Danas sam išao malo da razgledam po radnjama, posle posla.
Rezultat je sledeći:
Lumiu koja je bila izložena u jednoj radnji je neko maznuo, tako da stoji samo postolje

Ali nema veze, nju sam baš iščačkao ranije.
Galaxy Note 2 sam propisno izdrndao, i mogu da kažem a mi sivi izgleda bezveze, dok mi beli ostavlja daleko bolji utisak. Jednostavno mi siva varijanta deluje nekako jeftino i jadno, više se primećuje onaj providni sloj plastike, ona fora kao nrushed aluminium ustvari izgleda jadno, i tako.... Što se rada tiče, pošteno sam ga prošetao, koliko sam mogao za dvadesetak minuta, i ništa ja tu loše nisam primetio. Ona varijanta sa pop up videom i sa dve aplikacije na ekranu je ekstra! Zvuk je fantastičan, ali to sam već znao. Boje malo prenaglašene, ali i to sam već znao. Dakle, ako odaberem Note, biće isključivo beli.
Nexus nisam ni uspeo da probam, jer firma koja ga prodaje ima neku glupu politiku da kod njih ništa ne može da se vidi. Cela radnja im je ustvari jedan red šaltera, pa ti lepo dođeš na šalter, kažeš šta hoćeš, oni ti to odpozadi iz magacina donesu i naplate. Sistem c6g12.....izneverovah. Moraću da odem kod nekog od operatera, mislim da ga "3" ima u ponudi, pa tamo da vidim.
Nego, znam za Lumiu i Nexus da ide microsim u njih, ali ne obratih pažnju šta ide u Note 2?