symbian 7.0 vs 8.0
ninolina,imao sam 6630 menjao za k750 i njega menjao sad za 6680 koji koristim.
O izgledu mozes samo ti da odlucis kao i da li ti je potreban lepsi ili funkcionalniji aparat.
Ako nisi imala Symbian na nekom predhodnom modelu i nemas nameru da ceo dan izgubis cackajuci telefon(instalirajuci gomilu programa koji ce rusiti OS sa vremena na vreme a neces koristiti ni 5 programa a sve to imas vec na k750) i netreba ti za poslovnu namenu razmotri k750-ima mnogo bolju kameru,blic je bolji nego na 6680 i MP3 je takodje bolji,autonomija i prihvatljivijih je dimenzija za damu.Obzirom da stizu novogodisnji praznici cenim da ces bolje iskoristiti k750.
Lomnica_city - ne.
Pozdrav
O izgledu mozes samo ti da odlucis kao i da li ti je potreban lepsi ili funkcionalniji aparat.
Ako nisi imala Symbian na nekom predhodnom modelu i nemas nameru da ceo dan izgubis cackajuci telefon(instalirajuci gomilu programa koji ce rusiti OS sa vremena na vreme a neces koristiti ni 5 programa a sve to imas vec na k750) i netreba ti za poslovnu namenu razmotri k750-ima mnogo bolju kameru,blic je bolji nego na 6680 i MP3 je takodje bolji,autonomija i prihvatljivijih je dimenzija za damu.Obzirom da stizu novogodisnji praznici cenim da ces bolje iskoristiti k750.
Lomnica_city - ne.
Pozdrav
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.
izmedju 7610 i 6680, odlucio bih se za ovaj drugi .... medjutim uzeo sam 6630 zbog performasi .... brzi je i od jednog i od drugog
.... 6680 i 6630 imaju isti procesor na 220MHz, medjutim 6680 mora da tera 18to bitnu paletu boja, dok 6630 ima 16to bitnu, a ljudi kazu da je razlika neprimetna...
sto se SE k750 tice ...... well .... mislim da necu vise uzimati SE
..... lepi su, imaju dobre mogucnosti, medjutim kvalitet izrade je los .... barem ovi koje sam ja drzao u rukama (nedavno sam se resio k500i)..... hvala Bogu 

sto se SE k750 tice ...... well .... mislim da necu vise uzimati SE

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
rekao sam da sam ja imao k500i ali nije jedini SE koji je ocajnog kvaliteta...
t68i npr. je bio jedan od boljih modela kad se pojavio, a je prijatelju vrisnula tastatura iako ga je pazio koliko je to moguce (uvek u tapaciranoj futroli, nikad nije udaren, a kamoli da je ispao...)
sestra je imala t200 kome je vrisnuo jedan taster i to vrlo brzo, iako je takodje bio "pazen" ... takodje drugarici je isto vrisnula tastatura na tom modelu, a vidim i ovde da se ljudi zale na t610 i t630 za dzojstik, a to nisu telefoni koji su najnize klase kao k500 (o kome da i ne govorim) ...
sa druge strane, ne znam ljude da su imali probleme takve vrste sa nokiom koliko god da je bila jeftina ... ja sam imao 3510i i ne znam sta mu sve nisam radio pa je preziveo...... dakle: ne poredim ja direktno k500 i k750, vec samo kazem da mi se cini da su SE telefoni nekvalitetni.... toliko.... nadam se da nisam smorio
poz
e da .... jos jedna moja prijateljica je nedavno kupila k300 i sta? ..... tastatura otkazuje
.... da, da ... znam ... to je najjeftiniji model, ali ipak... 
t68i npr. je bio jedan od boljih modela kad se pojavio, a je prijatelju vrisnula tastatura iako ga je pazio koliko je to moguce (uvek u tapaciranoj futroli, nikad nije udaren, a kamoli da je ispao...)
sestra je imala t200 kome je vrisnuo jedan taster i to vrlo brzo, iako je takodje bio "pazen" ... takodje drugarici je isto vrisnula tastatura na tom modelu, a vidim i ovde da se ljudi zale na t610 i t630 za dzojstik, a to nisu telefoni koji su najnize klase kao k500 (o kome da i ne govorim) ...
sa druge strane, ne znam ljude da su imali probleme takve vrste sa nokiom koliko god da je bila jeftina ... ja sam imao 3510i i ne znam sta mu sve nisam radio pa je preziveo...... dakle: ne poredim ja direktno k500 i k750, vec samo kazem da mi se cini da su SE telefoni nekvalitetni.... toliko.... nadam se da nisam smorio

poz
e da .... jos jedna moja prijateljica je nedavno kupila k300 i sta? ..... tastatura otkazuje

