 2-3 ovde u srbiji , u inostranstvu mozda 10 ... i to je to ... Uostalom simbijan je kao bolji za mediju , a MS ovaj za biznis ... zato kome treba on ce kupiti neki fon na foru pda i to je to . Sam simbijan ne pruza mnogo sem gledanja razlicitih vrsta fajlova itd ...
ok izvinjavam se sto sam ovako nashiroko krenuo ali jbg moram negde da se raspravljam kada mi u radnju udje covek koji nece ni da pogleda d500 nego trazi 7260 , a u ruci drzi 3100 , a kaze trazi odlican fon sa mnogo funkcija a da je nokia i ne simbian ( jer se kao ne razume itd ) , i jbg i kako onda udovoljiti coveku koji nece da pogleda nista drugo i 2 dana se kasnije vraca i oce da vrati i oped da uzme drugu josh bolju nokiu 7280 ?!! I onda kao ja varam ljude ... jbg zivot je takav ... ljudi su ovce ovde ...
Siemens fan
and the last scion
and the last scion
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
mclaren i obicna verzija se softwerski uopste ne razlikuju
symbian se NE MOZE menjati,to je nemoguce! moguce je samo promeniti firmware,a to je nesto sasvim drugo.
Krile007: mozda ti je neko prodao telefon patchovanim firmware-om pa samo lici na os 7.1,inace to je moguce,ali pretpostavljam da je zabranjeno dikutovati ovde...
symbian se NE MOZE menjati,to je nemoguce! moguce je samo promeniti firmware,a to je nesto sasvim drugo.
Krile007: mozda ti je neko prodao telefon patchovanim firmware-om pa samo lici na os 7.1,inace to je moguce,ali pretpostavljam da je zabranjeno dikutovati ovde...