u WP7 se ne meres razocarati,ocarate sa fluidnoscu...odradis jailbrek i samo picics....
HTC HD7 ili neki drugi W7
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Pera Detlic, bravo za VenuePro,odlicno si se setio.
Meni je on stvarno vrhunski WP uredjaj,odlicnog izgleda + qwerty. E sad,mislim da ga je novog bas bas tesko naci.
Izmedju Omnie i Mozarta ja bih opet izabrao Mozart. Jeste sve tacno sto kolega skar, kaze,ali opet ne znam....
E sad jedno pitanje,zanima me da li kod Manga i dalje nema mogucnosti da se telefon koristi kao fles memorija?! Znam da kod prve verzije nije moglo pa da se to resava nekim menjanjem imena necega negde.....
Izmedju Omnie i Mozarta ja bih opet izabrao Mozart. Jeste sve tacno sto kolega skar, kaze,ali opet ne znam....
E sad jedno pitanje,zanima me da li kod Manga i dalje nema mogucnosti da se telefon koristi kao fles memorija?! Znam da kod prve verzije nije moglo pa da se to resava nekim menjanjem imena necega negde.....
Nokia Lumia 1520
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Dream Weaver
- Mobil manijak

miodrage, kad ubace ekran od 4.0+ inča onda prelazim
skar, družeeeee
čekam da napišeš sve što znaš o WP7l
Pera Detlic, video sam da je bio dell venue pro u oglasima (kao da si znao) ali ga više nema. Mada ne znam da li bih ga uzimao jer sam pogledao na xda i slaba je pdrška za njega, maltene nema ništa.
Adams, i meni se čini da ću najverovatnije uzeti Mocarta.
skar, družeeeee
Pera Detlic, video sam da je bio dell venue pro u oglasima (kao da si znao) ali ga više nema. Mada ne znam da li bih ga uzimao jer sam pogledao na xda i slaba je pdrška za njega, maltene nema ništa.
Adams, i meni se čini da ću najverovatnije uzeti Mocarta.
and justice for all...
Pojavio se prvi Titan na malim oglasima,ceni ga covek 460e ali slusajte oglas: ,,samo proban, garancija 2 godine od comtrade shop. novi sad. telefon 100 ispravan, bolje da ga kupite proverenog, nego u prodavnici gde mogu da vam uvale bilo sta.''
Srbija-Zemlja gde je sigurnije kupiti preko oglasa nego kod ovlascenog prodavca.
Srbija-Zemlja gde je sigurnije kupiti preko oglasa nego kod ovlascenog prodavca.
Nokia Lumia 1520
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pera Detlic
- Mobil manijak

Jos jednom da kazem da sam ja za Mozarta.
Ako nista sigurno ces ga kasnije lakse prodati od LG-a na primer. 7 pro ako ti je bas zapela tastatura.
Zanimljiva je jedna stvar u vezi kamere na Mozartu. Vecina pise kako nije bas opravdala ocekivanja sem onih momaka sa phonearene. Danas sam bas gledao njihov rewiev i prilicno su je dobro ocenili. Izbacio je skar, sliku sa Mozarta uz upotrebu blica u kaficu(odeljku foruma (slike sa vasih telefona),ne slika iz kafica))...
Pa me sad zanima jedno strucno misljenje. Gledao sam poredjenje kamere sa Titana i Mozarta na gsm-areni i opet ne mogu da donesem bas neko konkretno misljenje. Sta je po vama vaznije da kamera ima, ona 2.2 back-illuminated sensor sociva kao sto ima iP4, SE Arc,Titan ili slabija sociva sa xenon blicem? Po lepom danu skoro svi telefoni sa 3 i vise mpx prave super fotografije,ali u prostorijama sa drugacijim osvetljenjima je drugacije. 
Nokia Lumia 1520
Kao da je bitno koji WP7 se uzme kada su svi identični, generalno svi imaju isti softver i "hardver" (cpu, i ostalo), jedino se ekrani i kamere razlikuju. HTC ima očajne kamere i ekrane, samsung je tu mnogo bolji. Omnia 7 je po meni najbolji izbor, odličan ekran, dobra kamera, plus toga je jeftina kao i svi wp7 telefoni.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Dream Weaver
- Mobil manijak