- Lomnica_city
- Expert
Vec sam objasnio u cemu je problem sa dzojstikom,nije dobro zasticen od prasine i zato vremenom pocne da zeza!Neko se posle tog mog posta javio i rekao da ga je zezao,on otvorio telefon i ocistio i sad radi kao nov sto potvrdjuje moje tvrdnje vec dokazane i po servisima!Inace nisam licno imao problem ni sa jednim od mojih SE telefona a imao sam T68/610/630 i K700 a sad dal sam bas imao toliko srece sa telefonima!?
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Svidela mi se najvise na K700,aluminijumska maska me je odusevila i posle 9 meseci je izgledala kao nova te stvarno nemam primedbe!
A ni sa ostalima nije bilo nista gore,mada ja volim da pazim svoje telefone tako da nije ni cudo da ih lako prodam kad mi dosade i da ljudima ne kazem da je telefon polovan,ne bi verovali!
Pozdrav
A ni sa ostalima nije bilo nista gore,mada ja volim da pazim svoje telefone tako da nije ni cudo da ih lako prodam kad mi dosade i da ljudima ne kazem da je telefon polovan,ne bi verovali!
Pozdrav

K500 se nemoze porediti ni sa K700 a kamoli sa K750.
Primetio sam da se mnogi zale na K500 (sto se tice kvaliteta izrade) dok je K700 najpopularniji telefon u svojoj klasi,mozda i suvise popularan (gde god se okrenes mozes da ga vidis) - Nevolim uniformisanost,ali verovatno postoji razlog
Imam N6630 vec 3 meseca i cini mi se kao prilicno izdrzljiv telefon.
Lomnica_city ..... jeste da 6630 ima tu plastiku sa strane ali je izuzetnog kvaliteta.
(nije mi jasno kako je tvoj brat izgrebao tu plastiku sa strane pored prednje i zadnje maske)
Sto se tice pipka za M.C kod mene ne strci a i prilicno se tesko otvara.
Primetio sam da se mnogi zale na K500 (sto se tice kvaliteta izrade) dok je K700 najpopularniji telefon u svojoj klasi,mozda i suvise popularan (gde god se okrenes mozes da ga vidis) - Nevolim uniformisanost,ali verovatno postoji razlog

Imam N6630 vec 3 meseca i cini mi se kao prilicno izdrzljiv telefon.
Lomnica_city ..... jeste da 6630 ima tu plastiku sa strane ali je izuzetnog kvaliteta.
(nije mi jasno kako je tvoj brat izgrebao tu plastiku sa strane pored prednje i zadnje maske)
Sto se tice pipka za M.C kod mene ne strci a i prilicno se tesko otvara.
Pozdrav od Bagzija !
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Uglavnom tako,samo ne dodiruj ekran krpom ili tako necim jer ostaju masnice i otpadaju neka vlakna i bele mrvice koje se posle na suncu vide ko iz aviona!
Pazi,ako vec das tolike pare za telefon sto da ne pripazis na njega,em je lepsi kad nije izgreban em ces ga posle kad prodajes uvaljati za vise love,pogotovo one telefone za koje se tesko ili nikako nemogu naci i zameniti maske!
Pozdrav
Pazi,ako vec das tolike pare za telefon sto da ne pripazis na njega,em je lepsi kad nije izgreban em ces ga posle kad prodajes uvaljati za vise love,pogotovo one telefone za koje se tesko ili nikako nemogu naci i zameniti maske!
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Mislim da ce se svi sloziti da Nokia pravi najizdrzljivije telefone.U odnosu na ostale proizvodjace daleko su odmakli.(moja 6600 samo sto nije jos ronila,o padovima da i ne pisem,otvarao sam nekoliko puta i cistio,ovu 6630 malo vise cuvam pa neznam kakve je izdrzljivosti)Tehnicke karakteristike SE-a mi se mnogo svidjaju ali su svi na isti kalup,deluju nekako jeftino.Ne znam sto se stalno hvali k-700 kad mi ne deluju nista narocito.Imao sam ga jedan dan i uporedjivao sam ga sa 6600.Nimalo me nije odusevio,ni ekran,ni kamera,ni video osim zvuk koji je stvarno bolji od svake nokie.K-500 je skoro isti telefon sa malo vise memorije i radiom(radio me stvarno nikada nije zanimao,stalno jedne iste reklame,treba da cekam kad ce me pogoduti pesma,kupi memorije i izaberi sta volis).Telefon je skupa stvarcica pa treba malo vise povesti racuna a da ne govorim koliko je lakse prodati opcuvan telefon od izgrebanog,otvaranog,udarenog..
evo ja se ne slazem! Prvo jer je glupo generalizovati, drugo jer ti da bi bio kompetentan da pricas o tome, treba da si imao mnogo telefona raznih proizvodjaca, i tretje, da bi se proverilo ko pravi naizdrzljivije telefone ( sto je po meni glupost) trebalo bi sve telefone podvrgnuti istoj "torturi"!NIKOLA VAPA/CA napisao:Mislim da ce se svi sloziti da Nokia pravi najizdrzljivije telefone.

