За тебе је бела боја боља. Могла си уштедети 20е дошло би ти на исто. Је л' дају двогодишњу гаранцију?
Samsung Galaxy S3 I9300 za 259 - €
Re: Samsung Galaxy S3 I9300 za 259 - €
Осредње 
За тебе је бела боја боља. Могла си уштедети 20е дошло би ти на исто. Је л' дају двогодишњу гаранцију?
Слобода или смрт
Garancija je godinu dana za tu cenu, za 2-godišnju je skuplje. Odgovara mi što je u Novom Sadu. Što misliš da je za mene bela boja bolja, zato što sam plavuša? 
Јер си женског пола а боја косе се промени час посла. 
Сад, не бих ни да белу боју окарактеришем као искључиво женску, ево без проблема бих носио с4 или с5 беле боје.

Сад, не бих ни да белу боју окарактеришем као искључиво женску, ево без проблема бих носио с4 или с5 беле боје.
Слобода или смрт
Odličan izbor. Moja gospođa je prezadovoljna sa sa svojom belom S 3-kom.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Imao sam crveni,plavi,crni i sada beli. I beli mi je najlepsi od njih 
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisi gospodji uzeo neki wp? Znaci nista od wp, razocarao te. Miodrag je i ovaj put izgubio 
WP za sada nije naš izbor.
Kada bude ispeglan i doteran tada ćemo sa zadovoljstvom izabrati neki model koji tera WP.
Nema tu šta da se gubi/pobeđuje. Svako kupuje i koristi ono šta mu odgovars i šta mu završava posao.
Kada bude ispeglan i doteran tada ćemo sa zadovoljstvom izabrati neki model koji tera WP.
Nema tu šta da se gubi/pobeđuje. Svako kupuje i koristi ono šta mu odgovars i šta mu završava posao.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●