Suna napisao:Lazo, ne vidim problem ako si drugi put snimao razgovor sa radnikom iz Vip-a gde on ponavlja tu dezinformaciju -?
Kazem,drugar mi je rekao da takvi "dokazi" imaju slabu prodju na sudu (kod sudija).Tipa,na sudiji ostaje da proceni da li ce to uzeti kao dokaz ili ce da izostaviti ili neka treca varijanta (ne znam,nisam strucnjak za pravo).Jedino me to brine.Zato sto ne zavisi od mene,vec od volje/procene sudije
(i oko toga trebam da se raspitam,posto taj lik nije znao da ga snimam)
A cekam da vidim sta ce da mi odgovore na ovaj drugi mail.
Cenim da ce isto biti nesto "Bla,bla,bla,ali ne mozemo da uvazimo vas prigovor".OK.
Onda idem da porazgovaram sa tim lokalnim menadzerom,sta li je vec.Probam lepo da resimo to (ako je moguce;s'tim da ja tih 56000 ne placam),spomenem mu da imam snimak drugog razgovora sa tim likom sto me dezinformisao (a mogu i sami to da vide na snimku sigurnosnih kamera toga dana;ja drzim telefon u ruci dok pricam sa tim likom za pultom).Ako ne mozemo da se dogovorimo - idemo na sud,nema nam trece.
Na sudu sta bude bice,nisam neki entuzijasta,ali se necu ni predati bez borbe.Ako se taj moj snimak prihvati-OK,super za mene
Ako se to iz nekog razloga ne prihvati,ja onda ne znam sta cu drugo i verovatno gubim bitku
...ali ne i rat
Onda stize na scenu naplata,tj.kako ce oni to da naplate.A nece nikako

Nemam primanja,nemam nekretnine...ma nemam ni leba da jedem
Doduse,nece me ni oni pustiti da prodjem tek tako,"nekaznjeno"
Sledi mi njihova psihicka tortura:da me zovu,da mi prete,da salju "uterivace dugova",da dolaze na kucna vrata i prete popisom imovine,itd.,itd.To ce trajati par godina,dok slucaj ne zastari (neko ovde me ubedjuje da zastareva za 10 godina,ali gledacu da nadjem i zakon i clan/stav zakona gde pise da je za 5,ako ne i za 3 godine).Tudju imovinu (mojih roditelja ili koga vec) oni
nemaju prava da pipaju (i plene).Ni pravno,a bude li bilo to silom,bice krvi (dal moje il njihove,videcemo

).
Mogu da dobiju od mene pare za moje redovne mesecne racune (to ne izbegavam),ali za ovih 500 evra za koje ja nisam kriv - no way.
Mislim da je ovaj scenario i razvoj dogadjaja prilicno realan i ja sam spreman na njega.
Istina je na mojoj strani
Sad jos jedino da i sudije uvide to...