X10 MINI Nedostaci-prednosti

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Sretno sa telefonom. Ako se tebi svidja i ako je tebi ok, onda super. Mozda "mi" imamo jedne zahtjeve dok ti opet druge.

Kako ti je kucati poruke ? I kakva je izrada hardwera ? Izgleda mi da je dobro uradjen ali ga nisam vidio u živo.

Inace je nelogicno porediti displej vecine Andoid uredjaja i recimo doticnog SE modela ali.. nibe bas toliko mali displej. Pa do neki dan se koristila N73 sasvim normalno sa svim svojim Symbian aplikacijama. N95 koja ima isti displej kao Mini je bila pravo ekstra. Ako ne, velicina dipoleja je bila jedna od glavnih karakteristika.

Slazem se da je klikanje malo teze na manjim ekranima i da ja licno ne bi isao nikako ispod 3", ali i dalje je to upotrebljiv displej. Izgleda mi kao super kompaktni mobitel.

Hocu da kazem, ako nekome nije bitan toliko Androdid (a ipak nece dumb phone) i nije zahtjeva osoba po pitanju ekrana, opnda je ovo telefon pravi izbor.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

napalm death, I ja sam se bojala zbog velicine ekrana ,kako ce biti u ruci,kako cu kucati poruke(koje svakodnevno koristim jako cesto) ali sam se odusevila,jer mi je lakse kucati poruku na njemu nego na omnia kojeg sam imala,jer je ekran punoo bolje napravljen za dodir prstom od omnia. S omniom sam mogla kucati noktima na ovom ne mogu , moram prstima tako da je pravo prilagoden prstima.Takode se moze skinuti s android marketa jos tastatura,sto nisam do sada uradila jer mi ova obicna odgovara
Sto se tice hardwera djeluje mi jako dobro odraden, crst, ne skripi nista,mada ga koristim samo dan, primjetila sam da je jakoo dobro doraden hardware,tipke su dobro odradene
Da jako je kompaktan telefon, do sada sam mijenjala telefone svaka 2 mjeseca tako da barem tu imam iskustva :-D
Inace koristila sam i symbian i WM i klasiku i sve,pa je sada dosao na red android
Cula sam da ce update sa stare 1.6 verzije na 2.1 verziju biti dostupan pred kraj godine.
Hvala
Nisam koristila brzi text (predloske) za poruke jer nesto jos nisam navikla na to, tako da sada trenutno idem pjeske slovo po slovo

Odgovori