5mpx za 200-250e?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Sta sledece?

Post od acamatic »

stefi90, razlika je u tome,sto arc s ima vecu memoriju i jaci procesor,a sve ostalo je isto..i naravno ako bi ti uzimao arc ti bi uzeo s :wink:
Poredjenje

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Hvala:),videcu jos malo,jer najnizu cenu koju sam nasao za arc s original je 250e,tako da cu ili cekati jos da snizi ili neku drugu opciju ako je ima uopste,u svakom slucaju hvala svima puno

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

Nazalost necu moci da uzmem neki fon do 250 evra i vise:(,nema se dovoljno kinte.Ove su opcije koji fon mogu da uzmem pa mi recite koji da uzmem,gde pukne puklo je:htc wildfire s,samsung galaxy ace plus,xperia neo,xperia ray i motorola defy + mada mi se nesto ne svidjaju ta dva

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

stefi90, NEO!!! Iz iskustva ti kazem da je telefon objasnio! Imao sam ga par meseci i bio sam prezadovoljan. Hardverski je bolja varijanta Defy+ jer je telefon stvarno odlican, a jos je i otporan na sve i svasta, ali ako ti se ne igra sa romovima telefon je zaglavljen na Gingerbread-u. Onako za Neo imas i ICS koji stvarno mnogo znaci! :)

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

Iskreno:mene je odusevio sony xperia mini pro,najduze ga imam ali trazim veci ekran,meni ne treba za igrice i gluposti vec sms,zika,pozivi.Problem sa tim neom i mini proom(mada i drugim xperia modelima)sto sam probao da uradim root ali nisam uspeo,znaci to da je isti princip neo root kao i mini pro?i,ako ga kupim i super se snadjem bilo bi realno ocekivati da cu za male pare da ga prodam jer je star mode.Te dve stvari me zabrinjavaju

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

stefi90, ja sam root radio preko flashtool-a, a koliko vidim i na 4.0.4 se moze tako odraditi. :)

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

psyhound-da pitam jos,mogu root u nekom servisu da uradim to jest da mi urade i posto bi bilo?i kakva mu je baterija?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

stefi90, verovatno mozes... to vec nemam pojma posto ja sve sam radim. 8) Sto se tice baterije, izvlacio mi je oko 11h konstantnog koriscenja u sta ulazi oko 6-7 sati surfa na 3Gu, par poziva od po nekoliko minuta, 20 poruka i konstantna sinhronizacija, bez gasenja konekcije. Sa prosecnim koriscenjem (bez surfa, samo sa sinhronizacijom) mogao je 30-ak sati ladno da izgura... a kad se zadesilo da ga jedva koristim (retko ali se desavalo), preko 48h. :)

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

ok,hvala ti:)razmislicu jos malo,to jest guglovati da vidim sta svi kazu pa da saberem utiske

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

Narode kupih ja na kraju galaxy s plus polovan:)za 160e,za sada sve funkcionise(3dan),jedino sto me nervira sto nekad zakoci pa ako nije problem da mi preporucite koji je brz custom rom a da ne jede bateriju.To jest,ovaj sem sto koci nekada,super drzi bat.dan i po(moglo bi vise).2.3.5 gingerbread.xxkpo verzija je koju imam.hvala

Odgovori