Dextere, savrsheno si u pravu, ali tebi bi bash kao fan-u mobilne telefonije bilo u interesu da te ni jedna od dve moguce klase prodavaca (
1. Legalisti -6630 -600eura
2. Muljare -6630 -200eura (dok radi radi kad, zakuca policija

)
ne budu u prilici da nastave da te varaju i kradu. Da li si svesan da je "Recomended price" Nokie za 6680 u JUNU 350 eura !!! ovde ti za vece pare (lichno otvarao) prodaju 6680 bez RAKE recivera !!! kako NE BI mogao da prima signale iz 3G mreze (pa time i iz EQID-a 3G-a) !!!
1. Ono zbog cega sam zapoceo raspravu je praksa nashih prodavaca na nam prodaju "rog za svecu" tj. da nam prodaju telefone koji (kada se sve sabere) ne odgovaraju specifikaciji (npr. nisu stvarno 3G !!!).
2. 300 eura razlike za "original" ne da nije realno nego je jednostravno BEZOBRAZNO. Da li postoji i jedna tacha zemljine kugle na kojoj ti placash originalni telefon vishe nego shto on na "legalnim" mestima koshta u SCG.
3. Za sve koji me kritikuju. Moja 6630-ica je kupljena u Italiji. Placena je (tada) 350 eura + 25 eura kao nadoknada za raskid ugovora sa TIM-om !!!. I sve lepo i legalno. Probana u 3G. Radi u 3G. Jedva odvojih devojku od 3G-a kada smo se vracali.
4. Ja ne propagiram originalne telefone, nego "kukam" zbog chinjenice da nasha "mobilna praksa" vec godinama trpi zbog nepostojanja legalnih distributera mobilnih telefona kod kojih bi (verujte) cene bile svetske. Shto bi zanachilo da bi za istu cenu (po kojoj sada dobijamo "krnje" telefone) kupovali potpun proizvod (sa kompletnom dodatnom opreme, garancijom, originalnom baterijom).