lumia 735 ili sony M2??
Re: lumia 735 ili sony M2??
pa nemoj da zumiras brate,to je digitalni zum,on svakaki na svakom modelu kvari sliku,uzmi slikaj normalno
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 11. Mar 2013. 22:53
- :: lg optimus 4x
- :: lg optimus l9
Vec sam napisao da je kamera ocajna, stari telefon koji je izasao pre 4 godine ima bolju kameru od M2. Medjutim, cackam po netu i vidim http://www.techradar.com/reviews/phones ... 4/review/4 (skrolujte dole i videcete slike koje su slikane ovim telefonom). Interesuje me da li m2 moze zaista da slika tako dobro i ako da,da li mogu da odem u mts i reklamiram fin zbog kamere?
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Kad gledas slike bez zumiranja, kakve su onda? obicno ako zumiras mnogo na samom ekranu telefona slike izgledaju mutno jer sam telefon ima manju rezoluciju ekrana od same fotografije, i onda se vidi pixelizacija, mutnoca,itd. Na kraju krajeva mozda si zaprljo prstov objektiv kamere.
kod podesavanja za fotografije, da li ima podesavanje za iso vrednost? ako ima onda ako imas dobro svetlo, ako je dan napolju onda ga stavi (iso) na najmanju vrednost, tako ce fotografija imati najvise detalja a najmanje suma, pa ce i biti kvalitetnija
kod podesavanja za fotografije, da li ima podesavanje za iso vrednost? ako ima onda ako imas dobro svetlo, ako je dan napolju onda ga stavi (iso) na najmanju vrednost, tako ce fotografija imati najvise detalja a najmanje suma, pa ce i biti kvalitetnija
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Sto ne postavis koju sliku da vidimo kako to izgleda??????????????????
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
da, hajde stavi jednu sliku sa automatskim podešavanjima u punoj rezoluciji.
ne verujem u te price da isti telefon ima razlicite kamere ili kvalitet slika da budem precizniji,odkud znas mozda su ovi primerci doradjivani,a mozda je i podesavao da ispadne lepo,uglavnom danas svaka kamera po lepom danu pravi lepe slike,pa i niskobudzetni neki telefoni.daj postavi da vidimo koliko je to lose
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
eno imaju slike u xperia m2 temi, neko je bio dobre duše pa postavio 
ne znam, meni ono izgleda loše. jedine dve solidne su ona na koncertu van gogha i makro sa psom. ostalim fali detalja, mnogo šuma ima za 8mpx sony kameru.
one tvoje sa g2 mini na flickr izgledaju duplo bolje što se detalja tiče.

ne znam, meni ono izgleda loše. jedine dve solidne su ona na koncertu van gogha i makro sa psom. ostalim fali detalja, mnogo šuma ima za 8mpx sony kameru.
one tvoje sa g2 mini na flickr izgledaju duplo bolje što se detalja tiče.
g2 mini ima sjajnu kameru,ali po noci nije nesto,najbolji balans ima samsung 9300 sto se tice tog segmenta,odlicne slike sa blicom,dok je na miniju jako slab blic