da ne ulazim u ostalo sto si rekao jer je to tvoje misljenje, ali moram retji da je recimo s700 jedan od telefona sa najboljim kvalitetom izrade i da uopste ne deluje jeftino, cak sta vise, a da ne pricamo o P seriji, ali opet je tu problem generalizacije!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
Jedna lasta ne cini prolece kao i jedan izuzetak ne cini previlo,mislim na s700,a o seriji P ne pisem jer je to posebna kategorija telefona.Ne treba sve bukvalno shvatati,a ne treba ni generalizovati ali nisam pricao samo o svom iskustvu(od 99 do danas promenio sam ogroman broj telefona) vec i o tudjim iskustvima(razgovori sa mnogim korisnicima) a pogotovu citajuci misljenja specijalizovanih casopisa o mobilnoj telefoniji gde majistori iz servisnih radionica iznose svoja zapazanja o svakoj marki telefona i najbolje znaju popravljajuci iste kakvi kvarovi najvise dolaze u servis i koje marke telefona.(navescu jedan primer hvaljenog servisa iz casopisa,mislim da se zove Dumix)Inace,trebao sam napisati da ce se mnogi sloziti,umesto svi,jer se svi nikada nece sloziti ni da je ova pozadina stranice bela.

- Lomnica_city
- Expert
E pazi sad ti njega!K700 ima aluminujumsku masku ali to nema veze to je budzetski telefon,S700 je visa klasa pa se ni on ne racuna,P serija je posebna klasa pa se ni ona ne racuna... sta je lasta je... te,izgleda da je stiglo prolece iako je kod mene sneg do kolena!
Nisi bas objektivan ni za kvarljivost,kod mog burazera u servis dolazi i mnoooogo Nokia,cak vise noviji modeli nego stariji!Naravno razumljivo je da ce ih biti vise u servisu kad se najvise i prodaju ali imaju i one dosta mana i nekih,za Nokiu klasicnih kvarova tako da nemozes da generalizujes tako ni za Nokiu!
Pozdrav

Nisi bas objektivan ni za kvarljivost,kod mog burazera u servis dolazi i mnoooogo Nokia,cak vise noviji modeli nego stariji!Naravno razumljivo je da ce ih biti vise u servisu kad se najvise i prodaju ali imaju i one dosta mana i nekih,za Nokiu klasicnih kvarova tako da nemozes da generalizujes tako ni za Nokiu!
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
Niko nije pominjao k-700,telefon sa losim dzoistikom i zaboravljenim slotom za memorisku karticu nije vredan pominjanja.Pomenuo sam jedinu lastu s-700 koji odudara od ostalih SE-a.Sto se tice serije P, ona je toliko retka u prodaji i retko ko ima iskustva sa ekranima osetljivim na dodir,ogromnim,teskim,tehnicki izuzetnim,jos se smatraju mobilnim telefonima mada su nesto vise od toga.Samo jednom sam imao priliku da kupim p-910 i kada sam video koliki je odustao sam.
Sto se tice kvarljivosti,strucnjaci isticu da najvise na popravkama ima Nokia mobilnih telefona sto je razumljivo sa obzirom na ubedljivo najvecu zastupljenost na trzistu.(list-Mobkom)Naravno da nema telefona bez mana ali i oni isticu svoj utisak kako sam naveo u prethodnom postu.
Sto se tice kvarljivosti,strucnjaci isticu da najvise na popravkama ima Nokia mobilnih telefona sto je razumljivo sa obzirom na ubedljivo najvecu zastupljenost na trzistu.(list-Mobkom)Naravno da nema telefona bez mana ali i oni isticu svoj utisak kako sam naveo u prethodnom postu.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ova tema je odavno otišla u OFF i opet je počelo prepucavanje oko toga čije je mišljenje ispravno...
Pa-pa...

Pa-pa...

● PRAVILA FORUMA ●